Dodaj do ulubionych

A Wy znowu śpicie

22.01.03, 03:31
Jak mnie się na rozmowę zebrało to Wy znowu chrapiecie. Żeby w nocy spać, kto
to wymyślił?
Obserwuj wątek
    • Gość: k`k Re: A Wy znowu śpicie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 11:02
      Co tam się działo na W-wie wczoraj?
      Tylko jeden dzień mnie nie było:),i znowu krajobraz po bitwie.
      Połowa postów powycinana,nawet Chaladię poniosło?

• zarlaczka Re: A Wy znowu śpicie 22.01.03, 11:12
        Oj, poniosło Chaladię. Sloggi chyba miał swój dzień, bo znowu rozpętał aferę.
        Ale i Admina poniosło, bo wycinał i to co potrzeba, i co nie potrzeba, ale on
        tak zawsze.

• Gość: Niech Re: A Wy znowu śpicie IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:15
          Rzuc garsc szczegolow. Ja ostatnio nie moge w nocy czuwac to i zaleglosci mam
          spore.
    • zarlaczka To co zwykle 22.01.03, 11:23
      Sloggi rzucił pytanie czy Ela to ta sama osoba co Duża Żabka. I się zaczęło.
      Zwolennicy Sloggiego rzucili się na Elę i jej popleczników, a zwolennicy Eli
      nie pozostali dłużni. Była też grupka postronnych, którym ta aferka dostarczyła
      godnej rozrywki. Merytorycznie nic nowego nie wniesiono, jak zwykle.
      Zastanawiam się tylko, czy Sloggi mógłby jeszcze funkcjonować, gdyby nie było
      Eli.
      • Gość: Niech Re: To co zwykle IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:32
        Jestem w trakcie czytania. Dobrze ze mnie tu nie bylo, bo musialbym niezle w
        slowniku wulgaryzmow poszperac. StronaWu to zapewne Pndzle, e-mania moze tez?
        Miko i Irzyk to jakies sieroty z misja - czy ktos ich widzial wczesniej? Mi sie
        obily o oczy, ale nie wiem w ogole co to za jedni?
        • Gość: k`k Re: To co zwykle IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 11:35
          Nawet siebie znalazłem:)
          • zarlaczka Re: To co zwykle 22.01.03, 11:37
            Nawet nie wiesz Kaska co wypisujesz i w ogóle nie wiesz, że piszesz.
          • Gość: Niech Re: To co zwykle IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:38
            Nie zauwazylem. Masz jakies refleksje? A moze wiesz kto jest kto?
            • Gość: k`k Re: To co zwykle IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 11:44
              Ktoś pisał z anonymizera,a jak myślisz:StronaWU,to to samo co StranaWU(też
              przez Anonymizer jedna z nich)
              • Gość: Niech Re: To co zwykle IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:46
                StronaWu pisal przez tepse - Pndzelek tak sie laczy, poza tym ten styl... Przez
                An. pisal Anonymus, ale wiekszosc jego postow jest wycieta.
              • zarlaczka Re: To co zwykle 22.01.03, 11:47
                A co to jest ten anonzmizer, bom nieuświadomiona.
            • zarlaczka Refleksje 22.01.03, 11:46
              Refleksje to ja mam takie, że nikt do końca nie wie kto jest kto. Przecież ja
              nawet nie wiem pod iloma wcieleniami Ty działasz, a można powiedzieć, że z
              Tobą "znam się bliżej". Mam natomiast jedno pytanie, które mnie od jakiegoś
              czasu intryguje, czy Ty jesteś Kurą? Ale jeżeli chcesz skłamać, to lepiej w
              ogóle nie odpowiadaj.
              • Gość: Niech Re: Refleksje IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:48
                Wysylam ci poczta odpowiedz na twoje dwa pytania.
                • Gość: k`k Re: Refleksje IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 11:49
                  Stranawu pisze z A.
                • zarlaczka Re: Refleksje 22.01.03, 11:54
                  Gość portalu: Niech napisał(a):

> Wysylam ci poczta odpowiedz na twoje dwa pytania.

Byle szybko, bom ciekawska, a za godzinę wychodzę.
                  • Gość: k`k Re: Refleksje IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 11:55
                    EEEEEEEe,chyba nie:)
        • zarlaczka Re: To co zwykle 22.01.03, 11:40
          Niech, to ja swój intelekt, mocno nadwyrężony o tej porze dnia, wysilam, żeby
          Ci streścić a Ty poszedłeś czytać.
          Irzyk działa w salonie Sloggiego, a Miko spotkałam kilka razy na Targówku i w
          Dziupli.
          • Gość: Niech Re: To co zwykle IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:42
            A mi sie wydawalo, ze oni razem sie w tej rozmowie trzymali. Ale jacys smutni
            sa. Ale co jeszcze?!
            • zarlaczka Re: To co zwykle 22.01.03, 11:53
              Ja nie mówię, że się razem nie trzymali, tylko skąd ich znam. Myślisz, że
              smutni byli.
              • Gość: Niech Re: To co zwykle IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:56
                Tak mi sie wydawalo. Powazni jacys. List poszedl. Napisz czy dostalas bo za
                grosz nie wierze w te agorowa poczte.
                • zarlaczka Re: To co zwykle 22.01.03, 12:09
                  Dostałam, dzięki. Też Ci wysłałam.
                  • Gość: Niech Re: To co zwykle IP: 217.197.165.* 22.01.03, 12:14
                    A jednak dziala. Kura laczy sie przez tepse - ja tez, co prawda - ale takze w
                    ciagu dnia - a ja jak widac. Jakbym chcial sie ukryc to bym sie zalogowal albo
                    uzyl Anon.
                    • Gość: Niech PS IP: 217.197.165.* 22.01.03, 12:16
                      Jak zwykle bym stawial na Pndzla. Kiedy znika jego login aktywizuja sie nicki
                      wysylajace posty przez tepse o dosc podobnym stylu.
                      • zarlaczka Re: PS 22.01.03, 12:20
                        Też go o to podejrzewam. Zastanawiałam się czy to Ty, czy on. No to teraz mam
                        pewnośc.
                      • zarlaczka Jak wrażenia 22.01.03, 12:22
                        z przeczytanej lektury?
                      • Gość: k`k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 21:07
                        Kura raczej to nie Pndzel-inny styl......,acz kiedyś padło stwierdzenie ,że
                        pili razem
                        • zarlaczka Re: PS 22.01.03, 21:26
                          Kura ma taki styl, że łato się pod nią podszyć. Od jakiego czasu zastanawiałam
                          się czy Pndzelek lub Niech to ona. Niech się wyparł, więc zostaje Pndzel. Był
                          też Wesołą Gienią i Jadzią z Bufetu.
                          • Gość: k`k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 21:56
                            Jeśli się nie mylisz,to mój światopogląd legł
                            • Gość: kura Re: PS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:58
                              Legl. Jak jajo.
                              Qrapa
                              • Gość: k`k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:00
                                TY się kura zaloguj lepiej:)
                                • Gość: kura Re: PS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:02
                                  Kury nie potrafia. Kury za glupie sa. Dwa zwoje a trzeci przy nadziei.
                                  Mialam sen...

Qrapa
                                  • Gość: k`k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:04
                                    Gość portalu: kura napisał(a):

> Kury nie potrafia. Kury za glupie sa. Dwa zwoje a trzeci przy nadziei.
                                    > Mialam sen...
                                    >
                                    > Qrapa
                                    ======
                                    A we śnie...był...
                            • zarlaczka Re: PS 22.01.03, 22:02
                              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Jeśli się nie mylisz,to mój światopogląd legł

Do tego ręki nie chciałabym przyłożyć.
                              Już w paranoję chyba wpadłam, bo podejrzewać zaczęłam również Ciebie. Kaska
                              napisz po męsku - Ty to czy nie Ty?
                              • Gość: k`k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:03
                                Nie
                                • Gość: kura Re: PS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:06
                                  Kura idzie spac juz bo kura rano wstaje. Razem z ludzmi. Moze kurze przysni sie
                                  ten sen znow...

Qrapa
                                  • buggi Re: PS 22.01.03, 22:07
                                    Gość portalu: kura napisał(a):

> Kura idzie spac juz bo kura rano wstaje. Razem z ludzmi. Moze kurze przysni
                                    sie
                                    >
                                    > ten sen znow...
                                    >
                                    > Qrapa

NIECH nie odchodzi kura
                                    • Gość: Niech Re: PS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:10
                                      Odchodzi, odchodzi, jutro sie odezwie. Sam zaluje, nie ma to jak nocne sesje.
                                      PS. Nie wiem kim jest kura. Obstawiam nadal Pndzla.
                                      • Gość: as-k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:19
                                        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Odchodzi, odchodzi, jutro sie odezwie. Sam zaluje, nie ma to jak nocne sesje.
                                        > PS. Nie wiem kim jest kura. Obstawiam nadal Pndzla.
                                        ==========================================
                                        Instynkt łowcy mnie nie myli-kura to Niech
                                  • Gość: k`k Re: PS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:09
                                    Zalewacie kura
                                    • buggi Re: PS 22.01.03, 22:11
                                      ta kura to ty?
                                      • Gość: k`k Re: PS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:13
                                        Nie,nie ja,tylko się tak na próbę połączyłem przez tepse,ale obstawiam (y)
                                        Niecha
                                        • zarlaczka Re: PS 22.01.03, 22:15
                                          Ja zdecydowanie obstawiałam Niecha, ale się wyparł.
                                          • zarlaczka Re: PS 22.01.03, 22:16
                                            Co nie znaczy, że mu uwierzyłam.
                                            • buggi Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:21
                                              Wierzymy Niechowi a on nas w konia robi. Pieknie
                                              • zarlaczka Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:23
                                                Buggi to Ty jeszcze nie wiesz, że mężczyznom, nigdy nie należy wierzyć.
                                                • buggi Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:24
                                                  zarlaczka napisała:

> Buggi to Ty jeszcze nie wiesz, że mężczyznom, nigdy nie należy wierzyć.

a skad ja mam to wiedziec? ja mam17 lat
                                                  • zarlaczka Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:26
                                                    Ja miałam 5 lat i już wiedziałam.
                                              • Gość: k`k Re:Zal mi was i mnie siebie tez IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:23
                                                Niechowi to ja wierzę,ale tak jak własnej żonie:)
                                                • zarlaczka Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:25
                                                  Żonie wierzyć trzeba zawsze, nawet jak kłamie. A Niechowi niekoniecznie.
                                                • buggi Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:26
                                                  oj zle, kobietom nie powinno sie wierzyc!
                                                  • zarlaczka Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:27
                                                    Buggi co Ty wypisujesz. Kobietom zawsze trzeba wierzyć.
                                                  • Gość: as-k Re:Zal mi was i mnie siebie tez IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:28
                                                    zarlaczka napisała:

> Buggi co Ty wypisujesz. Kobietom zawsze trzeba wierzyć.

Oczywiscie, Tak jak Niechowi.
                                                  • Gość: k`k Re:Zal mi was i mnie siebie tez IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.01.03, 22:27
                                                    Głeboka mądrość bije z Waszych wypowiedzi......
                                                    ..ale dopiero jak się je przeczyta jednym tchem
                                                  • zarlaczka Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:29
                                                    Dzięki za uznanie.
                                                  • buggi Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:32
                                                    Gość portalu: k`k napisał(a):

> Głeboka mądrość bije z Waszych wypowiedzi......
                                                    > ..ale dopiero jak się je przeczyta jednym tchem

to ja mam tu o tej porze o dziennikach ustaw dyskutowac? Po calym dniu
                                                    poracy? O nie! O tej porze zbiera mi sie zazwyczaj na glupoty.I tak zostanie,
                                                    chyba, ze .....
                                                  • zarlaczka Re:Zal mi was i mnie siebie tez 22.01.03, 22:34
                                                    co?
                                                  • buggi Re: a tak 22.01.03, 22:35
                                                  • zarlaczka Re: a tak 22.01.03, 22:37
                                                    Co za a-tak?
                                                  • Gość: Niech Nie wierzcie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 23:54
                                                    Nie wierzcie Niechowi... Tzn. piechocie.
                                                  • zarlaczka Re: Nie wierzcie... 22.01.03, 23:56
                                                    Niewierzymy. Łgać kobiecie prosto w oczy, pfe!
                                                  • Gość: k`k Re: Nie wierzcie...piosence chyba? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.01.03, 00:07
                                                  • zarlaczka Re: Nie wierzcie...piosence chyba? 23.01.03, 00:08
                                                    Trzeba to przerobić na: Nie wierzcie... Niechowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka