20.12.05, 23:51
Czy juz macie choinke? Ubrana czy jeszcze golutka?
Moja juz swieci i daje radosc :)

Po raz pierwszy w ogole nie dotknelam sie do jej ubierania, chyba dzieci podrosly:)
Postanowilam sobie zrobic w tym roku piekne (jak mi wyjda) aniolki. Zobaczymy czy sie uda
mimo kompletnego braku czasu.

A moze jakies fotki naszych choineczek na forum?
Obserwuj wątek
    • bajka111 Re: Choinka 20.12.05, 23:53
      Witajcie jeszcze raz:)
      Troszke mi sie forum pomylilo. Mialo byc w Jozefowie. Ale watek taki bardzo uniwersalny, wiec
      mozna kontynuowac :)

Wesolych Swiat wszystkim zycze!
      • Gość: Obserwator Re: Choinka IP: 212.160.172.* 21.12.05, 09:48
        Choinkę to się ubiera w wigilię a nie tydzień wczesniej
        • esmeralda_pl Re: Choinka 21.12.05, 10:34
          no właśnie... taka tradycja jest... ale w Józefowie może o tym nie słyszeli ;)
          • Gość: Obserwator Re: Choinka IP: 212.160.172.* 21.12.05, 11:17
            W stanach natomiast montuje się w sklepach wystroj swiateczny (choinki bombki,
            mikołaje) zaraz po halloween :))
            • Gość: pablo Re: Choinka IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.12.05, 13:53
              Tu nie hameryka, choinkę ubiera się w Wigilię wg. polskiej tradycji.
    • bajka111 Re: Choinka 21.12.05, 16:47
      Milo tu u Was, poczulam sie tak cieplo przyjeta przez wszystkich.
      Czy na kazde "wesolych swiat" osob nie z Waszego forum reagujecie zawsze tak
      entuzjastycznie?

Jak mieszkalam na Pradze Pd (czyli na Saskiej Kepie) i w Wawrze (czyli w Radosci), tez
      ubieralismy choinke wczesniej. Wiec nie tylko w Jozefowie tak maja. A do hameryki troche mi
      daleko.

• pantalon Re: Choinka 21.12.05, 16:51
        u mnie tez juz ubrana choineczka :) tak wiec nie tylko w Jozefowie tak maja
        witaj na forum

sciskam

PanTalon
      • Gość: u Re: Choinka IP: 193.178.143.* 21.12.05, 16:55
        Wyjezdzam na swieta, wiec ze wzgl. organizacyjnych mam ja juz ubrana. U mamy ubiore druga w
        Wigilie albo w wigilie Wigilii, by spokojnie 24 XII lepic pierogi.
        Pozdrawiam tych z choinka i bez - ida swieta, sprobujmy poczuc ich atmosfere i na forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka