Gość: alutka IP: *.spray.net.pl 01.06.11, 14:27 jak w temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 22:39 najlepsze jakie jadłem to u Olczaka przy rondzie Wiatraczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.aster.pl 05.06.11, 18:20 Potwierdzam najlepszy u Olczaka na Garibaldiego (Rondo Wiatraczna) - śmietanowy pychota:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? 01.06.11, 23:05 w Cheescake na Lucerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 18:00 na Abrahama koło Marcpolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.bpwola.waw.pl.do.tpnet.pl 02.06.11, 18:49 Smaczne ciasta i torty robi "Misianka": www.misianka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 22:04 tylko cukiernia Radzikowski. Rembertow ew. Abrahama lub ok. placu szembeka. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bexx Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.11, 20:35 Radzikowski jako firma jak najbardziej, ALE NIE NA ABRAHAMA!!! To chyba najgorszy punkt Radzikowskiego. Panie niezbyt miłe, ewidentnie mające duże kłopoty z higieną (na porządku dziennym są tłuste włosy, odór potu ...) oraz kulturą osobistą (panie rozprawiają przez telefon i nie przerywają, gdy wchodzi się do cukierni na zakupy, trzeba poczekać aż skończą, ale trwa to dłuuuuugo...). Myślę, że Pan Radzikowski nie ma pojęcia jak źle się tam dzieje. Na Placu Szembeka byłam raz i dużo lepiej to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 20:52 Nie wiem o którą ekspedientkę Ci chodzi, ponieważ czasem tam bywam i pracuje tam przyjemna kobitka.Jeżeli chodzi o tort to polecam żubrówkowy mniam mniam, własnie tam zostałam nim poczęstowana i od tamtej pory nie potrafię go sobie odmówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyska Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.unknown.vectranet.pl 02.09.11, 12:12 Kobitka może i przyjemna, ale na bakier z higieną (brudny fartuch, zapach potu, przetłuszczone włosy, nieschludna). Często rozmawia przez telefon, a klienci czekają, aż skończy. Zamyka przed czasem, bo spieszy się na autobus, więc 10 minut przed zamknięciem nic nie kupisz. Jednak to i tak nic w porównaniu do tych kobitek, które ją czasem zastępują. Do tantych bez siekiery nie podchodź! Na szczęście zastępstwa są rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 21:57 Ta ekspedientka, która jest takim "brudasem" , prosi te panie które maja tak złą opinie, by przyszły do cukierni i powiedziały jej to prosto w oczy.Mam wątpliwości czy to pisał klient czy ktoś robi mi straszne świństwo. Jeśli ktoś pisze takie komentarze to niech ma odwage przyjść i porozmawiać.Skąd takie wiadomości że dojeżdzam autobusem, i zamykam przed czasem skoro fax z zamówieniem jest wysyłany o 19.A poza tym jestem osobą która dba o czystość i porządek wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.03.12, 19:25 Tort pyszny, ale Panie nieprzyjemne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirraf Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.159.49.98.static.crowley.pl 03.06.11, 08:20 Tort z bitej smietany (dobry stąd tylko ten polecam, a innych nie próbowałem a jest jesczze kawowiec...) za 55 pln/kg. Jakieś 65 pln wychodzi. Róg Kaleńskiej przy Grochowskiej. Na mój gust to raczej jest drogi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.acn.waw.pl 03.06.11, 08:37 Potwierdzam Cheescake Shop na Lucerny. Polecam tort Cappucino Odpowiedz Link Zgłoś
wajego Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? 03.06.11, 08:41 Chesscake jest także na rogu Międzynarodowej i Zwycięzców. Jak dla mnie trochę przyciężkie te ich ciasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.123.225.195.static.bait.pl 03.06.11, 11:26 Meryk, Miedzeszyn, pychota!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meissnerka Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.aster.pl 03.06.11, 14:01 Cukiernia Carmelia na terenie Galerii Handlowej Tesco ul. Fieldorfa - torty są produkowane przez A. Sowę. I każdy jeden jest przepyszny. Ja osobiście polecam Królewski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.pzuci.pl 03.06.11, 14:27 cukiernia irena ul zakopiańska Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? 06.06.11, 10:27 cukiernia sowa w tesco na Gocławiu - polecam tort bezowy i truflowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? 06.06.11, 14:26 Zdecydowanie Sowa w Tesco na Fieldorfa i tor bezowy - ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doska Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.um.warszawa.pl 08.06.11, 14:22 A ja od lat zamawiam w MarcPol-u na Trakcie Lubelskim! w dziale z ciastami i pieczywem;)Torty sa produkowane przez cukiernię w Zielonce. Smakowo - raj dla podnibienia!!!! Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodniu Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.krawarkon.pl 03.09.11, 00:34 Co tu mamy? Jakaś jedna cukiernia założyła wątek żeby zadać pytanie i zaraz na nie odpowiedzieć ale co było do przewidzenia dopisało się multum firm konkurencyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doska Re: w której cukierni zamówię pyszny tort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 22:17 alutka?..........to jeszcze nie kupilas tego tortu????:) masochostka jestes czy cus......ja to bym juz dawno opisala walory smakowe tych produktow z cukierni tu wymienionych;)p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Gdzie dobry tort IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.13, 20:42 Ja zawsze kupuję na Saskiej Kępie ul. Zakopiańska w cukierni Irena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia tort radzikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.14, 23:57 Zamowilam tort na roczek mojego skarba u Radzikowskich na Pradze Południe(przy Szembeka) i niestety to by była masakra! Za 50 zl za kilogram otrzymałam stary biszkopt a i bita smietana to nie było to czego sie spodziewałam. NIE POLECAM ABSOLUTNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
ivonchen Re: tort radzikowski 08.03.16, 22:32 A ja bardzo polecam Cukiernię Radzikowscy przy Egipskiej. Już 2 razy zamawiałam tam tort. Pani poleciła mi Tort Rembertowski. DLa mnie, osoby nieprzepadającej za słodyczami- obłęd. Czegoś takiego jeszcze nie jadłam. Goście na imprezie zachwyceni. Świeżutki i pyszny.Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś