anin 30.04.02, 20:16 no i wyszło na moje. od 5 maja ztm ogranicza znowu kursowanie 521. tereaz to chyba zacznę jeździć do pracy samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michau Re: 521 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 22:34 Zmniejsza 521, daje mniejsze autobusy, a 408 itd. jeżdżą puste... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: 521 06.05.02, 08:39 Za jakiś czas pewno znowu ograniczą, a potem zlikwidują, bo powiedzą, że jeździ pełno prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karb2 Re: 521 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 23:32 tylko, że studentów korzystających z biletów okresowych nie stać na 'arki' które niewiadomo kiedy się rozlecą.A co do zmian w częstości kursowania to ciekawią mnie motywy jakimi kieruje się MZA czy też ZTM,bo autobusy z pewnością nie jeżdżą puste, szczerze mówiąc to wolę stare ikarusy od nowiutkich solarisów, " w ikarusach jaki tłok był taki był ale chociaż można było wejść na Płowieckiej a teraz jadąc do Radości albo kombinuję 125 i 147 lub muszę puścić kilka solarisów 521 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: 521 IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 21.05.02, 21:21 Nie tylko się rozlatują ale jak do tego śmierdzą spod rury... Arki znaczy. Że też się ich policyja nie czepnie że środowisko trują. Bo trują niemiłosiernie. Szczególnie starenkie autosany i jelcze. Ale co do solarisów to się z tobą nie zgodzę. Ikarusy to syf przy nich. Tyle że solarisy jako ewidentnie dużo mniejsze powinny częściej jeździć. A one i to mniejsze i rzadziej... Pedro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 521 IP: *.dwi.uw.edu.pl 25.05.02, 16:37 naprawde zredukowali???? ja nim jezdze do domu co prawda mieszkam jeszcze w zasiegu tramwaju ale autobus staje mi prawie pod domem :-/// nie wyrazam zgody na kasacje 521!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś