w_v_w 21.02.04, 12:38 zerknij na tego linka www.wawerka.prv.pl/ mam jescze wiecej mapek, moze przyda Ci sie. zbierasz róznosci wawerskie. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wlodek Re: Do Włodka... IP: *.itl.waw.pl 23.02.04, 09:53 Wawerka - popatrz ile to działek leży w parku krajobrazowym. Warto powalczyć. Wracając do mapki: Interesujący jest fragment projektowanej kolei obwodowej. Do jakich obiektów dochodzi ulica Bałtycka (Instytutu Kardiologii jeszcze nie było)? Interesująca linia tramwajowa(?). Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do Włodka... 23.02.04, 13:17 te mapki sa z 1933 roku, postaram sie reszte równiez umiescic w necie. Z wyjasnieniem musimy poczekac az własciciel tych mapek wóci niebawem... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek wawerko... 23.02.04, 14:17 ... jak to się robi? :) wiem że to nie dla mnie ale lubię mapki oglądać, zwłaszcza stare, więc kliknąłem a tam cuda niewidy z przewagą niewidów, jakieś katalogi, pliki .tif.. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: wawerko... 23.02.04, 14:24 opisze Ci to, ale później teraz musze pedzic... Sorrki, najlepiej otworzyc to przez program graficzny, :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: wawerko... IP: *.itl.waw.pl 23.02.04, 15:00 te TIFF to pliki do ściągnięcia. Trzeba je zapisać na dysku i jak nie masz programu graficznego to: wstaw - rysunek - z pliku do Worda. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: wawerko... 23.02.04, 15:40 tak przypuszczałem ale że tam sa pliki .tif a nie .tiff to wolałem zapytać (bo pliki .tif zo zupełnie inna historia) :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: wawerko... 23.02.04, 18:53 Jak sądze wszystko dobrze sie skonczyło:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: Do Włodka... IP: *.itl.waw.pl 01.03.04, 11:57 Interesujący jest fragment projektowanej kolei obwodowej. Do jakich obiektów dochodzi ulica Bałtycka (Instytutu Kardiologii jeszcze nie było)? Interesująca linia tramwajowa(?). Już wiem. To był tramwaj konny do Wesołej, a na końcu ulicy Bałtyckiej to zajezdnia tramwajowa. Wtedy się żyło co? Wawerka masz jeszcze więcej takich ciekawostek? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do Włodka... 01.03.04, 12:09 Mam i mam miec jeszcze, ale nie mam czasu umiescic reszty, jak chcesz napisz do mnie na priva to wysle Ci jako załączniki. Pozdrówka Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Do Włodka... 01.03.04, 13:01 mi też!!! a masz coś z drugiej strony torów? okolice Lucerny, Klimontowskiej, Dzielnicowej? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do Włodka... 01.03.04, 13:16 Kubajku, o Tobie nie pamietac? musze tylko pozyskac, od źródła... PS w rewanzu moze byc to czego nie lubie... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś