Dodaj do ulubionych

second handy/lumpeksy/ciuchlandy na wawrze

IP: *.play-internet.pl 14.07.12, 09:39
witam!

jak w temacie :) od niedawna mieszkam na wawrze i chcialbym zapytac czy sa tu w okolicy jakies fajne lumpeksy w ktorych na dodatek mozna znalezc cos markowego (hilfiger,lacoste,ralph) ?

pozdr,
tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: second handy/lumpeksy/ciuchlandy na wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 16:48
      W Wawrze mieszkasz Tomku.
    • maggi9 Re: second handy/lumpeksy/ciuchlandy na wawrze 15.07.12, 12:53
      Na Dzięcieliny na przeciwko CZD.Mały, zapchany ale można tam znaleźć czasem niezłe rzeczy.

Trakt Lubelski kawałek za przystankiem na Płowieckiej.Spory ale byłam tam tylko raz i nie wiem jak z wyborem, szczególnie męskich ciuchów.

Dwa lumpy przy urzędzie dzielnicy na Żegańskiej.Towar owszem niezły, można znaleźć markowe rzeczy ale ceny bandyckie.Jeśli nie przeszkadza Ci płacenie po 50-200zł za ciuch możesz się tam przejść.

Odradzam mocno Dago.Cena za kg z sufitu a jakość towaru żadna-same szmatki.

Dobre lumpeksy sa też w Starej Milosnej przy J. Pawła.
      • Gość: tfu wawer??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.07.12, 17:29
        a co ma jakis wawer wspólnego z pragą południ4e??? idź se na forum podmiejskie, sieroto
        • aninianin Re: wawer??? 15.07.12, 20:20
          Biedny Słoiku... Gdybyś mnie czasu spędzał w gnojówce swoich krówek wiedziałbyś , że Wawer jest częścią Warszawy od 55 lat. A przez 35 lat był częścią Pragi Południe...
          • Gość: kajkai Re: wawer??? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.07.12, 00:12
            hahaha... dobre. :D
            sierota jeden .. nawet nazwy forum nie doczytal :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka