Dodaj do ulubionych

Sauna i siłowania na Grochowie ??

08.09.05, 12:00
Gdzie jest?
Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 12:09
      W akademiku przy Kickiego, i sauna i siłownia. W Centrum Handlowym Szembeka jest
      siłownia (nie wiem co z sauną). Do tego siłownia "Pyton" na Przyczółku
      Grochowskim tuź koło Pekinu.
      • Gość: Wawek Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 08.09.05, 12:20
        Dziękuje za pomoc.
      • pantalon Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 16:28
        oj tam jest jeszcze silownia? W jednym z kademikow otworzyli teraz sklepik
        /hurtoownie z artykulami dzieciecymi

sciskam

PanTalon
        • pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 16:34
          To właśnie w tym, W "Domu Chłopa", w podpiwniczeniu. Działała jeszcze w czerwcu, niezleżnie od
          zabawkarni. I to jest chyba najtańsza placówka tego typu na Grochowie.
          • pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 20:46
            A! Jest też pakernia w hali przy Siennickiej: www.siennicka.waw.pl/start.html
            • Gość: Kaśka Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:37
              Byłam na Siennickiej. Polecam. Tylko raczej lepiej chodzić tam w chłodne
              wieczory, bo latem starszna duchota i nieprzyjemny zapach.
              • pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 09.09.05, 18:53
                A jakie ceny przy Siennickiej? Sauna jest?
                • Gość: Kaśka Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:01
                  Sauny nie ma. Możesz wykupić karnet ok 100 zł. ,ale opłaca się dopiero jak
                  będziesz chodzić minimum dwa razy na tydzień. A tak płacisz jednorazowo jak
                  dobrze pamiętam 12 zł.Dobre jest to,że nie masz limitu czasowego.
                  • pol-a Karki czy nie? 09.09.05, 19:06
                    Czyli z karnetem ma się nielimitowany wstęp? A dominują tam tzw. karki czy towarzystwo jest
                    mieszane?
                    • Gość: Kaśka Re: Karki czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:16
                      Towarzystwo mieszane. A co to są karki?
                      • pol-a Re: Karki czy nie? 09.09.05, 19:33
                        Raczej (chyba jednak) kto : )
                        Karki to (mniej więcej) napakowani obywatele - często dzięki sterydom anabolicznym - o rozrośniętych
                        tytułowych partiach ciała i nierzadko zgąbczonych mózgach. Określani też skrótem: ABS.
                        :)
                        • Gość: Kaśka Re: Karki czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:36
                          To chyba z dwóch takich tam widziałam.
                          • pol-a Inne ceny 12.09.05, 06:35
                            No jeśli tylko dwóch, to nie jest źle:)
                            A czy ktoś się orientuje w cenach w innych (poza Siennicką) siłowniach?
                            • tolba Re: Inne ceny 12.09.05, 14:07
                              Oprócz Siennickiej znam siłownię na Saskiej/ Angorskiej (
                              www.saska-sport.waw.pl/start.html), Na Siennickiej karnet (siłownia) na
                              dwa wejścia w tygodniu kosztuje 70 PLN, 110 PLN karnet open, na Saskiej 110 PLN
                              dwa wejścia. Na Siennicką chodzę od kilku miesięcy, miałem pewne obawy co do
                              klimatu (karki itp), ale bezpodstawnie. Nie spotkałem się tam z jakimikolwiek
                              komentarzami, nie mówiąc nawet o zaczepkach. Stali bywalcy, to sympatyczni
                              gostkowie, służący radą w razie potrzeby, choć pierwsze wrażenie mogą robić
                              dwuznaczne :-)
                              • Gość: Kaśka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:24
                                Ja też byłam na Saskiej, dla mnie tam jest lepszy klimat niż na Siennickiej.
                                • pol-a Saska? 13.09.05, 17:15
                                  Strona Saskiej się mi nie otwiera. Jest tam sauna?
                                  • Gość: Kaśka Re: Saska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:17
                                    Na Saskiej nie ma sauny.
                                    • e-mka Saska & Wodnik 14.09.05, 09:12
                                      strona internetowa Saskiej podaje, że sauna jest:
                                      www.saska-sport.waw.pl/start.html
                                      sauna jest również na basenie Wodnik przy Abrahama na Gocławiu, ale z kolei nie
                                      ma tam siłowni:
                                      www.wodnik.waw.pl/start.html
                                      em.
                                      • Gość: Kaśka Jest sauna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:29
                                        Przepraszam jest sauna,ale nie w cenie wejściówki na siłowni. Pomyłka
                                        • pol-a W Feliksie 15.09.05, 12:47
                                          Sauna i siłownia są też w hotelu Felix przy Omulewskiej. Czy ktoś tam był?
                                          • Gość: Kaśka Re: W Feliksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:58
                                            Byłam tam tylko na obiedzie, o saunie nic nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka