Dodaj do ulubionych

Co otworzą przed wyborami?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:11
No właśnie oprócz basenu, przydałoby się minirondo Kadetów/ Trakt/Lucerny . Panie Michale załatwicie? Jedynka zobowiązuje.
To nie był przytyk jakby coś, tylko ufność w rozsądek.
A jeśli to załatwisz , to spokojnie możesz Pana Gójskiego zastąpić. Szkołe masz.
No chyba, że inni kandydaci mają takie zdolności, to proszę bardzo.
Taki pomysł na ten temat przyszedł mi po usłyszeniu informacji co dzisiaj otworzono.
Czemu nie w Wawrze?

Obserwuj wątek
    • Gość: miśka z Zastowa Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:33
      Nie wiem co to za Michał, ale jak to zrobi, to może na Niego zagłosuje?
      Również trzymam kciuki.
      • Gość: bez jaj Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:35
        No właśnie Krzysiek, mówiłeś że rondo ma być już w lipcu?
        • Gość: Krzysiek_S Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:40
          Mówiłem i pisałem, ale widać , że nie można ufać ZDM.
          Ufam że radni się obudzą.
          A dlaczego Michał , bo On nad tym pracował, żeby rondo było , osobiście z Nim o tym rozmawiałem i nie tylko z Nim, ale nie wiem czemu przestał tu pisać.
          No oczywiście inni radni dzielnicowi też mają szanse na popis.

• Gość: Józek Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:44
            Czemu promujesz jedynkę z PO?
            • Gość: Krzysiek_S Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:59
              Promuje ciekawe pomysły, a że akurat ten jest z PO , dla mnie to nie ważne.
              Może być i z PIS , czy innego komitetu wyborczego, ważne żeby był skuteczny.
              Michał ma szanse na wykazanie się , w końcu rok był radnym.
              No więc do dzieła, trzymam kciuki.
              • Gość: xyz Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.home.aster.pl 31.10.10, 09:03
                Nastepny wątek o Wawrze związany z wyborami.Admin śpi?
                • Gość: Krzysiek_S Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 09:36
                  Zobacz forum Józefowa.
              • Gość: gościu Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 22:07
                To może jednak jeden rok kariery radnego bez efektu jest miernikiem efektywności. Dotychczasowi radni nie wykazali się nadzwyczjnymi umiejętnościami, nawet ci z dłuższym stażem. Wszak Wawer jako dzielnica mocno zapuszczona wymaga solidnych umysłów o bardzo szerokich horyzontach. Dlatego, popierając ze względów ogólno ideologicznych PO, nie wspierałbym osób na czele listy bo są one zazwyczaj tam jako efekt presji decydentów i swego rodzaju kompromisu. Dlatego szukałbym wartościowych kandydatów na dalszych miejscach. Myślę, że są bardziej niezależni. Mierzyć tą miarą to najbardziej niezależni sa ci na ostatnich miejscach:-)))
                • Gość: tubylec Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.jjs-isp.pl 01.11.10, 22:18
                  Nie wiem jak z tymi horyzontami umysłowymi.... mam wrażenie, że Urząd Dzielnicy powinien jakiegoś szamana zatrudnić, bo który kandydat załapie się na radnego, to zaraz budynek na Żegańskiej powoduje amnezję
                  • Gość: Krzysiek_S Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 13:55
                    Jak nie wypadki to woda. Najczęściej pokazywane skrzyżowanie w Wawrze.
                    "Kilkudniowy deszcz daje się we znaki. W Wawrze na na ulicy Lucerny i Trakt Lubelski podtopione są ulice, woda wlewa się do piwnic domów.
                    - Wszystko przez to, że w tych miejscach drogi nie mają żadnego odwodnienia. Jak zawsze przy większych opadach ulice tutaj zamieniają się w małe jeziora - opowiada Tomasz Zieliński, reporter TVN Warszawa.

Woda powoduje, że samochody muszą znacznie zwalniać, ale nie tworzy się korek. Problem mają też mieszkańcy Wawra. Woda zaczęła wlewać się do piwnic ich domów.

Deszcz do piątku

Niestety, okazuje się, że pogoda przez następny tydzień nie będzie sprzyjać. Aż do piątku możemy spodziewać się opadów deszczu. - Dopiero pod koniec tygodnia możemy liczyć na poprawę pogody - mówi Ewa Kotlewska, prezenterka pogody."
                    Wkrótce o okolicy również na łamach "Wawerskich wiadomości sąsiedzkich".
                    No panowie radni macie 14 dni na wykazanie się w tej sprawie.
                    Ktoś chętny?

• Gość: Krzysiek_S Re: Co otworzą przed wyborami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 13:56
                      Przepraszam panie też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka