Dodaj do ulubionych

Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. miejsc

IP: 193.110.228.* 09.02.06, 23:53
Kawa, Kwa Kwaka Kwakaakka. Buauhahahahahahahaaa
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 23:58
      Mam nadzieje że się mylisz "Buziaku" bo przydało by się nadrobić troche stracony
      czas w infrastrukturze sportowej ale przy obecnych sukcesach ekipy rządzącej
      obawiam się że na "kwakwa" się skończy.
      • Gość: kryscam Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.server.ntli.net 10.02.06, 10:44
        Super!Nareszcie zniknie z oczu ten najwiekszy wstyd Warszawy.Dla tych ,ktorym
        ten bazar sie podoba pisze ,ze zadna stolica Europy nie pozwolilaby na
        usytuowanie takiego bazaru w centrum stolicy.Wstydze sie tego i swoich
        zagranicznych znajomych wysylam do Krakowa ,aby nie wstydzic sie tego zabytku.
        Warszawa to wierzcie mi;jest najbrzydsza stolica w Europie.Chwala temu rzadowi
        za to co usiluja zrobic.Do tej pory pieniadze przelatywaly rzadzacym przez
        palce,tyle ze do ich wlasnych kieszeni.
        • Gość: Oliveira Jasne... IP: *.atman.pl / *.atman.pl 10.02.06, 12:35
          Tak samo zniknie teraz, jak miał zniknąć za warszawskich rządów Lecha I
          Niewielkiego...
          • widokzmarsa budowa kompleksu - ale warszawskiego 10.02.06, 12:43
            cała polska buduje stolicę. Urzędy, urzędy, urzedy urzędy, metro, autostrady,
            urzędy, stadiony urzędy. A w urzedach oni.
            • 79er malkotenci oczywiscie wola bazar i widza ,,,,, 10.02.06, 13:46
              malkotenci oczywiscie wola bazar smieci i widza ,,,,, we wszystkim spisek pisu,
              interesy warszawki, propagande sukcesu etc,
              cokolwiek zaproponowac pozytywnego albo przprowadzic - Polak potrafi zmieszac z
              blotem i zamienic w afere i skandal, jestesmy zdolni tylko do pielgrzymek,
              powstan i holdow lennych reszta to farsa i podrygi kukielek
              • miss.take Dobry pomysl. Jarmark przeniesie sie do Sejmu... 10.02.06, 15:15

• gordon26 Re: Igrzyska i sztandary-to ma być prawdziwy 4 PRL 10.02.06, 15:45
                  cos mi to zaczyna przypominać.

no to bracia będą mieli arene-na zloty Pisowskie
              • gordon26 Re: malkotenci oczywiscie wola bazar i widza ,,,, 10.02.06, 15:50
                79er napisał:

> malkotenci oczywiscie wola bazar smieci i widza ,,,,, we wszystkim spisek pisu,
                >
                > interesy warszawki, propagande sukcesu etc,
                > cokolwiek zaproponowac pozytywnego albo przprowadzic - Polak potrafi zmieszac
                z > blotem i zamienic w afere i skandal, jestesmy zdolni tylko do pielgrzymek,
                > powstan i holdow lennych reszta to farsa i podrygi kukielek

wiec czekamy na propozycję

gdzie one??
                to jest jak Yeti wszyscy wiedzą ze isnieje ale nikt go nie widział.

jak narazie to warszawa zyje kosztem polski, a nie na odwrot.
                zaczeło się od odbudowy a konczy się na inwestycjach.
                stadiony mozna i owszem budować ale moze nie kosztem podatków na ktore składają
                sie nie tylko warszawiacy!
                • Gość: calagan Re: malkotenci oczywiscie wola bazar i widza ,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:08

> jak narazie to warszawa zyje kosztem polski, a nie na odwrot.
                  > zaczeło się od odbudowy a konczy się na inwestycjach.
                  > stadiony mozna i owszem budować ale moze nie kosztem podatków na ktore
                  składają
                  > sie nie tylko warszawiacy!

Na stadion Slaski to niby kto wykladal kase? Tez panstwo. A co ma Warszawa
                  finansowana przez cala Polske? Metro? Cos jeszcze? A moze wiesz kto w tym kraju
                  wplaca najwiecej kasy do budzetu panstwa? I ma z tego bardzo malo?
          • Gość: warka A DRESY I TAK TO WSZYSKO ZEPSUJA IP: *.cable.mindspring.com 10.02.06, 15:10
          • Gość: Aga Re: Jasne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:31
            Tyle, że Satdion nie jest własnością Warszawy tylko któregoś ministerstwa, więc
            Prezydent Warszawy mógł sobie tylko pomarzyć.
          • Gość: Iroquis I zniknął - de facto. IP: *.chello.pl 31.01.08, 18:24
        • Gość: klaus Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:44
          A to stadion X lecia jest w centrum Warszawy?? Nie wiedziałem ;)

Chyba są pilniejsze wydatki z budżetu niż robienie miejsca rozrywki, które i tak w większości będzie wykorzystywane przez huliganów. Dodatkowo zarobią sobie na państwowej kasie działacze i sportowcy kształceni za państwowe pieniądze i później zarabiający krocie, w dodatku często opodatkowane za granicą.

Wolałbym tę kasę przeznaczyć na budowę sztucznego serca albo na rozwiązanie problemów komunikacyjnych w stolicy. Może jakieś autostrady, które nie byłyby tak drogie? To chyba wszystko jest ważniejsze niż igrzyska dla gawiedzi.
          • Gość: Robert Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 13:04
            A przypomnij mi mecz reprezentacji bo to ona będzie grać na narodowym kiedy
            doszło jakiś incydentów?
            • Gość: ? ? IP: *.chello.pl 17.02.08, 12:55
        • Gość: r2d2k Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: 212.35.121.* 10.02.06, 13:25
          Powiedz, co twoi zagraniczni znajomi mieliby robic po praskiej stronie
          Warszawy? Zwiedzac Park Skarzyszewski
          • tallinn Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 16:15
            Gość portalu: r2d2k napisał(a):

> Powiedz, co twoi zagraniczni znajomi mieliby robic po praskiej stronie
            > Warszawy? Zwiedzac Park Skarzyszewski

To bardzo dobry pomysł. Park Skaryszewski jest ładny i zadbany. I nie został do
            tej pory rozdeptany przez turystów.
        • Gość: raptOR.pl Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:42
          Najbrzydsza?!
          A stolica Rumunii, czy Białorusi..?!
          • Gość: widzialam Minsk Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:01
            a wlasnie ze jest ladniejszy i przede wszystkim czystszy od Warszawy!
            • Gość: 1908 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: 87.207.252.* 10.02.06, 15:00
              Bialorus to nie europa
          • Gość: mac_WRO Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.landg.com 10.02.06, 15:00
            Stolica Rumunii jest BUKARESZT i jest jednym z najpiekniejszych miast w
            Europie, a Bialorusi nie zaliczalbym do Europy heh.
            I popieram teze, ze Warszawa jest bardzo brzydka jako ogol, moze poza paroma
            wyjatkami...
        • skorpionica11 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 14:10
          Napewno jeszcze przez 3 lata bedzie istniec jarmark europa.Poniewarz tak mówia
          osoby handlujące tam.
          Ale mam nadzieje ze bedzie jak najdłużej istniec stadion10lecia.
          Gdzie mozna w miare tanio sie ubrac i kupic jeszcze inne rzeczy potrzebane w
          codziennym uzytku.
          No i tylko 10 min-tramwajem mam na bazar.:(((
          • Gość: Hanys Zamiast Stadion Narodowy-bazar na 255 tys. miejsc IP: 194.71.86.* 10.02.06, 14:59
            ubierzesz się pod Pałacem Kultury... Albo wewnątrz tego "cuda architektury"... hehehehe. Z tym stadionem, to nic innego,jak kompleksy. Wszyscy dobrze wiecie, że to właśnie na południu Polski sa najpięknijesze obiekty sportowe. To tutaj właśnie jest najgorętsza atmosfera. Skoki narciarskie, siatkówka, piłka nozna (mecze międzynarodowe), infrastruktura. Notabene, Stadion Śląski Narodowy znajduje się na terenie przepięknego parku chorzowskiego, skąd blisko do środków transportu, centrum (co wolicie - Chorzów, Katowice, Siemianowic Śl.), dwa międzynarodowe porty lotnicze (Kraków i Katowice),a z Wrocławia to jest tylko 2h jazdy A4 - wiecie w Warszawie co to jest A4 ???. Blisko jest również do Niemiec, Czech i Słowacji. Warszawa to jest raczej Wschód Europy... bliżej Buiałorusi hehehehe. Panowie Radni- zacznijcie może od w/w infrastruktury... Z waszymi pomysłami i kasą na inwestycje dogonicie nas może za jakieś 20 lat, o ile Rząd nie będzie bardziej rzucał kłód pod nasze południowe nogi. Wszyscy wiemy, że firmy uciekają teraz z Warszawy do innych lepszych aglomeracji (Wrocław, Trójmiasto, Katowice, Kraków), z resztą oprócz Katowic, to te tzy pozostałe biją na łeb na szyję Stolicę pod każdym względem...
            • rudziel Re: Zamiast Stadion Narodowy-bazar na 255 tys. m 10.02.06, 15:27
              Chyba sie kolego za duzo pylu weglowego nalykales. Albo metanu w kopalni.
        • princealbert Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 14:14
          faktycznie, nawet Tirana jest ladniejsza.
          • Gość: !? ??? IP: *.chello.pl 18.02.08, 07:51
      • Gość: raptOR.pl Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:39
        Mi pomysł budowy tego stadionu się podoba, bo w końcu będziemy mieli gdzie
        zorganizować impreżę sportową na skalę europejską, a w przyzłości może światową
        i niepodobają mi sie tego typu opinie o naszym rządzie, czy o prezydencie.
        Za przeproszeniem sami jesteście "kaczory" i możecie sobie "pokwakać"!
        • ata66 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 19:32
          Gość portalu: raptOR.pl napisał(a):

> Mi pomysł budowy tego stadionu się podoba, bo w końcu będziemy mieli gdzie
          > zorganizować impreżę sportową na skalę europejską, a w przyzłości może
          światową
          >
          > i niepodobają mi sie tego typu opinie o naszym rządzie, czy o prezydencie.
          > Za przeproszeniem sami jesteście "kaczory" i możecie sobie "pokwakać"!

Chyba berecik "moherowy" uciska. Kolega chyba nie z Warszawy bo wszyscy
          Warszawiacy to już sie przekonali jak rządzi kaczy rod. Przez trzy lata zadnych
          inwestycji nawet te ktore juz byly zaczęte tez sie zatrzymały. Kogel-mogel z
          kaczych jaj. To określenie swietnie pasuje do naszego obecnego ustroju
      • Gość: MUNIEK SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:04
        STADION POWINIEN ISTNIEC A PRZYNAJMNIEJ POWINNO SIĘ LUDZIĄ JAKĄŚ PARCE ZAPEWNIC
        JAK JA NA STDIONIE STRACĄ
    • Gość: Wacek Maupa Pożyjemy,zobaczymy Ja tam wierzę w bazar Przeżyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 00:13
      • Gość: greg Re: Pożyjemy,zobaczymy Ja tam wierzę w bazar Prze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.06, 00:20
        Nie przeżyje.Od kilku lat wynajmuję mieszkanie wietnamskiemu małżeństwu
        handlującemu na stadionie. Tam jest z każdym rokiem coraz gorzej - bazar umiera
        śmiercią naturalną. Za rok - dwa i tak byłby jego koniec. Wietnamcy wynoszą się
        do Wólki Kosowskiej.
      • Gość: MleKoLaborant Re: Pożyjemy,zobaczymy Ja tam wierzę w bazar Prze IP: *.range86-141.btcentralplus.com 10.02.06, 12:08
        Wydaje mi się mało prawdopodobne, aby Bazar prrzestał istnieć. Szefowie mafii,
        która rządzi stadionem, potrafili "przekonać" kolejne władze Warszawy, kolejnych
        ministrów, że "nie warto" niszczyć ich przestępczego interesu. Kaczyński też
        zapowiadał swego czsu, że zamknie ten nielegalny interes, ale jego władza, jako
        prezydenta Warszawy wypadła bladziutko przy wpływach mafijnych bosów bazaru i
        szybciutko "zapomniał" o sprawie. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Prezes
        Damisu jest pewny swego i wyczuwam trochę ironii, trochę szantażu w jego
        stwierdzeniu: "Nie przedłużą umowy? Nie wiem, dokąd przeniosą się kupcy"
    • Gość: Siwy 47 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:53
      Nareszcie! Brawa za śmiałą decyzję.Pamiętam finały Wyścigu Pokoju, mecze
      piłkarskie, lekkoatletyczne na tym stadionie... Było wspaniale! Bolało mnie
      potem, gdy widziałem Stadion zamieniony na gigantyczny bazar. Obym jeszcze dożył
      klejnych wydarzeń sportowych na Dziesięciolatce.
      • eizoo I koncert Perfectu.... 10.02.06, 10:50

• Gość: Lynyrd Skynyrd Byłem na tym koncercie - pożegnalnym -bodaj w 1988 IP: *.chello.pl 01.02.08, 16:17
          lub 87 roku.
      • Gość: MUMINEK S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:59
        WŁĄŚNIE A CIEKAWE CO SIĘ STANIE Z TYMI WSZYSTKIMI LUDZMI KTÓRZY SIĘ UTRZYMUJA
        TYLKO Z PRACY NA STADIONIE I GDZIE ONI PÓJDA WARSZAWA OPUSTOSZEJE BO TO
        STADION NAKRECA HANDEL W TYM MIESCIE A TAK SPADNA CAŁE OBROTY W TYM
        MIESCIE ......
    • Gość: YARO K. Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:05
      LEGIA MISZCZ
      • Gość: warszawe niszcz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gh67 ZIEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:38
      I tyle w tym temacie ...
      • Gość: hellex Re: ZIEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW IP: *.iFiber.telenet-ops.be 10.02.06, 10:04
        jak zobaczę to uwierzę...obiecywać może każdy...
      • Gość: Wicia Że jak? IP: *.chello.pl 06.02.08, 09:16
    • Gość: Zenon Przedwyborcza paplanina. IP: *.chello.pl 10.02.06, 10:05
    • docentverba Wiem chyba dokad pojda kupcy 10.02.06, 10:31
      P.Tomaszewski ostro stara sie o teren Wyscigow Konnych.Damis zreszta tam
      zapuscil juz swoje macki.Tor treningowy Wyscigow,w odroznieniu od glownego jest
      praktycznie nieuzywany.A teren ciut mniejszy od Stadionu.Macie jakies wiesci na
      ten temat?Pzdr
    • Gość: spieprzaj dziadu Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 10:35
      Który to już raz ja to słyszę ?
    • krasnal44 Wreszcie jakaś rozsądna decyzja 10.02.06, 10:39
      Super tereny dla sportowców, duże zaplecze. Brawo za decyzje i wreszcie będzie
      normalna lokalizacja gdzie będzie można dojechać bez problemu i będzie gdzie
      zostawić samochód. Brawo i jeszcze raz brawo za pomysł. Wreszcie zrobi sie
      porządek w tym miejscu.Jestem jak najbardziej za.
      • Gość: wit. Re: Wreszcie jakaś rozsądna decyzja IP: *.aster.pl 10.02.06, 11:22
        Ja terz jestem za.Skończy śię wreszcie ten bardach jaki nam zafundowano w sercu
        Europy.
    • Gość: klax Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:13
      Tosz jak tam wszystkie handlarze pod pałac płójdą to kaczki z pałacu dołazienek
      wypedzą a jarmark i tak przetrwa.

Bo kto wam to wszystko da ?
      PiSda
      • pra_gosia Upiję się z radości! 10.02.06, 11:21
        Upiję się z radości, jeśli spełni się to moje wieczne marzenie!!!
        • Gość: Tylko PO!!! Uda się! IP: *.chello.pl 02.02.08, 17:26
    • marek.bienkowski Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 11:49
      druga linia metra, Port Praski, kryty stadion dziesieciolecia, baseny..
      miasto nie konczyloby sie po lewej stronie Wisły
      szczytne cele, piekne idee
      a teraz, to co mamy: pieprzona patologie, skansen w najgorszym mozliwym wydaniu,
      brak prezydenta Warszawy a wkrótce patrole rozancowe wraz z pseudoekologicznymi
      orgaznizacjami blokującymi wszelkie inwestycje ;)
    • Gość: vouge Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:52
      Super wiadomość, może nasze prawnuki doczekają się stadionu z prawdziwego
      zdarzenia:)
    • Gość: Sebastian Na Legii bez dachu!!!!!!!!!!!!????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:05
      Dramat. Znowu postawią jakiś pseudo stadionik. To lepiej już nie rozpoczynać
      budowy!
      • Gość: Robert Re: Na Legii bez dachu!!!!!!!!!!!!????????????? IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 12:12
        "Stadion bez dachu" nie oznacza stadionu bez zadaszonych trybun, a tylko bez
        rozsuwanego dachu nad murawą. Koszt stadionu Legii podali na 240-300mln zł, nie
        wydaje ci się że to było by troche duż gdyby stadion miał być pozbawiony dachu
        nad trybunami?
    • Gość: Cezary Plich Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.crowley.pl 10.02.06, 12:29
      Nie bylo mnie w polsce 10 lat i od czas powrotu (5 miesiecy) jest to najlepsza
      informacja jaka slyszalem.Mam nadzieje ze nie sa to tylko czcze gadki.
      Ktos wkoncu przyszedl po rozum do glowy i chce cos z tym stadionem zrobic bo na
      dzien dzisiejsz jest to strata i marnotrastwo wspanialego obiektu
    • gelimer Oczywiście w Warsiawie. Poza stolycą w tym kraju.. 10.02.06, 12:31
      ...nie ma cywilizowanych miejsc.
      • Gość: dasda Re: Oczywiście w Warsiawie. Poza stolycą w tym kr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:38
        i pewnie beda sie tam odbywaly walki gladiatorow a na podium bbedzie siedzial Kwa-czynski i pokazywal kciukiem czy kogos ocalic czy zgladzic ROTFL
      • Gość: Robert Re: Oczywiście w Warsiawie. Poza stolycą w tym kr IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 13:33
        Napewno są, ale ty z takiego miejsca napewno nie pochodzisz skoro nie potrafisz
        nawet po polsku jednego zdania napisać.
    • pinia1a Pierwszy dobry pomysł tego rzadu. Hurra! 10.02.06, 12:40
      Trzeba wszystkie stare obiekty sportowe wyremontować.
      Mam nadzieję, że na tym stadionie się nie skończy.
      W drugiej kolejności przydałoby się odnowić lodowisko "Podhala Nowy Targ"
      Gdzie sie podziali nasi hokeiści i łyżwiarze.
      Nie mają na czym i gdzie trenować.
      Jak mamy zdobywać medale na zimowych olimpiadach ?
      • Gość: daniel Re: Pierwszy dobry pomysł tego rzadu. Hurra! IP: 213.17.168.* 10.02.06, 12:50
        Na początku powinny powstac reprezentacyjne obiekty w stolicy a dopiero później
        na prowincji.
        • Gość: c.rayback Re: Pierwszy dobry pomysł tego rzadu. Hurra! IP: *.p.lodz.pl 10.02.06, 13:09
          Ale Ty glupi jestes czlowieku.
    • Gość: warsiawiak Może i wybudują. A potem i tak będzie z tego bazar IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 10.02.06, 12:42
      , tak jak było z tym stadionem.
      • svatopluk Re: Może i wybudują. A potem i tak będzie z tego 10.02.06, 12:52
        no w koncu!

ale po co wtedy budowac drugi dla Legii?
        czy nie mozna by tak zrobic jak w Monachium?
        jeden, duzy i porzadny stadion dla 2 klubow (Legia i Polonia) i od czasu do
        czasu dla reprezentacji narodowej?

i taniej i by sie szybciej amortyzowal.
        • Gość: Robert Re: Może i wybudują. A potem i tak będzie z tego IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 13:08
          A zastanawiałeś się nad kosztami dla klubów? Polonia ma średnią frekfencje w tym
          sezonie ok.2,5tys, Legia 7,5tys i obiekty odpoiednio 10 i 30tys to max.
          Wyobrażasz sobie Polonie z 2,5tys miejsc na stadionie 60tysięcznym? Za co oni
          mieli by go wynajmować? Znacznie ekonomiczniejsze dla klubu jest postawienie
          stadionu na 10tys widżów za 30-40mln.
          Bo Legia to troche inna historia bo tu są inwestorzy chcący pokryć całość
          kosztów, ale miasto chciało inaczej.
    • Gość: Funky A za rok lecimy na Marsa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:49
      No, moze za dwa lata... KWACZY BELKOT, jak ja nie cierpie tych DZIADOW.
      • Gość: Venom Ja już byłem;-) IP: *.chello.pl 06.02.08, 09:17
        Stadionów tam nie ma, nic tam nie ma, jak u Kononowicza ;-)
    • Gość: Robson Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:57
      ten bazar urzymuje pół pragi południe. Poroniony pomysł.
    • katmoso Marzenia... 10.02.06, 13:04
      Stadion dziesieciolecia w końcu gości sportowców, okoliczne tereny zielone
      przeznaczone na korty, boiska dla mieszkańców, jakis basen. Dworzec PKP i PKS
      nowoczesny, czysty, taki że nie boisz się wysiadać po zmroku. stare kamienice
      na Targowej odzyskują dawny blask, pojawiaja się knajpki, kino. Powstaje
      obwodnica Pragi, co odciąża ulice w tej części miasta. Przyjezdni dziwią się,
      patrząc na zdjecia, że jeszcze ... no własnie kilkanaście?, kilkadziesiąt?,
      sto? lat temu był to najdzikszy teren w centrum stolicy sporego europejskiego
      kraju. Fajnie jest pomarzyć i nabić innym głowę marzeniami. Czekamy na czyny
      panie i panowie politycy!
    • Gość: c.rayback POLSKA TO NIE TYLKO WARSZAWKA DO CHOLERY!!! [n/tx] IP: *.p.lodz.pl 10.02.06, 13:07
      • Gość: dd zamknij sie prowincjuszu IP: *.chello.pl 10.02.06, 14:17
        • c.rayback Lecz kompleksy gdzie indziej cwoku 10.02.06, 14:24
          Tos mi zapodal baranie...Lecz kompleksy gdzie indziej...
          • Gość: antywieśniak wracaj do swojej wiochy krowy doić IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 15:18
      • Gość: Legia Mistrz!!! Spadaj z powrotem pod Grójec! IP: *.chello.pl 31.01.08, 18:35
    • mangold PiS stadiony na więźniów polityycznych szykuje 10.02.06, 13:12

• janek0 No to jeszcze zostało pięć. 10.02.06, 13:17

• Gość: HH Śląsk żąda wydzielenia od Polski. IP: *.comarch.pl 10.02.06, 13:30
      Dzięki temu będziemy mieli własną ligę piłkarską, własną reprezentację i Stadion
      Śląski będzie mógł być dalej Narodowym, ale wreszcie Wyzwolonego Śląska!
      Czas zacząć tworzyć OWS - jako odpowiednich OWP i rozwiązać w końcu raz na
      zawsze problem okupacji Śląska.
      • Gość: belfer1953 Re: Śląsk żąda wydzielenia od Polski. IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 13:37
        czy ty jesteś głupi czy tylko prezentujesz poglądy szowinistyczno nacjonalistyczne
        • Gość: HH Re: Śląsk żąda wydzielenia od Polski. IP: *.comarch.pl 10.02.06, 13:51
          Sam jesteś głupi!
          Śląsk nigdy nie był Polski, i teraz czas aby wreszcie się wyzwolić!
      • Gość: krak Niezależność dla Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.intersoft.pl 10.02.06, 14:27
        Dość skubania tego miasta, dość oddawania, tego co najlepsze do stalicy!!!!
        • c.rayback Re: Niezależność dla Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 14:31
          Indeed.

Jakbys jakis protest przewidywal,to daj znac :).
        • Gość: Legia Mistrz! To my płacimy największe "janosikowe" burolu, IP: *.chello.pl 02.02.08, 10:50
          na takich zasrańców z Łodzi jak ty.

Widzew, Widzew, łódzki Widzew ja tej k... nie na widzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka