slawek611 08.09.05, 12:00 Gdzie jest? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 12:09 W akademiku przy Kickiego, i sauna i siłownia. W Centrum Handlowym Szembeka jest siłownia (nie wiem co z sauną). Do tego siłownia "Pyton" na Przyczółku Grochowskim tuź koło Pekinu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawek Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 08.09.05, 12:20 Dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 16:28 oj tam jest jeszcze silownia? W jednym z kademikow otworzyli teraz sklepik /hurtoownie z artykulami dzieciecymi sciskam PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 16:34 To właśnie w tym, W "Domu Chłopa", w podpiwniczeniu. Działała jeszcze w czerwcu, niezleżnie od zabawkarni. I to jest chyba najtańsza placówka tego typu na Grochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 08.09.05, 20:46 A! Jest też pakernia w hali przy Siennickiej: www.siennicka.waw.pl/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:37 Byłam na Siennickiej. Polecam. Tylko raczej lepiej chodzić tam w chłodne wieczory, bo latem starszna duchota i nieprzyjemny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? 09.09.05, 18:53 A jakie ceny przy Siennickiej? Sauna jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Sauna i siłowania na Grochowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:01 Sauny nie ma. Możesz wykupić karnet ok 100 zł. ,ale opłaca się dopiero jak będziesz chodzić minimum dwa razy na tydzień. A tak płacisz jednorazowo jak dobrze pamiętam 12 zł.Dobre jest to,że nie masz limitu czasowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Karki czy nie? 09.09.05, 19:06 Czyli z karnetem ma się nielimitowany wstęp? A dominują tam tzw. karki czy towarzystwo jest mieszane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Karki czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:16 Towarzystwo mieszane. A co to są karki? Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Re: Karki czy nie? 09.09.05, 19:33 Raczej (chyba jednak) kto : ) Karki to (mniej więcej) napakowani obywatele - często dzięki sterydom anabolicznym - o rozrośniętych tytułowych partiach ciała i nierzadko zgąbczonych mózgach. Określani też skrótem: ABS. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Karki czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:36 To chyba z dwóch takich tam widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Inne ceny 12.09.05, 06:35 No jeśli tylko dwóch, to nie jest źle:) A czy ktoś się orientuje w cenach w innych (poza Siennicką) siłowniach? Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Inne ceny 12.09.05, 14:07 Oprócz Siennickiej znam siłownię na Saskiej/ Angorskiej ( www.saska-sport.waw.pl/start.html), Na Siennickiej karnet (siłownia) na dwa wejścia w tygodniu kosztuje 70 PLN, 110 PLN karnet open, na Saskiej 110 PLN dwa wejścia. Na Siennicką chodzę od kilku miesięcy, miałem pewne obawy co do klimatu (karki itp), ale bezpodstawnie. Nie spotkałem się tam z jakimikolwiek komentarzami, nie mówiąc nawet o zaczepkach. Stali bywalcy, to sympatyczni gostkowie, służący radą w razie potrzeby, choć pierwsze wrażenie mogą robić dwuznaczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:24 Ja też byłam na Saskiej, dla mnie tam jest lepszy klimat niż na Siennickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Saska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:17 Na Saskiej nie ma sauny. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka Saska & Wodnik 14.09.05, 09:12 strona internetowa Saskiej podaje, że sauna jest: www.saska-sport.waw.pl/start.html sauna jest również na basenie Wodnik przy Abrahama na Gocławiu, ale z kolei nie ma tam siłowni: www.wodnik.waw.pl/start.html em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Jest sauna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:29 Przepraszam jest sauna,ale nie w cenie wejściówki na siłowni. Pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a W Feliksie 15.09.05, 12:47 Sauna i siłownia są też w hotelu Felix przy Omulewskiej. Czy ktoś tam był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: W Feliksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:58 Byłam tam tylko na obiedzie, o saunie nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś