Gość: Dr. Cagliari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 01:41 "[..]Prywatne Centrum Kardiologii Anin przy ul. Płowieckiej" - Dobra, łatwo kojarząca się nazwa i lokalizacja to podstawa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlos80 Re: W Warszawie powstaje pierwsza prywatna klinik 07.02.06, 01:53 Należy dodać do tego jeszcze reklame w mediach, choćby w Gazecie i to najlepiej jako info a nie "reklame" i pacjęci sami zaczną pukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 59049m Re: W Warszawie powstaje pierwsza prywatna klinik IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 07.02.06, 08:51 Błagam! "PACJENCI". Kolejność jest następująca: najpierw 8-letni kurs ortografii w szkole podstawowej, a dopiero potem wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: W Warszawie powstaje pierwsza prywatna klinik IP: *.wa-wa.inpoland.pl 07.02.06, 14:09 Kiedyś [dawno,dawno temu], uczeń na poziomie 4-ej klasy szkoły podstawowej musiał mieć opanowane zasady ortografii. Nie było mowy wtedy o żadnej dysgrafii, dysleksji czy innych dys... Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leokadia@cegetel.n Re: W Warszawie powstaje pierwsza prywatna klinik IP: 84.4.82.* 07.02.06, 14:49 Czy to naprawde jest wazne jak sie pisze a nie to co jest konkratneCzy naprawde nie dziwicie sie ze za te operacje pacjenci musza placic?Ja mieszkam we Francji i wszystkie operacje sa za darmo,dlaczego tak nie jest w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
eizoo Re: W Warszawie powstaje pierwsza prywatna klinik 08.02.06, 12:41 Owszem bardzo ważne jest JAK się pisze, bo to raz że pozwala na zrozumienie o co chodzi, a dwa - dowodzi jakiegoś podstawowego szacunku dla języka ojczystego. Wersja druga gdzie nie jest ważne jak, ale co się pisze: oFshM barcO wArzN3 y3st j4k si3 PIsh3, bo to r4ss rz3 posF4l4 na srosóMI3ni3 o sso hoc1, a dw4 - DOwoc1 y4ki3g0ź potst4fof3go sh4coonq tla jensyk4 oyczystech0. Odpowiedz Link Zgłoś
userid Ale, ale... 07.02.06, 14:23 gdzie Anin a gdzie Płowiecka? Czy ul. Płowiecka to nie ta wiecznie zakorkowana, zasmrodzona i hałaśliwa trasa wylotowa z Warszawy na wschód? Świetna lokalizacja dla kliniki kardiologicznej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Cagliari Re: Ale, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:30 > Świetna lokalizacja dla kliniki kardiologicznej! > gdzie Anin a gdzie Płowiecka? - Chodzi o skojarzenie - "Anin" = "kardiologia" W sumie nie tak daleko do słynnego Anina:) Odpowiedz Link Zgłoś
userid Re: Ale, ale... 07.02.06, 14:48 Ja jednak wolałbym mieć ciszę w pokoju niż najlepsze nawet skojarzenia ;) A po przeczytaniu cennika postanowiłem bardziej dbać o serducho. Wyłączam kompa i idę na spacer. pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: W Warszawie powstaje pierwsza prywatna klinik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:20 Kardiologia w Aninie już jest prywatną kliniką. Bez koperty nić tam nie załatwisz i będziesz czekał w kolejce aż do spokojnego "zejścia". Mogę się założyć że prywatni pacjęci z kliniki na Płowieckiej będą robieni w Aninie lub innym szpitalu "państwowym" tam gdzie pracuje lekarz prowadzący pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksia Re: Do Dr. Cagliari 10.02.06, 23:17 czy Pan/Pani jest z tej prywatnej kliniki. Lub może mi podać jej adres lub telefon. Ja obecnie pracuję w Instytucie Kardiologii w Aninie, jestem specjalistą public relation. I chciałabym zaproponować współpracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Cagliari Re: Do bruksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:44 Pani wybaczy, ale muszę odmówić. Mam poważne zastrzeżenia, co do Pani kompetencji i dyskrecji. Adres kliniki nie jest tajemnicą i proponuje podjąć minimum wysiłku zawodowego. Pozdrawiam i polecam na przyszłość mój gabinet, Dr. Cagliari ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do bruksi 11.02.06, 00:02 Bardzo piękne, brawo!!! :D No cóż, userka "bruksia" powinna zatrudnić PRowca, dla siebie :DDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Do Drogiej Wawerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:27 > Bardzo piękne, brawo!!! :D > No cóż, userka "bruksia" powinna zatrudnić PRowca, dla siebie :DDD > Pozdrawiam > Wawerka Z bólem przyznaje, że Dr. Cagliari to moje makabryczne alter ego... Zresztą, jeden wątek w zastępstwie prowadził kiedyś Dr. Wattson, a więc to już recydywa ;) Obiecuje efektywną poprawę i pokutę za mój dualizm forumowy. A co do userki "bruksi", to życzę jej powodzenia i podziwiam jej wiarę w bliźnich ;) Pozdrawiam, D'Egmont --- Dr. Cagliari wraca do Transylwanii Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do Drogiej Wawerki 11.02.06, 00:37 Gość portalu: D'Egmont napisał(a): > Z bólem przyznaje, że Dr. Cagliari to moje makabryczne alter ego... > Zresztą, jeden wątek w zastępstwie prowadził kiedyś > Dr. Wattson, a więc to już recydywa ;) Wielonickowośc w necie, to standard, i wielka pokusa niekiedy :DDD > > Obiecuje efektywną poprawę i pokutę za mój dualizm forumowy. Nie przesadzaj, nie przywdziewaj "szaty pokutnej", to zabawa, oby nie przekraczać 'dobrego obyczaju" :) > > A co do userki "bruksi", to życzę jej powodzenia i podziwiam jej > wiarę w bliźnich ;) Tak, wiara w bliźnich, to piękne :DDDD Ja np. wierzę w Wawerkę :) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
bruksia Re: Do bruksi 11.02.06, 11:49 szkoda człowieku że nie wiesz o czym mówisz, a mówisz. ale to bufonów nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Do Dr. Cagliari... 11.02.06, 00:05 "bruksia", to prawdopodobnie zdrobnienie od "bruksa" _ wiedźma portugalska, może chciała Cię "zaczarować", bo o "oczarowaniu", to chyba powinna zapomnieć :D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont A jeżeli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 01:03 > "bruksia", to prawdopodobnie zdrobnienie od "bruksa" _ wiedźma portugalska, > może chciała Cię "zaczarować", bo o "oczarowaniu", to chyba powinna zapomnieć : > D A jeżeli "bruksia" to piękna wiedźma? Nawet, jeżeli niewprawna w rzemiośle, to te "złe" pociągają najbardziej. Dr. Cagliari to nie jest ktoś wybredny. Rozważam mój powrót do Transylwanii, tej nocy zabawię jeszcze w Wawrze... Pozdrawiam, Dr. Cagliari Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A jeżeli... 11.02.06, 01:12 Bruksa, to wiedźma z najwyższej półki, bardzo podstepna, raz piękna kobieta, innym razem nietoperz, strzeż się!!!! Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś