Dodaj do ulubionych

Nauczyciele od MATEMATYKI!!!

IP: webcacheP* / 62.29.220.* 13.01.03, 18:42
Mozecie mi wyjasnic swoje zasady działania? Czemu trzymacie się tylko i
wyłacznie ich, a nie zwracacie uwagi na uczucia innych?! Ważna jest dla Was
tylko matematyka...(no,może nie dla wszystkich,ale na pewno dla większości)
Czy wszyscy tacy jesteście?! wyjaśnijcie mi to! czy istnieje choć jeden
naprawdę "ludzki" matematyk, czy wszyscy są sztywni... Wiem, że
jesteście "ściślakami", a nie "humanami", ale jestem pewna, że macie
prawdziwe uczucia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta D. Re: Nauczyciele od MATEMATYKI!!! IP: webcacheP* / 62.29.221.* 14.01.03, 19:18
      Rozumiem Cię. Znałam i znam wiele nauczycieli od matematyki i wiem jacy są.
      Obecna moja pani profesor jest w porządku, choć czasami wydaje się być troszkę
      niedostępna i zaganiana, ale to chyba leży w Jej naturze. Naprawdę jest ok i
      możecie mi Jej tylko pozazdrościć. Nie możesz chyba jednak aż tak uogólniać
      nauczycieli od matematyki. Każdy z Nich jest przecież inną istotą. Każdy
      człowiek jest inny i jakoś tam na swój sposób dziwny...
      Pozdrawiam!!!
      • pan_od_matematyki Droga Marto, kochana Myszko. 15.01.03, 20:56
        ... przejść mile w naszych butach. Wasza młodość, wasz bezwarunkowy optymizm
        jak cierń wbijają się w naszą zmarnowaną egzystencję. Dla was świat możliwości,
        dla mas banalne równania i proste całki. Nie pokazujemy uczuć nie dlatego że
        ich nie ma, lecz dlatego że są okropne i zgoszkniałe. Wierzcie mi że wielu z
        nas pochyla wieczorami głowy nad ulubionym tomikiem poezji roniąc rzewne łzy.

[Być może Wasz] Pan od matematyki.
    • Gość: mysza Re: Drogi Panie Matematyku!!! IP: webcacheP* / 62.29.221.* 16.01.03, 20:20
      Dziękuję za pocieszenie! Trzymam za Was i za Pana kciuki, że kiedyś uda się
      Panu wypędzić z siebie te „okropne i zgorzkniałe” uczucia. A nam naprawdę nie
      ma czego zazdrościć.
    • Gość: Marta D. Re: Nauczyciele od MATEMATYKI!!! IP: webcacheP* / 62.29.221.* 16.01.03, 20:30
      Zgadzam się z Myszą. Napisał Pan: „Wasza młodość, wasz bezwarunkowy optymizm
      jak cierń wbijają się w naszą zmarnowaną egzystencję. Dla was świat
      możliwości,
      dla nas banalne równania i proste całki.” Nie ma czego nam zazdrościć. Nie
      rozumiem tylko, czemu to właśnie nasza młodość i optymizm aż tak Pana ranią!
      Przecież to chyba dobrze, że tacy jesteśmy. To chyba nie powód, żeby aż tak
      bardzo przez nas cierpieć... A czemu nazywa Pan swoją pracę „marną
      egzystencją”?! Przecież sam Pan to wybrał, prawda? Czy naprawdę praca
      nauczyciela matematyki aż tak bardzo może się znudzić i zbrzydnąć??? Ja
      osobiście bardzo chciałabym pracować w szkole. Pewnie pracuje tam Pan długo i
      to się pewnie Panu już znudziło. Jeśli tak, to rozumiem.
      >>>”Nie pokazujemy uczuć nie dlatego że ich nie ma, lecz dlatego że są okropne
      i zgorzkniałe.”
      Czemu nazywa Pan swoje uczucia zgorzkniałymi i okropnymi?! Czy to przez pracę
      w szkole są one takie? Moim zdaniem ma Pan nie tylko w sobie te uczucia, ale
      także i inne- te lepsze i milsze. Czasami uczniowie powinni w Panu je zobaczyć
      i poczuć, że jest Pan normalnym człowiekiem. Nie uważa tak Pan? Myślę, że
      wtedy Pan będzie się lepiej czuł i oni. Proszę spróbować!!!
      P.S.
      Na pewno Pan mnie nie uczy. Ja mam nauczyciela płci żeńskiej.
      POZDRAWIAM!!!
      • Gość: Czemu nie? Re: Nauczyciele od MATEMATYKI!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 21:29
        Moze twoj nauczyciel to transwestyta?
        • Gość: Niech Marta ma ochote.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 11:41
          ...na seks z nauczycielem. A ja mam ochote na seks z 17-letnia Marta. Mimo jej
          bezdennej glupoty. A jesli jest brzydka, to kilka flaszek wodki pomoze mi nie
          zwrocic na to uwagi.
          • pan_od_matematyki Teraz o uczuciach. 18.01.03, 15:32
            A ja bym mial ochote zerznac ciasny tyleczek Niecha. I nawet mi flaszki nie
            trzeba. Niech kotku, miau miau! Czytaly o tym w srednim apogryfie.
            • Gość: Niech Sam sie pi*rdol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 18:58
              Nie pieprze sie z byle kim. A juz na pewno nie z autorem takich miauczacych
              postow jak twoje.
              PS. Jak juz odnajdziesz swoje jaja, daj znac. A jak sie okaze, ze masz cztery,
              nie ciesz sie na zapas. Nie jestes supermenem tylko masz goscia na plecach.
              • Gość: M.D. Do Niecha! IP: webcacheP* / 62.29.220.* 18.01.03, 20:59
                Witaj!Dużo wysiłku umysłowego kosztowało Cię znalezienie wiadomości o moim
                wieku?! Mózg Ci się nie przegrzał????? Dalszą częśc Twojej wiadomości pominę
                milczeniem, bo komentowanie tego nie miałoby sensu... Powiedz mi tylko,jeśli
                możesz oczywiście, czemu jestes taki chamski wobec wszystkich? Odgrywasz się
                na wszystkich za coś czy co?! W życiu codziennym też jesteś taki, czy to tylko
                taka odskocznia i "odpreżenie" po "ciężkiej" pracy?
                • Gość: Niech Do mnie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 22:01
                  Jak milo, ze sie do mnie odezwalas. Info o twoim wieku znalazlem dosc latwo -
                  rozczarowal mnie jednak brak adresu. Mozg mi sie nie przegrzal - ja mam tam
                  lodowke. W tzw. zyciu codziennym - choc nie wiem co masz na mysli - jestem
                  strasznym chamem. Tylko na forum sie hamuje - zeby zrobic dobre wrazenie na
                  takich fajnych laskach jak ty. Czy masz spodniczke w krate, takie fajne
                  podkolanowki i biala koszulke? Jesli tak - jestem twoj!
                • Gość: Niech Do mnie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 22:05
                • Gość: Niech Do mnie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 22:05
                  • Gość: Marta D. Re: Do mnie! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 19.01.03, 11:28
                    Cieszę się razem z Tobą, z tego, że się odezwałam... Długo czekałeś...?
                    Co do Twojego mózgu, to właśnie tak myślałam, że masz tam lodówkę.
                    Według mnie, to Ty masz jakieś problemy. Przecież nie można być już większym
                    chamem niż teraz jesteś. nie wiem , co mam o tobie myśleć- dziwny jesteś- i
                    chciałabym się dowiedzieć, co kieruje Tobą. A co do mojej spodniczki i całej
                    reszty, to przykro mi...
                    • Gość: Niech Re: Do mnie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 12:39
                      O rany, to jak ty sie ubierasz!? Napisz cos wiecej! Moja lodowka zostala
                      wczoraj oprozniona, ide do sklepu, nabyje zawartosc, wroce i cos ci chamskiego
                      napisze - bo nie chcialbym cie do mnie rozczarowac.
                      • Gość: Niech Re: Do mnie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 15:59
                        No, juz jestem. Moja lodowka zostala napelniona pyffem i czyms mocniejszym i
                        jej sprawnosc drastycznie wzrosla. Chcialbym cie poinformowac, ze chamstwo
                        prezentowane przeze mnie na forum to promil moich mozliwosci. Chamstwo jest
                        moim hobby i zawodem, praca i rozrywka. Taka karma. Ale dosc o mnie. Dlaczego
                        nie nosisz spodniczki w krate? Masz cos do ukrycia? Dlaczego nie odpowiadasz na
                        moje erotyczne zaczepki? Wolisz zeby mnie wydupczyl napalony gej od matematyki?
                        Za co mnie tak nie lubisz? Uuuuuuuuuu!!!
                        • pan_od_matematyki Niech Misiu! Namietny lobuziaku! 19.01.03, 18:04
                          Uwielbiam takie ostre robaczki. Jak bedzie z tym rznieciem? Zamowile jaj ze
                          stali, kilt i podkolanowki z pomponikami! Kupie Ci tez dwie [nie jedna]
                          licealistki. Badz moj brutalu! Bedzie cudwonie. Przyzekam ze bede chamski, tak
                          jak tylko sobie zamazysz! "A little less conversation, a little more action
                          please." Miau Miau! Kici kici!
                    • pan_od_matematyki Marta odzczep sie od mojego kotka! 19.01.03, 18:08
                      Przejzalem Twoja gre! Chcesz go podnieci do granic mozliwosci! ON JEST MOJ!
                      Czego chcesz! Dogadamy sie! Moge Cie przeslac zdjecia jak go wykozystuje na
                      wszystkie sposoby! Blagam! Ja GO pragne i sie spalam!
                      • Gość: Niech Re: Marta odzczep sie od mojego kotka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:00
                        Nie mozesz walic konia tutaj, bo go zostawiles na innym forum.
                        • pan_od_matematyki Slodko! 19.01.03, 19:09
                          Nie dosc ze brutal to i zwierzolub. Chcialbys kochanie zwalic mojego konia,
                          zostawilem ale moge przyprowadzic, to taki tresowany kon, jak kon zoorrra. juz
                          gwizdze, kochanie. fiu fiu i oczywiscie kici kici.
                        • emre_baran A moze byc baran? 19.01.03, 19:10
                          Kon chwilowo zajety. Ale jakby co do prosil zeby przekazac ze bedzie jutro.
                          • karolina-k A moze byc jeleń? 19.01.03, 19:18
                            Uuuuu Niechu!
                          • Gość: Niech Re: A moze byc baran? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:19
                            Jak zwykle dowcip i elokwencja. I jak zwykle spotkasz sie z milym przyjeciem.
                          • karolina-k Re: A moze jednak jeleń? 19.01.03, 19:25
                            No własnie co sie stalo z twoja slynna elokwencja znana mi z forum �restauracje�?
                            Szkoda elokwencji, fajna była.
                            • Gość: Niech Re: A moze jednak jeleń? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:29
                              Nie narzekam. Ale nie lubie ust otwierac w okolicy Michala, bo on okrutnie
                              smierdzi. A zalapac jakas przykra chorobe bez odrobiny seksu to nawet jak dla
                              mnie glupota. A znowuz seks z Michalem - musieliby podreczniki patologii
                              korygowac.
                              • karolina-k Jeleń! Jeleń! 19.01.03, 19:32
                                Czy to ty? Chyba twoje dziecko dorowało sie do komputera.
                                ps. tak, na pewno. Ty przeciez wiesz jak sie pisze �znowuz�?
                                • Gość: Niech Re: Jesień! Jesień! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:37
                                  Jesli juz to wnuczek. Dziecko juz wzrok ma nie ten, zeby w klawisze walic.
                                  Znowuz.
                                  • karolina-k Jesli jesienj to wybieram wrzesien! 19.01.03, 19:43
                                    Co ci jest? Naprawde masz ochote na 17- latkę? To się zdarza 17-latkom.
                              • Gość: --Michal W kocu co? IP: *.client.attbi.com 19.01.03, 19:44
                                Sa dwie mozliwosci, albo Niche nie wiedzial ze to ja co by wskazywalo na
                                nieczujnosc czyli pomrocznosc jasna, albo zdjal embargo. aj aj i tak zle i tak
                                niedobrze.
                                • Gość: Niech W kocu co? W kocu nic. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:46
                                  Nawet takie gowno jak ty zasluguje raz na jakis czas na gest laski. Raz na
                                  jakis czas - powtarzam. Poza tym brakuje ci rozmowcow nawet na polonii - litosc
                                  mnie zdjela.
                                  • Gość: --Michal Wlasnie ze klamiesz! IP: *.client.attbi.com 19.01.03, 19:49
                                    Zrozpaczony jestem bo mnie dorota rzucila dla jakiegos niemca. Gdybys byl
                                    tylko zdolny do pojedynkow to bym ci kotku pokazal. Ach i jeszcze jestes mi
                                    winny dwie licealistki! Tak dobrze zarlo!
                                    • Gość: Niech Re: Wlasnie ze klamiesz! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:54
                                      Gdybys mi kotku pokazal, to faktycznie moglbym umrzec. Ze smiechu.
                                      • Gość: --Michal Cherosie! IP: *.client.attbi.com 19.01.03, 20:03
                                        Gdzi sie podzialo Twoje legendarne hamstwo? Co to mialo byc? Ze mam malego to
                                        wiedza wszyscy. Gdybys tak powiedzmy nadmienil ze mam malego i kreconego jak
                                        korkociag, [co jest prawda i o czym mozna przeczytac w dziennikach
                                        medycznych]. Ble. kochanie bo przestaniesz mnie podniecac.
                                        • Gość: Niech Re: Cherosie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:06
                                          Malego? Czy ty potrafisz cos jeszcze oprocz przechwalania sie?
                                          • Gość: --Michal Na drutach potrafie IP: *.client.attbi.com 19.01.03, 20:09
                                            ... jeszcze robic skarpety, ale przechwalstwo jest znacznie skuteczniejsze i
                                            pozytyczne.
                                            • Gość: Niech Re: Na drutach potrafie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:13
                                              Ale na cudzych drutach.
                                              • Gość: --Michal nie pierd()l od drutach! IP: *.client.attbi.com 20.01.03, 02:43
                                                Jestes mi winny dwie licealistki i o to tu chodzi! Ja Ci tego do konca zycia
                                                nie podaruje. Jak Cie capne do zrobie z Ciebie szaszlyki, kuzkuz i beben i
                                                fujarke.
                                  • Gość: Niech Siedemnastolatki - mniam, mniam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:49
                                    Swiezutkie, glupiutkie - w sam raz. Spojrz na siebie, Miltona, Zarlacza, Tradi
                                    Bugola - tylko dziamgacie i dziamgacie. A czas ucieka.
                                    • karolina-k Smacznego! 19.01.03, 19:53
                                      Jak tam wole dwudziestolatków.
                                      Niech sie kazdy karmi czyms tylko zechce.
                                      Chcesz 17-latki, mowisz i masz. Ja tez mam to co chce.
                                    • buggi Re: Siedemnastolatki - mniam, mniam 19.01.03, 20:40
                                      Gość portalu: Niech napisał(a):

> Swiezutkie, glupiutkie - w sam raz. Spojrz na siebie, Miltona, Zarlacza,
                                      Tradi
                                      > Bugola - tylko dziamgacie i dziamgacie. A czas ucieka.

?????????? ladnie ladnie za naszymi plecami gadasz
                                  • karolina-k Duza banda, panowie! 19.01.03, 19:50

• Gość: Niech Re: Duza banda, panowie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:55
                                      Wolisz dwudziestolatkow? Wez mnie! Bedziesz miala trzech.
                                      • karolina-k Re: Duza banda, panowie! 19.01.03, 19:56
                                        Ale czy dasz mi dziecko? W ogole po co mi dziecko?
                                        • Gość: Niech Re: Duza banda, panowie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:01
                                          Jak juz sie zdecydujesz to dam albo nie. W zasadzie to od razu trzy. Lub od
                                          razu trzy nie.
                                          • karolina-k Duza skocznia 19.01.03, 20:05
                                            Nie wiem co mam robic, pomysł zrodził sie ot tak.
                                            Ile mam czasu na decyzje?
                                            Chyba niwiele, bo mam nieco ponad 17 lat.
                                            ps. odprowdzisz mnie na pociag?

• Gość: Niech Re: Duza skocznia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:08
                                              Kiedy i dokad jedziesz? Jesli masz wiecej niz 17 lat to pojawia sie problem, bo
                                              moge nie byc w stanie ci pomoc. A od nadmiary viagry czlek moze zostac
                                              daltonista. Noc chyba, ze pomyslimy o tym w pociagu. To sie dobrze kojarzy.
                                              • karolina-k Mała skocznia 19.01.03, 20:11
                                                Pociagaja cie tylko 17-latki, czy boisz sie o moje wysokie libido?
                                                • Gość: Niech Re: Mała skocznia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:12
                                                  Pociagaja mnie 17-latki z wysokim libido. Co jeszcze mozesz mi zaproponowac?
                                                  • karolina-k Torwar 19.01.03, 20:15
                                                    Zawsze mozemy zgasic swiatło. Moge tez pokazac ci cos, czego nie umie zadna 17-latka.
                                                    A czy ty mozesz mi zaproponowac cos, czego nie moze mi dac 20-latek?
                                                  • Gość: Niech Re: Towar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:18
                                                    Oczywiscie. Spokoj, spokoj, spokoj...
                                                  • karolina-k Daj spokój 19.01.03, 20:23
                                                    Spokój daj 17-latkom.
                                                    Ja ci to mówię!
                                                  • Gość: Niech Re: Daj spokój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:26
                                                    Masz racje. Sa jeszcze 16-latki. Mniej nie mozna - smierdzi kiciem
                                                  • karolina-k Wynajmij na godzine pokój 19.01.03, 20:33
                                                    Stary, co ci jest? Po co ci dzieci? Tylko dlatego, ze czujesz sie samotny w sieci? Kazdy czasami tak
                                                    sie czuje. Ugotuj sobie cos dobrego, arabskiego!
                                                    Smacznego!
                                                    ps. Niechy na serio mnie martwisz. Taki fajny byles i sie nagle (nagle, juz my wiemy ze co nagle to po
                                                    diable) skiepsciles...
                                                  • Gość: Niech Re: Wynajmij na godzine pokój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:47
                                                    Moze to efekt obcowania z toba, jeleniu moj lysiutenki?
                                                    PS. Nie jestem samotny w sieci. Poza tez.
                                                  • karolina-k Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj 19.01.03, 20:54
                                                    Bardzo sie ciesze, bo szkoda byłoby zeby stal ugorem taki facet jak ty (taki jeden jak was trzech).
                                                    I zebym nie zastygla w bezmyslneju adoracji jak stalaktyt, teraz cie nieco opieprzę - nie siedz tyle przed
                                                    ekranem, dbaj o milosc, bo wiesz co sie moze stac. (ps. to co mnie).
                                                  • Gość: Niech Re: Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 22:21
                                                    Ja mam dbac o milosc - alez ona wali do mnie drzwiami i okanmi. Musze przed
                                                    monitor uciekac. A i tu nie znasz dnia ani godziny.
                                                  • buggi Re: Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj 19.01.03, 22:31

> Ja mam dbac o milosc - alez ona wali do mnie drzwiami i okanmi. Musze przed
                                                    > monitor uciekac. A i tu nie znasz dnia ani godziny.

pozwól, ze odpowiem: jak sie jest takim "arbiter elegantiarum" jak ty, to nic
                                                    dziwnego, ze milosc (?) wali do ciebie drzwiami i oknami, a ty z jej nadmiaru,
                                                    spuszczasz ja ot tak w kiblu, trzaskajac przy tym klapa od sedesu.
                                                  • Gość: Niech Re: Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 22:34
                                                    Nie trzaskam drzwiami i klapa. Tylko japa.
                                                  • zarlaczka Re: Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj 19.01.03, 22:35
                                                    Droga Karolciu!
                                                    Nawet nie wiesz jak się mylisz. Nigdy nie dam Niechowi spokoju. A jego wyznanie
                                                    nijak mnie nie zaskoczyło, jako, że od dawna wiedziałam o istnieniu Pani
                                                    Niechowej. Dlatego też z rozbawieniem przyglądałam się Twoim staraniom o jego
                                                    uwiedzeniem, ale widać jesteś w desperacji.
                                                  • buggi Re: Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj 19.01.03, 22:37
                                                    i w depresji chyba.
                                                    PS No tak, sprawa z Karolcia byla istotnie zabawna.
                                                  • karolina-k Pokój z Wami! 20.01.03, 13:23

Ja uwodzę Niecha, ja go nawet nie zwodzę, mowie jasno - ja mam (jeszcze) męża.
                                                    A ty? Męża masz, choć - przyznaje - to jeszcze o niczym nie świadczy. A
                                                    kochanka masz? Tak, tak masz, takiego co to cię w nocy drapie po plecach.
                                                    Słuchaj Ługi Bugi! Dam ci radę - Pójdź do Niecha pożyczyć cukier, wyrwij mu
                                                    serce i zjedz je, a potem sprayem na murze napisz numer swojej komórki.
                                                    ps. oczywiscie wodze cię za nos.
                                                    Serwus!
                                                    ps 2. Niechu daj się im uwieść! Zostaw na chwilę nastotaki swiata całego.
                                                  • buggi Re: Pokój z Wami! 20.01.03, 14:48
                                                    karolina-k napisała:

>
                                                    > Ja uwodzę Niecha, ja go nawet nie zwodzę, mowie jasno - ja mam (jeszcze)
                                                    męża.
                                                    > A ty? Męża masz, choć - przyznaje - to jeszcze o niczym nie świadczy. A
                                                    > kochanka masz? Tak, tak masz, takiego co to cię w nocy drapie po plecach.
                                                    > Słuchaj Ługi Bugi!

od moich mezów, kochanków i kochanek to z daleka, jesli laska, bo nic ci do
                                                    nich

Dam ci radę - Pójdź do Niecha pożyczyć cukier,
                                                    cukier od Niecha, dobre.! Cukier to on ode mnie juz od roku wyciaga i jeszcze
                                                    zadnego kilograma nie oddal.

wyrwij mu
                                                    > serce i zjedz je,

jestes obrzydliwa, a fuj!

a potem sprayem na murze napisz numer swojej komórki.

numer mojej komórki to on ma i czesto dzwoni, zebys sobie nie myslala.

> ps. oczywiscie wodze cię za nos.

oczywiscie nie wodzisz mnie za nos

> Serwus!
                                                    > ps 2. Niechu daj się im uwieść! Zostaw na chwilę nastotaki swiata całego.

on juz sie nam dal, nie wiedzialas?

• Gość: Niech Re: Pokój z Wami! IP: 217.197.165.* 20.01.03, 14:53
                                                    Czesc, Bugi. Klocisz sie z Karolina? O rany, ale fajnie. Postoje, popatrze.
                                                  • zona_niecha Re: Po tym wyznaniu Zarłok da ci spokoj 20.01.03, 13:23
                                                    Dziekuję wam drogie kolezanki za dobre chęci. Ja znam swojego Niecha na wylot i
                                                    wiem, że nie dopuściłby on do swej pustej głowy nawet myśli o internetowym
                                                    nawet flicrcie. A i dziwiłabym się chętnym bo on stary, brzydki, złośliwy i
                                                    niesprawny jest. Nawet w domu nie sprząta i choćbym najładniejsze dziewczyny z
                                                    Ukrainy do sprzątania wynajęła on tylko w telewizor lub monitor się gapi.
                                                  • karolina-k Powrót taty 20.01.03, 13:51
                                                    Zaraz przyjda dzieci Niecha (w tym troje moich), jego wnuki z prawego i lego
                                                    loza rozkoszy. Szpital wariatów!

• kochanka_niecha Re: Powrót taty 20.01.03, 14:03
                                                    Nie, teraz przyjdę ja. Coś mi się tu nie podoba. Czyżby Niech rzeczywiście nie
                                                    cieszył się powodzeniem? I nie miał tu ani jednej kochanki? To ja się sporo
                                                    przeliczyłam jeśli chodzi o niego. Myślałam że mam coś wyjątkowego, za czym
                                                    inne rozglądają się latami a tu jakieś barachło. A poszedł, Niechu jeden! Niech
                                                    me oczy cię już nie zobaczą!
                                                  • karolina-k Re: Powrót taty 20.01.03, 14:20
                                                    Nie powiem gdzie mieszka babcia, ale przeciez zawsze moge pokazac. Patrz post 5
                                                    i 6 od dołu.
                                                    ps. dlaczego czuje sie jak kapuś? Czy jakies znaczenie ma tu ze jestem zona?
                                                  • Gość: Niech Re: Powrót taty IP: 217.197.165.* 20.01.03, 14:23
                                                    Czesc Karolina. Tloczno tu dzisiaj. A moze bys poprosila swojego meza, zeby tez
                                                    tu pisywal, bo tu jest nadliczebnosc kobiet. Chociaz ewidentny brak nastolatek,
                                                    byla jedna, ale mam jakies zle przeczucia co do jej kondycji towarzyskiej.
                                                    PS. Ale chyba zle robie piszac do ciebie moje kiepskie posty - bo na co komu
                                                    kiepskie posty?
                                                  • karolina-k Re: Powrót taty 20.01.03, 14:34
                                                    Marzy ci się męska rozmowa? Ale z moim mężem to ty raczej nie pogadasz o 17-
                                                    latkach. On tylko mnie kocha i na moje nieszczęscie tylko ja mu się podobam.
                                                    Kogo by więc ci tu podesłać. W zasadzie to może być każdy -chłopak roznoszący
                                                    gazety, facet z gazowni.
                                                    Decyduj!

• Gość: Niech Re: Powrót taty IP: 217.197.165.* 20.01.03, 14:37
                                                    Ja nie chce rozmawiac z twoim mezem. Ja chce zeby on porozmawial z obecnymi tu
                                                    czasami kobietami. Bo one juz znudzily sie mna i zaczynaja szalec. Potrzebne im
                                                    jest jakies swieze meskie miesko. A i on odpocznie przez chwilke od ciebie -
                                                    lub odwrotnie.
                                                    PS. To co, juz nie musze cie nigdzie odprowadzac? Slusznie, odprowadzam tez
                                                    kiepsko.
                                                  • karolina-k Casablanca 20.01.03, 14:52
                                                    Myślałam że jakoś tam mnie lubisz, że nie chcesz żebym odjeżdżała - choć - nic
                                                    prócz pustych słow nas nie łączy. Bo przecież, wiem to z procesu poszlakowego,
                                                    że dam się lubić. Może nawet równie co Zarłoczka i Ługi Bugi, choć sama już nie
                                                    wiem czy to o mnie dobrze by świadczyło?
                                                    No to tyle, no bo cóż jeszcze?
                                                  • Gość: Niech Re: Casablanca IP: 217.197.165.* 20.01.03, 14:59
                                                    Nie placz, kiedy odjade... He, he. Znowu kiepski post. Chyba mi sie cos w
                                                    glowie poprzestawialo.
                                                    PS. Przepraszam, ale wam sie chyba tez cos pokrecilo.
                                                  • karolina-k Powrót do domu, do męza 20.01.03, 15:16
                                                    Niechu, przeciez to żarty, nie zajmuj sobie nimi swojej starej głowy!
                                                    Post faktyczni był kiepski, bo dziś - no coż - boli mnie głowa, ale kto w to
                                                    uwierzy?
                                                    Moj mąż?

• Gość: Niech Re: Powrót do domu, do męza IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:20
                                                    Bol glowy to chyba u ciebie normalka. Szkoda ze juz wyjezdzasz. Bylo milo.
                                                  • buggi Re:The End czyli.... 20.01.03, 16:52
                                                    jak sie skonczyla owa LOVE STORY , taaaaka szkoda

> Bol glowy to chyba u ciebie normalka. Szkoda ze juz wyjezdzasz. Bylo milo.

• Gość: Niech Re:The End czyli.... IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:54
                                                    Kupilas juz ten cukier?
                                                    PS. Dobrze ze zawsze uzywam tylko slodzika!
                                                  • buggi Re:The End czyli.... 20.01.03, 17:03

> Kupilas juz ten cukier?
                                                    > PS. Dobrze ze zawsze uzywam tylko slodzika!

w takim razie bimber w domu pedzisz, o la la, ladne kwiatki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka