ghapfa 17.03.03, 08:53 Poszukuję ewentualnie kolegów ze studiów burmistrza Wąsika. Bez podtekstów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pucia Re: Co studiował burmistrz Wąsik? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:37 Poznałam go osobiście już jako Naczelnego Kowboja Wawra - z zachowania wniskuję , że chamstwo : przeklina jak szewc w obecności petentów , pali papierosy oczywiście przy interesantach , nie ma pojęcia o czym mówi , a jak zauważy , ze robi z siebie głupa to obraz drugą stronę i kończy spotkanie !! Tak to jest supermen !!! I zawsze jest niechlujnie rozbabrany : tłuste włosy i powyciągana koszula , nie mówiąc o łapach w kieszeni !! Br ... br ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna Dyplomata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 08:31 Gość portalu: Pucia napisał(a): > Poznałam go osobiście już jako Naczelnego Kowboja Wawra - z zachowania > wniskuję , że chamstwo : przeklina jak szewc w obecności petentów , pali > papierosy oczywiście przy interesantach , nie ma pojęcia o czym mówi , a jak > zauważy , ze robi z siebie głupa to obraz drugą stronę i kończy spotkanie !! > Tak to jest supermen !!! I zawsze jest niechlujnie rozbabrany : tłuste włosy i > powyciągana koszula , nie mówiąc o łapach w kieszeni !! Br ... br ... oczywiście Wawer zasługuje na dyplomate, zasada komunikawania mowi, ze nalezy przyjąć forme rozmówcy, jesli chce osiagnąc sukces w negocjacjach, byc moze Wasik dostosował ją do rozmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Dyplomata IP: *.chello.pl 19.03.03, 10:30 Gość portalu: radna napisał(a): > oczywiście Wawer zasługuje na dyplomate, zasada komunikawania mowi, ze nalezy > przyjąć forme rozmówcy, jesli chce osiagnąc sukces w negocjacjach, byc moze > Wasik dostosował ją do rozmówcy. Oczywiście każdy klient czy petent, nawet niechlujny, zasługuje na to, by być przyjętym przez osobe reprezentujacą poziom chocby standardowy. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze kieruje toba rozsądek, a nie przymus przypodobania się wąsikowi. Czy naprawdę wierzysz w to, że wąsik, zanim przyjmie interesanta, szybko wygląda by sprawdzić, kim ten jest, a nastepnie "przepoczwarza sie" tak, by dopasować sie do jego poziomu? Gdyby to było prawdą, może lepsze notowania miałby w cyrku lub kabarecie, a niekoniecznie na stanowisku burmistrza jednej ze stołecznych dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radana nie bierz tego tak osobiscie IP: *.visp.energis.pl 20.03.03, 23:08 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Gość portalu: radna napisał(a): > > > oczywiście Wawer zasługuje na dyplomate, zasada komunikawania mowi, ze nal > ezy > > przyjąć forme rozmówcy, jesli chce osiagnąc sukces w negocjacjach, byc moz > e > > Wasik dostosował ją do rozmówcy. > Oczywiście każdy klient czy petent, nawet niechlujny, zasługuje na to, by być > przyjętym przez osobe reprezentujacą poziom chocby standardowy. Jakoś trudno mi > > uwierzyć, ze kieruje toba rozsądek, a nie przymus przypodobania się wąsikowi. > Czy naprawdę wierzysz w to, że wąsik, zanim przyjmie interesanta, szybko > wygląda by sprawdzić, kim ten jest, a nastepnie "przepoczwarza sie" tak, by > dopasować sie do jego poziomu? Gdyby to było prawdą, może lepsze notowania > miałby w cyrku lub kabarecie, a niekoniecznie na stanowisku burmistrza jednej > ze stołecznych dzielnic. Nie bierz tego tak osobiście, to był żart! Nie muszę sie Wasikowi przypodobywać, to raczej On mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K. Re: Co studiował burmistrz Wąsik? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 23:18 nie znacier go wiec sie lepiej nie wypowiadajcie natemat macieja wasika.jest po prostu bardzo uczciwym czlowiekiem i wielu ludziom to pszeszkadza i dlatego pisza takie rzeczy na jego temat.ja akurat znam go bardzo dobrze i nigdy nie slyszalam zeby przeklinal i zeby byl niechlujny!!!moze po prostu niektorzy mu zazdroszcza i wiele osob boi sie ze wreszcie jest ktos kto zrobi porzadek w gminie wawer!!!!jakos do tej pory nic sie nie dzialo w tej gminie!!jezeli ktos jest zainteresowany jakie studia skonczyl najlepiej niech sie zapyta jego osobiscie!!!!!!!!!!!!!!a nie wypisuje anonimowe bzdury na temat osoby ktorej nie zna!!jak jest taki odwazy najlwepiej niech sie podpisze albo niech mu powie to w oczy!!!!!!!!!studia skonczyl!!!jest to archeologia na UW!!! bulwersuja mnie bardzo takie teksty na temat burmistrza od osob ktore go wogole nie znaja a potrafia tylko obrazac innych i to na dodatek tylko anonimowo!!!!!! moze sie przedstawia ci wszyscy odwani anonimowi bohaterzy!!!!!!!!!!!!!czy tylko potrafia potrafia kogos opluwac za jego plecami!!!!!widocznie wiele osob boi sie bardzo o swoje nieczyste interesy!!!!jezeli jest potrzeba moge sie podpisac imieniem i nazwiskiem bo znam go jak nikt inny i przedstawi sie jak tamte osoby zrobia to samo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktc Re: Co studiował burmistrz Wąsik? 17.04.03, 11:18 A wlasnie ze szudiow nie skonczyl. magisterium nie zrobil, a w swietle ustawy o szkolnictwie wyzszym kto nie obronil prcacy magisterskiej nie moze mowic, ze skonczyl wyzsze studi Odpowiedz Link Zgłoś
lilo Podobno archeologię. Tak twierdzi ponoć on sam. 19.03.03, 15:46 Ale nie wiem, kiedy. Może popytaj na forum Społeczeństwo - poszukuję krewnych i znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazynka:-) Re: Podobno archeologię. Tak twierdzi ponoć on sa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 23:27 a moze lepiej sie dowiedzcie jakie studia skonczyl pan Godlewski!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysio Re: Podobno archeologię. Tak twierdzi ponoć on sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 02:49 a jakie ? bo pewnie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna Godlewski to drogi i mosty chyba nawet ma doktorat IP: *.visp.energis.pl 21.03.03, 21:50 Gość portalu: cysio napisał(a): > a jakie ? bo pewnie wiesz? Hobby to kolarstwo. Aż dziw bierze ,że taki fachowiec nie zadbał o drogi i mosty, kidy był burmistrzem przez 3 lata, pewnie miał "trudności obiektywne". Nam w Wawarze potrzebny jest menedżer!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Czy on nie jest z Wwy? Czy to możliwe, że nikt... IP: *.chello.pl 16.04.03, 16:24 ghapfa napisała: > Poszukuję ewentualnie kolegów ze studiów burmistrza Wąsika. Bez podtekstów. Czy on nie jest z Wwy? czy to możliwe, ze nikt nie wie, co? Czy nikt z nim nie studiował? Czy on wogóle ma jakiekolwiek studia? Też jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Czy on nie jest z Wwy? Czy to możliwe, że nik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 18:50 W jakim celu poszukujesz kolegow Pana Wasika.Bardzo to jest dziwne.A jak jestes tak obardzo ciekawy jakie studia skonczyl zapytaj sie jego sam osobiscie.Popros tez o adresy jego kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Czy on nie jest z Wwy? Czy to możliwe, że nik IP: *.chello.pl 17.04.03, 16:53 Gość portalu: xxxx napisał(a): > W jakim celu poszukujesz kolegow Pana Wasika.Bardzo to jest dziwne.A jak jestes > > tak obardzo ciekawy jakie studia skonczyl zapytaj sie jego sam > osobiscie.Popros tez o adresy jego kolegow. No to zacznę od ciebie i poproszę o telefon jakiś do pana wąsika, bo nie mam. A ciekawość mnie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Czego by nie studiował IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 20:54 Czego by nie studiował, archeologii, czy hotelarstwa to i tak nie wiele wiąże sie z wiedzą o samorządzie terytorialnym. POzatym temat już nieaktualny, tak jak i Burmistrz Wąsik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Czego by nie studiował IP: *.chello.pl 17.04.03, 16:54 Gość portalu: Adi napisał(a): > Czego by nie studiował, archeologii, czy hotelarstwa to i tak nie wiele wiąże > sie z wiedzą o samorządzie terytorialnym. POzatym temat już nieaktualny, tak > jak i Burmistrz Wąsik Ale mnie to interesuje bardzo, a raczej zaciekawia. Założę się, że nie upłynie wiele wody w Wisle, jak znowu zajmie jakieś eksponowane, lukratywne stanowisko. Oddany zołnierz, który sie tak sprawdził w boju nie może odejsć w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Po Domańskim każdy może być, a Gójski? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 21:04 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Gość portalu: Adi napisał(a): > > > Czego by nie studiował, archeologii, czy hotelarstwa to i tak nie wiele wi > ąże > > sie z wiedzą o samorządzie terytorialnym. POzatym temat już nieaktualny, t > ak > > jak i Burmistrz Wąsik > > Ale mnie to interesuje bardzo, a raczej zaciekawia. Założę się, że nie upłynie > wiele wody w Wisle, jak znowu zajmie jakieś eksponowane, lukratywne stanowisko. > > Oddany zołnierz, który sie tak sprawdził w boju nie może odejsć w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Nie znam człowieka IP: *.chello.pl 18.04.03, 08:09 Gość portalu: Wawa napisał(a): Re: Po Domańskim każdy może być, a Gójski? A kto to Gójski? Mnie interesuje wąsik i to z powodów pozapolitycznych i pozawawerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerka Gójski to wiceburmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 18:57 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Gość portalu: Wawa napisał(a): > Re: Po Domańskim każdy może być, a Gójski? > A kto to Gójski? > Mnie interesuje wąsik i to z powodów pozapolitycznych i pozawawerskich. Odpowiedz Link Zgłoś