Dodaj do ulubionych

Z kim na kawe i ploty?

IP: *.4kroki.net 31.03.07, 18:03
Z kim można tu iść na ploty, pogadać o modzie i problemach przy kuchni, wypić
jakąś kawę w kafejce i potem iść sobie do domu bez stresów? A jeszcze, żeby to
nie był facet (bo mąż udusi!), tylko sympatyczna kobitka, hm...
Obserwuj wątek
    • mag-ia1 Re: Z kim na kawe i ploty? 31.03.07, 22:37
      ja się piszę!
      • Gość: Vonka Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.4kroki.net 01.04.07, 08:05
        O, fajnie :)) chociaż jedna życzliwa duszyczka :)))
    • Gość: Filka Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 01.04.07, 19:52
      no ba ja tez wypije kawe :)

scrapbooking.phorum.pl/index.php
    • Gość: facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 02.04.07, 16:33
      Jeden facet nie zaszkodzi do tego towarzystwa ?
      • Gość: mag-ia1 nie zaszkodzi IP: *.aster.pl 02.04.07, 21:15
        tzn ja myślę,że nie zaszkodzi jak zapłaci za trzy /narazie/ kawy:)ale nie wiem
        co zalożycielka wątku,
        no wlaśnie kiedy ta kawa?
        • Gość: Blue Re: nie zaszkodzi IP: *.skynet.net.pl 02.04.07, 23:14
          cztery kawy? ;-)
    • altu Re: Z kim na kawe i ploty? 03.04.07, 08:52
      dobra kawa nie jest zła ;)
    • Gość: facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 03.04.07, 09:17
      Z niecierpliwością czekam.
      Pozdrawiam Panie
      • Gość: Marta Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 193.108.194.* 03.04.07, 09:57
        I ja z chęcią przyłączę się do kawki i pogaduszek.

Pozdrawiam
    • Gość: facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 03.04.07, 16:36
      POMOCY !!!
      • Gość: mag-ia1 Re: a w czym można facetowi pomóc?:) IP: *.aster.pl 04.04.07, 09:28
        • Gość: facet Re: a w czym można facetowi pomóc?:) IP: *.chello.pl 04.04.07, 16:23
          "Syty głodnego nie zrozumie", tak jak kobieta mężczyzny i odwrotnie.
          • Gość: mag-ia1 Re: to może zamiast na ploty i kawę należaloby po- IP: *.aster.pl 05.04.07, 09:26
            szukać pomocy na forum mężczyzna:)
            nie, nie zostań, ludzie tzn kobiety i mężczyżni tylko wtedy mogą się zrozumieć
            jak ze sobą rozmawiają!
            • Gość: facet Re: to może zamiast na ploty i kawę należaloby po IP: *.chello.pl 05.04.07, 12:55
              Pozdrawiam wszystkie Panie świątecznie i życzę wszystkiego najlepszego. Mokrego
              dyngusa i pociechy z mężów.
              • mag-ia1 Re: zaraz ,nie tak prędko życzeniami świątecznymi 05.04.07, 15:51
                • mag-ia1 Re: za szybko poszło 05.04.07, 16:01
                  to się nie ma co wykrecać od kawy.Póki co to "miłe Panie"świątecznie zarobione,
                  ale po świętach to się będzie działo/mam nadzieję/niech tylko Matka Żałożycielka
                  Wątku się pojawi:)
                  Życzę spokojnych,rodzinnych Świąt i mnóstwa uroczych króliczków i kurczaczów!
                  • Gość: Marta Re: za szybko poszło IP: *.chello.pl 05.04.07, 22:45
                    Coś czuję, że z tej kawki i ploteczek to nic nie będzie.

Zdrowych i spokojnych...
                    • Gość: Blue Re: za szybko poszło IP: 170.252.72.* 06.04.07, 14:26
                      skąd zwątpienie. to, że nie odzywa sie autor wątku nie znaczy że nie można się
                      spotkać...

mam pytanie: czy to musi byc kawa i ciastka? bo ja po świetach będę mieć rower
                      i jakby na to nie patrzeć jesteśmy uprzywilejowanymi mieszkancami wawy, którzy
                      maja najkrótsza droge w okolice kampinosu, więc może mała wycieczka w któryś
                      weekend po-swiąteczny?
                      • Gość: Marta Re: za szybko poszło IP: *.chello.pl 06.04.07, 16:04
                        Z chęcią zapisze się również na wycieczkę rowerową. Rower czeka już w piwnicy
                        na otwarcie nowego sezonu.
    • Gość: Klemens Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 01:38
      A jeszcze, żeby to nie był facet (bo mąż udusi!), tylko sympatyczna kobitka,
      hm...
      Ale strachliwa jestes.... ;-)W tym cały smaczek:-D
      • Gość: LUDWIGVANBEETHOVEN Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.rev.stofanet.dk 09.04.07, 14:42
        A ja meza trzczniam i chetnie sie spotkam jak tylko bede w stolicy...:))
    • Gość: facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 10.04.07, 10:41
      Jest po świętach. Może czas na odpoczynek i spotkanie przy kawie ? Czekam na
      propozycje.
      Pozdrawiam
      • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.72.* 10.04.07, 12:19
        no dobrze, to może kilka konkretów: gdzie możnaby się umówić? znacie takie
        miejsce?

P.S. re: rower - zapomniałam zabrać po świętach od rodziców, więc niestety
        musze się wstrzymac do majówki ;(
        • Gość: mag-ia1 Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.aster.pl 10.04.07, 17:00
          Latisana?
          • Gość: facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 10.04.07, 19:16
            A gdzie to jest ? i kiedy ?
            Pozdrawiam
            • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.72.* 11.04.07, 11:29
              proponuję najbliższy piatek o 19:00 albo sobotę koło 16:00

tak jak "nasz" facet proszę o jakieś konkrety dot. wspomnianego miesjca, np.
              adres lub choćby krótki opis miejsca (dojazd, skrzyzowanie, które jest
              niedaleko..) :-)
              • Gość: mag-ia1 Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.aster.pl 11.04.07, 12:56
                to link do miejsca
                www.latisana.pl/
                jest to w pasażu za Mc Donald s /róg Wrocławskiej i Powstańcow Sląskich/, na
                wysokości bazarku przy Powstańcow.
                Sobotę to jak tak bardziej rodzinnie, dlatego piątek dla mnie jest lepszy,
                tylko,ze piątek w tym tygodniu to już pojutrze nie wiem,czy wszystkich uda się
                zebrać;)
                • Gość: facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.chello.pl 11.04.07, 13:37
                  OK. tylko może trochę wcześniej ? O tej porze to mężowie (i żony) już w domu
                  chyba są. Ja bym preferował godziny do południa to jest mniej podejrzane.
                  Chyba że ...
                  • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.72.* 12.04.07, 12:27
                    chyba, że... od 8:30 do 17:30 siedzę w pracy w centrum ;-)

wpadnę do Latisany w piątek ok 19, bez względu na ilość tych, co tam przyjdą.
                    jesli chcecie się spotkac wcześniej, chętnie się dołączę.
                    • altu Re: Z kim na kawe i ploty? 13.04.07, 10:24
                      a jakieś hasło ? rozpoznawcze?
                      albo coś, co pozwoli na identyfikację?
                      • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.72.* 13.04.07, 11:03
                        proponuję zająć stolik i postawic na nim kartke z napisem forum.gazeta.pl ;-)

moge na ochotnika stworzyć kartkę i zająć stolik :-)
                        • altu Re: Z kim na kawe i ploty? 13.04.07, 16:00
                          jeżeli żadnych niespodziewanek nie będzie, to postaram się dotrzeć..
    • Gość: mag-ia1 Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.aster.pl 13.04.07, 09:32
      ja dzisiaj nie mogę:(
      • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.72.* 13.04.07, 10:40
        no worries. miejmy nadzieję, że na jednym spotkaniu się nie skończy :-)
    • Gość: mag-ia1 Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.aster.pl 14.04.07, 09:49
      ?????jak było??????
      • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.72.* 17.04.07, 12:11
        byłam, poczekałam pół godziny i poszłam. niestety nikogo nie spotkałam. :(
    • Gość: mag-ia1 Re: widziałyście?przepraszam:) widzieliście? IP: *.aster.pl 14.04.07, 09:55
    • Gość: mag-ia1 Re: za szybko poszlo IP: *.aster.pl 14.04.07, 09:58
      jesteśmy po prawej
      miasta.gazeta.pl/warszawa/0,34885.html
    • Gość: mag-ia1 Re: to do bani:( IP: *.aster.pl 17.04.07, 15:01
      • Gość: facet Re: to do bani:( IP: *.chello.pl 18.04.07, 13:02
        Tam były tylko młode fajne laski. Czy to któraś z Was ? Jak was rozpoznać ?
        Pozdrawiam
        • Gość: mag-ia1 Re: to do bani:( IP: *.aster.pl 18.04.07, 13:15
          "Tam były tylko młode fajne laski"

to chyba dobrze?:)

"Jak was rozpoznać ?"
          ale z tego co wiem to to było w piątek, czyli już po herbacie:(
          • missmary Re: to do bani:( 19.04.07, 16:26
            no zawsze może być powtórka, ja na 1 też nie byłam:))) może jakoś cyklicznie??
            • Gość: mag-ia1 Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.aster.pl 19.04.07, 20:18
              poza Blue nikt nie przyszedł, a przynajmniej nikt się nie ujawnił.Ja jestem
              za.Może być nawet najbliższy piątek.
              • Gość: Blue Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.skynet.net.pl 22.04.07, 09:23
                przepraszam, trochę nie mnie było. jestem za 'cyklicznie co piątek'. rozumiem,
                że miejsca spotkania nie zmieniamy. stawię się w najbliższy piątek :-)
                • Gość: Facet Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.chello.pl 23.04.07, 17:51
                  Też będę. Tylko o której ?
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Blue Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.skynet.net.pl 23.04.07, 22:50
                    proponuję pozostawić 19 :-)
                    • missmary Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze 24.04.07, 16:41
                    • missmary Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze 24.04.07, 16:43
                      jeszcze raz:)ja jestem za spotkaniem ale już po długim łikendzie bo w ten piątek
                      to nie ma mnie już w Warszawie:)))
                      w jakim jesteście wieku??;p
                      • Gość: Facet Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:06
                        Ok kto może to na 19.00 w piątek.
                      • Gość: Facet Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.04.07, 12:39
                        Ja jestem jeszcze w wieku "produkcyjnym", odpowiadając na pytanie missmary i
                        jestem mężczyzną nie kobietą ani innym podobnym zboczonym.
                        • missmary Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze 25.04.07, 13:52
                          ;pppppp
                          • Gość: Facet Re: z tą powtórką to głupia sprawa,bo na pierwsze IP: *.chello.pl 25.04.07, 18:04
                            missmary napisała:

> ;pppppp

Co to za szyfr ?
                            • Gość: mag-ia1 Re: "w jakim jesteście wieku??;p " IP: *.aster.pl 25.04.07, 20:53
                              "Tam były tylko młode fajne laski"

ja przyjdę to podniosę średnią wieku:)
    • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.skynet.net.pl 28.04.07, 09:52
      przepraszam, tym razem nawaliłam :( nagła sytuacja mi wypadła.
      • Gość: Facet Re: Z kim na kawe i ploty? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.04.07, 15:27
        Przez to średnią wieku bardzo podniosłem, bo nikogo nie spotkałem.
        • Gość: Blue Re: Z kim na kawe i ploty? IP: 170.252.80.* 30.04.07, 13:56
          dobra... ludki. do trzech razy sztuka.

podejrzewam, że 4 maja nie jest najlepszym terminem z okazji długiego weekendu,
          ale może 11?
          • vonkar Znowu VONKA - Z kim na kawe i ploty? 02.05.07, 21:37
            hm... Wróciłam po dłuższej przerwie, nawet założyłam sobie konto i już gościem
            nie jestem :)) Teraz jestem VonkaR.
            I co widzę??? Chciałam umówić się z kobitkami na ploty, jako bardzo przyzwoita
            mężatka, a tymczasem kobitki dorwały na moim poście faceta... I jak tu wierzyć
            bezinteresownej babskiej przyjaźni? ;)))) Ech, niedobre dziewczyny! Paskudki!
            Miłe Panie, zacznijmy jeszcze raz: z którą można przyjaźnie pogadać, "obrobić"
            tyłek sąsiadowi i naplotkować na wredną sąsiadkę??? ;)))
            Jak coś, mozesz pisać na gazetowego maila (o ile się zalogowałaś :))
            Vonka
            • vonkar Re: Znowu VONKA - Z kim na kawe i ploty? 02.05.07, 21:42
              AAAAA, zapomniałam dodać, że średnia wieku jest mi jak najbardziej adekwatna
              ;)))) Młodą laską z gołym brzusiem to ja już nie będę :D))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka