Gość: Buziak IP: 193.110.228.* 09.02.06, 23:53 Kawa, Kwa Kwaka Kwakaakka. Buauhahahahahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 23:58 Mam nadzieje że się mylisz "Buziaku" bo przydało by się nadrobić troche stracony czas w infrastrukturze sportowej ale przy obecnych sukcesach ekipy rządzącej obawiam się że na "kwakwa" się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryscam Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.server.ntli.net 10.02.06, 10:44 Super!Nareszcie zniknie z oczu ten najwiekszy wstyd Warszawy.Dla tych ,ktorym ten bazar sie podoba pisze ,ze zadna stolica Europy nie pozwolilaby na usytuowanie takiego bazaru w centrum stolicy.Wstydze sie tego i swoich zagranicznych znajomych wysylam do Krakowa ,aby nie wstydzic sie tego zabytku. Warszawa to wierzcie mi;jest najbrzydsza stolica w Europie.Chwala temu rzadowi za to co usiluja zrobic.Do tej pory pieniadze przelatywaly rzadzacym przez palce,tyle ze do ich wlasnych kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Jasne... IP: *.atman.pl / *.atman.pl 10.02.06, 12:35 Tak samo zniknie teraz, jak miał zniknąć za warszawskich rządów Lecha I Niewielkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa budowa kompleksu - ale warszawskiego 10.02.06, 12:43 cała polska buduje stolicę. Urzędy, urzędy, urzedy urzędy, metro, autostrady, urzędy, stadiony urzędy. A w urzedach oni. Odpowiedz Link Zgłoś
79er malkotenci oczywiscie wola bazar i widza ,,,,, 10.02.06, 13:46 malkotenci oczywiscie wola bazar smieci i widza ,,,,, we wszystkim spisek pisu, interesy warszawki, propagande sukcesu etc, cokolwiek zaproponowac pozytywnego albo przprowadzic - Polak potrafi zmieszac z blotem i zamienic w afere i skandal, jestesmy zdolni tylko do pielgrzymek, powstan i holdow lennych reszta to farsa i podrygi kukielek Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: Igrzyska i sztandary-to ma być prawdziwy 4 PRL 10.02.06, 15:45 cos mi to zaczyna przypominać. no to bracia będą mieli arene-na zloty Pisowskie Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: malkotenci oczywiscie wola bazar i widza ,,,, 10.02.06, 15:50 79er napisał: > malkotenci oczywiscie wola bazar smieci i widza ,,,,, we wszystkim spisek pisu, > > interesy warszawki, propagande sukcesu etc, > cokolwiek zaproponowac pozytywnego albo przprowadzic - Polak potrafi zmieszac z > blotem i zamienic w afere i skandal, jestesmy zdolni tylko do pielgrzymek, > powstan i holdow lennych reszta to farsa i podrygi kukielek wiec czekamy na propozycję gdzie one?? to jest jak Yeti wszyscy wiedzą ze isnieje ale nikt go nie widział. jak narazie to warszawa zyje kosztem polski, a nie na odwrot. zaczeło się od odbudowy a konczy się na inwestycjach. stadiony mozna i owszem budować ale moze nie kosztem podatków na ktore składają sie nie tylko warszawiacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: malkotenci oczywiscie wola bazar i widza ,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:08 > jak narazie to warszawa zyje kosztem polski, a nie na odwrot. > zaczeło się od odbudowy a konczy się na inwestycjach. > stadiony mozna i owszem budować ale moze nie kosztem podatków na ktore składają > sie nie tylko warszawiacy! Na stadion Slaski to niby kto wykladal kase? Tez panstwo. A co ma Warszawa finansowana przez cala Polske? Metro? Cos jeszcze? A moze wiesz kto w tym kraju wplaca najwiecej kasy do budzetu panstwa? I ma z tego bardzo malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warka A DRESY I TAK TO WSZYSKO ZEPSUJA IP: *.cable.mindspring.com 10.02.06, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jasne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:31 Tyle, że Satdion nie jest własnością Warszawy tylko któregoś ministerstwa, więc Prezydent Warszawy mógł sobie tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaus Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:44 A to stadion X lecia jest w centrum Warszawy?? Nie wiedziałem ;) Chyba są pilniejsze wydatki z budżetu niż robienie miejsca rozrywki, które i tak w większości będzie wykorzystywane przez huliganów. Dodatkowo zarobią sobie na państwowej kasie działacze i sportowcy kształceni za państwowe pieniądze i później zarabiający krocie, w dodatku często opodatkowane za granicą. Wolałbym tę kasę przeznaczyć na budowę sztucznego serca albo na rozwiązanie problemów komunikacyjnych w stolicy. Może jakieś autostrady, które nie byłyby tak drogie? To chyba wszystko jest ważniejsze niż igrzyska dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 13:04 A przypomnij mi mecz reprezentacji bo to ona będzie grać na narodowym kiedy doszło jakiś incydentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2k Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: 212.35.121.* 10.02.06, 13:25 Powiedz, co twoi zagraniczni znajomi mieliby robic po praskiej stronie Warszawy? Zwiedzac Park Skarzyszewski Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 16:15 Gość portalu: r2d2k napisał(a): > Powiedz, co twoi zagraniczni znajomi mieliby robic po praskiej stronie > Warszawy? Zwiedzac Park Skarzyszewski To bardzo dobry pomysł. Park Skaryszewski jest ładny i zadbany. I nie został do tej pory rozdeptany przez turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptOR.pl Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:42 Najbrzydsza?! A stolica Rumunii, czy Białorusi..?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzialam Minsk Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:01 a wlasnie ze jest ladniejszy i przede wszystkim czystszy od Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: 87.207.252.* 10.02.06, 15:00 Bialorus to nie europa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac_WRO Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.landg.com 10.02.06, 15:00 Stolica Rumunii jest BUKARESZT i jest jednym z najpiekniejszych miast w Europie, a Bialorusi nie zaliczalbym do Europy heh. I popieram teze, ze Warszawa jest bardzo brzydka jako ogol, moze poza paroma wyjatkami... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 14:10 Napewno jeszcze przez 3 lata bedzie istniec jarmark europa.Poniewarz tak mówia osoby handlujące tam. Ale mam nadzieje ze bedzie jak najdłużej istniec stadion10lecia. Gdzie mozna w miare tanio sie ubrac i kupic jeszcze inne rzeczy potrzebane w codziennym uzytku. No i tylko 10 min-tramwajem mam na bazar.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Zamiast Stadion Narodowy-bazar na 255 tys. miejsc IP: 194.71.86.* 10.02.06, 14:59 ubierzesz się pod Pałacem Kultury... Albo wewnątrz tego "cuda architektury"... hehehehe. Z tym stadionem, to nic innego,jak kompleksy. Wszyscy dobrze wiecie, że to właśnie na południu Polski sa najpięknijesze obiekty sportowe. To tutaj właśnie jest najgorętsza atmosfera. Skoki narciarskie, siatkówka, piłka nozna (mecze międzynarodowe), infrastruktura. Notabene, Stadion Śląski Narodowy znajduje się na terenie przepięknego parku chorzowskiego, skąd blisko do środków transportu, centrum (co wolicie - Chorzów, Katowice, Siemianowic Śl.), dwa międzynarodowe porty lotnicze (Kraków i Katowice),a z Wrocławia to jest tylko 2h jazdy A4 - wiecie w Warszawie co to jest A4 ???. Blisko jest również do Niemiec, Czech i Słowacji. Warszawa to jest raczej Wschód Europy... bliżej Buiałorusi hehehehe. Panowie Radni- zacznijcie może od w/w infrastruktury... Z waszymi pomysłami i kasą na inwestycje dogonicie nas może za jakieś 20 lat, o ile Rząd nie będzie bardziej rzucał kłód pod nasze południowe nogi. Wszyscy wiemy, że firmy uciekają teraz z Warszawy do innych lepszych aglomeracji (Wrocław, Trójmiasto, Katowice, Kraków), z resztą oprócz Katowic, to te tzy pozostałe biją na łeb na szyję Stolicę pod każdym względem... Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: Zamiast Stadion Narodowy-bazar na 255 tys. m 10.02.06, 15:27 Chyba sie kolego za duzo pylu weglowego nalykales. Albo metanu w kopalni. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 14:14 faktycznie, nawet Tirana jest ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptOR.pl Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:39 Mi pomysł budowy tego stadionu się podoba, bo w końcu będziemy mieli gdzie zorganizować impreżę sportową na skalę europejską, a w przyzłości może światową i niepodobają mi sie tego typu opinie o naszym rządzie, czy o prezydencie. Za przeproszeniem sami jesteście "kaczory" i możecie sobie "pokwakać"! Odpowiedz Link Zgłoś
ata66 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 19:32 Gość portalu: raptOR.pl napisał(a): > Mi pomysł budowy tego stadionu się podoba, bo w końcu będziemy mieli gdzie > zorganizować impreżę sportową na skalę europejską, a w przyzłości może światową > > i niepodobają mi sie tego typu opinie o naszym rządzie, czy o prezydencie. > Za przeproszeniem sami jesteście "kaczory" i możecie sobie "pokwakać"! Chyba berecik "moherowy" uciska. Kolega chyba nie z Warszawy bo wszyscy Warszawiacy to już sie przekonali jak rządzi kaczy rod. Przez trzy lata zadnych inwestycji nawet te ktore juz byly zaczęte tez sie zatrzymały. Kogel-mogel z kaczych jaj. To określenie swietnie pasuje do naszego obecnego ustroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUNIEK SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:04 STADION POWINIEN ISTNIEC A PRZYNAJMNIEJ POWINNO SIĘ LUDZIĄ JAKĄŚ PARCE ZAPEWNIC JAK JA NA STDIONIE STRACĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Maupa Pożyjemy,zobaczymy Ja tam wierzę w bazar Przeżyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Pożyjemy,zobaczymy Ja tam wierzę w bazar Prze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.06, 00:20 Nie przeżyje.Od kilku lat wynajmuję mieszkanie wietnamskiemu małżeństwu handlującemu na stadionie. Tam jest z każdym rokiem coraz gorzej - bazar umiera śmiercią naturalną. Za rok - dwa i tak byłby jego koniec. Wietnamcy wynoszą się do Wólki Kosowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MleKoLaborant Re: Pożyjemy,zobaczymy Ja tam wierzę w bazar Prze IP: *.range86-141.btcentralplus.com 10.02.06, 12:08 Wydaje mi się mało prawdopodobne, aby Bazar prrzestał istnieć. Szefowie mafii, która rządzi stadionem, potrafili "przekonać" kolejne władze Warszawy, kolejnych ministrów, że "nie warto" niszczyć ich przestępczego interesu. Kaczyński też zapowiadał swego czsu, że zamknie ten nielegalny interes, ale jego władza, jako prezydenta Warszawy wypadła bladziutko przy wpływach mafijnych bosów bazaru i szybciutko "zapomniał" o sprawie. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Prezes Damisu jest pewny swego i wyczuwam trochę ironii, trochę szantażu w jego stwierdzeniu: "Nie przedłużą umowy? Nie wiem, dokąd przeniosą się kupcy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy 47 Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:53 Nareszcie! Brawa za śmiałą decyzję.Pamiętam finały Wyścigu Pokoju, mecze piłkarskie, lekkoatletyczne na tym stadionie... Było wspaniale! Bolało mnie potem, gdy widziałem Stadion zamieniony na gigantyczny bazar. Obym jeszcze dożył klejnych wydarzeń sportowych na Dziesięciolatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lynyrd Skynyrd Byłem na tym koncercie - pożegnalnym -bodaj w 1988 IP: *.chello.pl 01.02.08, 16:17 lub 87 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUMINEK S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:59 WŁĄŚNIE A CIEKAWE CO SIĘ STANIE Z TYMI WSZYSTKIMI LUDZMI KTÓRZY SIĘ UTRZYMUJA TYLKO Z PRACY NA STADIONIE I GDZIE ONI PÓJDA WARSZAWA OPUSTOSZEJE BO TO STADION NAKRECA HANDEL W TYM MIESCIE A TAK SPADNA CAŁE OBROTY W TYM MIESCIE ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARO K. Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:05 LEGIA MISZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawe niszcz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 ZIEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:38 I tyle w tym temacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellex Re: ZIEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW IP: *.iFiber.telenet-ops.be 10.02.06, 10:04 jak zobaczę to uwierzę...obiecywać może każdy... Odpowiedz Link Zgłoś
docentverba Wiem chyba dokad pojda kupcy 10.02.06, 10:31 P.Tomaszewski ostro stara sie o teren Wyscigow Konnych.Damis zreszta tam zapuscil juz swoje macki.Tor treningowy Wyscigow,w odroznieniu od glownego jest praktycznie nieuzywany.A teren ciut mniejszy od Stadionu.Macie jakies wiesci na ten temat?Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj dziadu Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 10:35 Który to już raz ja to słyszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal44 Wreszcie jakaś rozsądna decyzja 10.02.06, 10:39 Super tereny dla sportowców, duże zaplecze. Brawo za decyzje i wreszcie będzie normalna lokalizacja gdzie będzie można dojechać bez problemu i będzie gdzie zostawić samochód. Brawo i jeszcze raz brawo za pomysł. Wreszcie zrobi sie porządek w tym miejscu.Jestem jak najbardziej za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit. Re: Wreszcie jakaś rozsądna decyzja IP: *.aster.pl 10.02.06, 11:22 Ja terz jestem za.Skończy śię wreszcie ten bardach jaki nam zafundowano w sercu Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klax Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:13 Tosz jak tam wszystkie handlarze pod pałac płójdą to kaczki z pałacu dołazienek wypedzą a jarmark i tak przetrwa. Bo kto wam to wszystko da ? PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Upiję się z radości! 10.02.06, 11:21 Upiję się z radości, jeśli spełni się to moje wieczne marzenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.bienkowski Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi 10.02.06, 11:49 druga linia metra, Port Praski, kryty stadion dziesieciolecia, baseny.. miasto nie konczyloby sie po lewej stronie Wisły szczytne cele, piekne idee a teraz, to co mamy: pieprzona patologie, skansen w najgorszym mozliwym wydaniu, brak prezydenta Warszawy a wkrótce patrole rozancowe wraz z pseudoekologicznymi orgaznizacjami blokującymi wszelkie inwestycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vouge Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:52 Super wiadomość, może nasze prawnuki doczekają się stadionu z prawdziwego zdarzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Na Legii bez dachu!!!!!!!!!!!!????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:05 Dramat. Znowu postawią jakiś pseudo stadionik. To lepiej już nie rozpoczynać budowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Na Legii bez dachu!!!!!!!!!!!!????????????? IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 12:12 "Stadion bez dachu" nie oznacza stadionu bez zadaszonych trybun, a tylko bez rozsuwanego dachu nad murawą. Koszt stadionu Legii podali na 240-300mln zł, nie wydaje ci się że to było by troche duż gdyby stadion miał być pozbawiony dachu nad trybunami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Plich Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.crowley.pl 10.02.06, 12:29 Nie bylo mnie w polsce 10 lat i od czas powrotu (5 miesiecy) jest to najlepsza informacja jaka slyszalem.Mam nadzieje ze nie sa to tylko czcze gadki. Ktos wkoncu przyszedl po rozum do glowy i chce cos z tym stadionem zrobic bo na dzien dzisiejsz jest to strata i marnotrastwo wspanialego obiektu Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Oczywiście w Warsiawie. Poza stolycą w tym kraju.. 10.02.06, 12:31 ...nie ma cywilizowanych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasda Re: Oczywiście w Warsiawie. Poza stolycą w tym kr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:38 i pewnie beda sie tam odbywaly walki gladiatorow a na podium bbedzie siedzial Kwa-czynski i pokazywal kciukiem czy kogos ocalic czy zgladzic ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Oczywiście w Warsiawie. Poza stolycą w tym kr IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 13:33 Napewno są, ale ty z takiego miejsca napewno nie pochodzisz skoro nie potrafisz nawet po polsku jednego zdania napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Pierwszy dobry pomysł tego rzadu. Hurra! 10.02.06, 12:40 Trzeba wszystkie stare obiekty sportowe wyremontować. Mam nadzieję, że na tym stadionie się nie skończy. W drugiej kolejności przydałoby się odnowić lodowisko "Podhala Nowy Targ" Gdzie sie podziali nasi hokeiści i łyżwiarze. Nie mają na czym i gdzie trenować. Jak mamy zdobywać medale na zimowych olimpiadach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Pierwszy dobry pomysł tego rzadu. Hurra! IP: 213.17.168.* 10.02.06, 12:50 Na początku powinny powstac reprezentacyjne obiekty w stolicy a dopiero później na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.rayback Re: Pierwszy dobry pomysł tego rzadu. Hurra! IP: *.p.lodz.pl 10.02.06, 13:09 Ale Ty glupi jestes czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsiawiak Może i wybudują. A potem i tak będzie z tego bazar IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 10.02.06, 12:42 , tak jak było z tym stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
svatopluk Re: Może i wybudują. A potem i tak będzie z tego 10.02.06, 12:52 no w koncu! ale po co wtedy budowac drugi dla Legii? czy nie mozna by tak zrobic jak w Monachium? jeden, duzy i porzadny stadion dla 2 klubow (Legia i Polonia) i od czasu do czasu dla reprezentacji narodowej? i taniej i by sie szybciej amortyzowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Może i wybudują. A potem i tak będzie z tego IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 13:08 A zastanawiałeś się nad kosztami dla klubów? Polonia ma średnią frekfencje w tym sezonie ok.2,5tys, Legia 7,5tys i obiekty odpoiednio 10 i 30tys to max. Wyobrażasz sobie Polonie z 2,5tys miejsc na stadionie 60tysięcznym? Za co oni mieli by go wynajmować? Znacznie ekonomiczniejsze dla klubu jest postawienie stadionu na 10tys widżów za 30-40mln. Bo Legia to troche inna historia bo tu są inwestorzy chcący pokryć całość kosztów, ale miasto chciało inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky A za rok lecimy na Marsa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:49 No, moze za dwa lata... KWACZY BELKOT, jak ja nie cierpie tych DZIADOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venom Ja już byłem;-) IP: *.chello.pl 06.02.08, 09:17 Stadionów tam nie ma, nic tam nie ma, jak u Kononowicza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Zamiast bazaru Stadion Narodowy na 55 tys. mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:57 ten bazar urzymuje pół pragi południe. Poroniony pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Marzenia... 10.02.06, 13:04 Stadion dziesieciolecia w końcu gości sportowców, okoliczne tereny zielone przeznaczone na korty, boiska dla mieszkańców, jakis basen. Dworzec PKP i PKS nowoczesny, czysty, taki że nie boisz się wysiadać po zmroku. stare kamienice na Targowej odzyskują dawny blask, pojawiaja się knajpki, kino. Powstaje obwodnica Pragi, co odciąża ulice w tej części miasta. Przyjezdni dziwią się, patrząc na zdjecia, że jeszcze ... no własnie kilkanaście?, kilkadziesiąt?, sto? lat temu był to najdzikszy teren w centrum stolicy sporego europejskiego kraju. Fajnie jest pomarzyć i nabić innym głowę marzeniami. Czekamy na czyny panie i panowie politycy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.rayback POLSKA TO NIE TYLKO WARSZAWKA DO CHOLERY!!! [n/tx] IP: *.p.lodz.pl 10.02.06, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Lecz kompleksy gdzie indziej cwoku 10.02.06, 14:24 Tos mi zapodal baranie...Lecz kompleksy gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywieśniak wracaj do swojej wiochy krowy doić IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz!!! Spadaj z powrotem pod Grójec! IP: *.chello.pl 31.01.08, 18:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Śląsk żąda wydzielenia od Polski. IP: *.comarch.pl 10.02.06, 13:30 Dzięki temu będziemy mieli własną ligę piłkarską, własną reprezentację i Stadion Śląski będzie mógł być dalej Narodowym, ale wreszcie Wyzwolonego Śląska! Czas zacząć tworzyć OWS - jako odpowiednich OWP i rozwiązać w końcu raz na zawsze problem okupacji Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer1953 Re: Śląsk żąda wydzielenia od Polski. IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 13:37 czy ty jesteś głupi czy tylko prezentujesz poglądy szowinistyczno nacjonalistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Re: Śląsk żąda wydzielenia od Polski. IP: *.comarch.pl 10.02.06, 13:51 Sam jesteś głupi! Śląsk nigdy nie był Polski, i teraz czas aby wreszcie się wyzwolić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Niezależność dla Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.intersoft.pl 10.02.06, 14:27 Dość skubania tego miasta, dość oddawania, tego co najlepsze do stalicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Niezależność dla Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 14:31 Indeed. Jakbys jakis protest przewidywal,to daj znac :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz! To my płacimy największe "janosikowe" burolu, IP: *.chello.pl 02.02.08, 10:50 na takich zasrańców z Łodzi jak ty. Widzew, Widzew, łódzki Widzew ja tej k... nie na widzę! Odpowiedz Link Zgłoś