Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club

18.08.05, 20:01
Najbliższe SPOTKANIE FORUMOWE odbędzie się w
najbliższy czwartek tj. 25.08 o g. 20 Garden Club
przy ul. Wąwozowej 8.

Wszystkich serdecznie zapraszam...
Obserwuj wątek
    • lewe_oko Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 18.08.05, 21:26
      Buuu... Nie mogę - wyjeżdzam. I znów nie spotkam się Chiarą!!! Nie mamy szczęscia.
      • chiara76 lewe_oko 18.08.05, 21:30
        I tak byśmy się nie spotkały...niestety, mamy żałobę w rodzinie, a we wtorek
        pogrzeb, więc totalnie nie jesteśmy w nastroju.
        Ja jednakowoż ciągle mam nadzieję, że kiedyś Cię poznam.
        Pozdrawiam.
        • rubeus Re: lewe_oko 18.08.05, 21:40
          ja nie w sierpniu - to we wrześniu smile))

Następne 'wstępnie' planowane jest w okolicach 15-tego września...
    • rubeus Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 22.08.05, 18:23
      rubeus napisał:

> Najbliższe SPOTKANIE FORUMOWE odbędzie się w
      > najbliższy czwartek tj. 25.08 o g. 20 Garden Club
      > przy ul. Wąwozowej 8.
      >
      > Wszystkich serdecznie zapraszam...

Przypominam...
      • jaa_ga Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 22.08.05, 18:52
        Tym razem mi się (chyba...) uda byćsmile
        • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 24.08.05, 22:49
          jaa_ga napisała:

> Tym razem mi się (chyba...) uda byćsmile

To fantastyczniesmile) Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na pogaduchy.

Na projektorze Thomson, obraz 110cmx80cm, do obejrzenia będzie:
          1.DVD Kenny G Going Home
          2.DVD The Beatles "Le it be"
          3.DVD Gary Moore "Ballads & Blues" "Live Blues"

Proponuję głosowanie co puszczamy pierwszesmile)
          • jaa_ga Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 24.08.05, 23:00
            Let it be "Let it be" smile))
            • deszczowa.dziewczyna Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 09:34
              Może Kenny G? Zresztą nie ma to większego znaczenia. Wszystko jest ok.
              Pozdrawiam.
      • jaa_ga Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 19:20
        Eh..znowu mi nie wyszło...muszę zostać w domu
        Bawcie się dobrze, kochani..smile
    • agatkaros Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 09:59
      A ja niestety nie dam dziś rady, mąż ma spotkanie służbowe i późno wróci, więc
      muszę sama kąpać i usypiać dzidzię....
      Może następnym razem, pozdrawiam wszystkich.
    • volta2 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 13:39
      Ja spróbuję być, i jak zwykle nie wcześniej niż o 21.
      • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 13:57
        Nie ma znaczenia godzina. Przybywajciesmile Lokal jest czynny do ostatniego
        klienta. Na spotkaniach liczy się wyłącznie atmosfera i wzajemna życzliwość bo
        chyba temu spotkania mają służyć.
        Niehumorzastych dzisiaj uprasza się o pozostawanie w domachsmile
        Lokal Garden Club w dniu 25.08 od godz. 20tej jest zarezerwowany przez Rubeusa
        który hm..... podobno ma niespodziankę dla uczestników smile))
        Pojemność sal klubowych nawet do 100 osób smile

Niezdecydowanych jeszcze raz serdecznie zapraszamy.
        • czarna_a Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 14:41
          Super! Cieszę się, że dajecie szansę spóźnialskim, bo ja na spotkania forumowe
          wybieram się od... zawsze i nigdy nie mogę dotrzeć przed 22. Wstyd się
          przyznać, ale w Garden Clubie też jeszcze nie byłam – podziwiam inicjatywę z
          daleka. Szkoda tylko, że nie ma oferty dla szachistów, bo u mnie w domu jest aż
          dwóch. Pozdrawiam!
          • jan-w Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 14:51
            Z tego co ostatnio zauważyłem, oferta gier jest dla wszystkich. Nawet sesje RPG.
            • deszczowa.dziewczyna Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 15:11
              Witam raz jeszcze,

Właśnie się dowiedziałam, że o tej mniej więcej porze muszę być na lotnisku i
              odebrać rodzinę. A więc nie zdołam przyjśćsad a swoją drogą ciekawa jestem tej
              rubeusowej niespodzianki. No i szkoda mi muzyki, może zatem następnym razem?.
              Życzę miłego wieczoru...jeszcze letniegosmile
              • jan-w Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 16:20
                Podejrzewam że ta niespodzianka, to właśnie to o co miałem zapytać, zanim
                przeczytałem post Garden2005 - Impreza prywatna ...
                • malgosia75 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 16:24
                  Tym razem raczej uda mi się przyjść, choć nie mam 100 proc pewności ponieważ
                  moje dziecko ma dziś urodziny...
                • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 16:54
                  No trochę rubeusa wrabiam, ale dobrze podejrzewasz smile Miło, sympatycznie
                  i ..tanio = impreza prywatna dla forumowiczów.
                  Deszczowa, jak zakończymy ok. godz. 24 lub 01 to jeszcze zdążysz, gdyż nie masz
                  dalekosmile Specjalnie dla Ciebie "wjedziemy" z Kenny G przy świecach.
                  No i co Ty na to?
                  • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 21:19
                    Wszyscy się spóźnili ... spotkanie dopiero się rozpoczyna smile) Przybywajcie smile
                    • deszczowa.dziewczyna Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 21:44
                      To byłoby bardzo romantyczne - dzięki garden...przykro mi, ale nie dziśsad
                      Doceniam Twoje poświęceniesmile Miłego wieczoru...
                      • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 21:57
                        Wszyscy Ci bardzo dziękujemy smile)
                        • malgosia75 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 25.08.05, 22:43
                          dziękuje za miły wieczór
    • czarna_a Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 20:05
      hop hop... żyjecie po wczorajszym?wink
      • jan-w Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 20:55
        Aż tak strasznie nie było. Wszyscy pracują, albo wyjechali.
        • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 22:52
          ........ aaaaj, jaki koncert mniam dzisiaj smile
          Dzięki za spotkanie.
          • jaa_ga Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 22:57
            Jeśli mówisz o Gdańsku, to też oglądam
            i tak mnie ściska za gardło, że...chyba się poryczę
            • jan-w Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 23:10
              Też doszedłem do wniosku, że stąd te pustki na forach. Ale takie rzeczy trzeba
              oglądać w rzeczywistości, nie w TV. W poniedziałek, koncert w Warszawie ( nie aż
              taki ) na placu Teatralnym. Ale mozna będzie usłyszeć śpiew mojego syna smile !
              • neco Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 23:13
                jaki koncert?
                • jan-w Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 27.08.05, 08:50
                  Z okazji rocznicy sierpnia.
            • neco Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 23:12
              muzycznie koncert taki sobie.. za to oprawa wizualna super.

pała dla TVP za dzwięk.. czuje się jakbym oglądał co innego a slyszal co innego. czy ktoś slyszał choć jeden wybuch fajerwerku? ehh..
              • garden2005 Re: SPOTKANIE FORUMOWE - 25.08 g. 20 Garden Club 26.08.05, 23:39
                Ja smile)))) W klubie oglądało około 20 osób na ekranie 110x80cm w dodatku dolby
                surround... było wspaniale i fajery też było słychać.
                Aż szkoda że wczoraj to nie dzisiajsmile
                Pozdrawiam
                • vampi_r Koncert 29.08.05, 01:17
                  Hi.
                  Ja nie z Kabat, ale wśród Was jest wielu moich dobrych znajomych i wielokrotnie wybierałem się na Wasze spotkanie. We wrzesniu będe na mur beton.
                  Zwłaszcza gdyby Chiara z Panem Chiarem też przybyli.

A co do Jarra ... byłem tam ....
                  Ogólnie - z wielkiej chmury... Jak dla mnie, to za dużo martyrologii.
                  Oto okazuje się, że Jarre wiele utworów skomponował z myślą o Polsce, Papieżu, czy Koperniku... A tak w ogóle, to zawsze był z nami duchem... No chwilami to nie wiedziałem czy śmiac się, czy płakac.
                  Gdyby taki koncert dawał Roger Waters, to zapewne okazałoby się, że Dark Side.. było pisane z myślą o naszym umęczonym kraju i narodzie.

Moim zdaniem niepotrzebne były niektóre zbyt długie "przemówienia".
                  Wystarczyło zagrać, pokazać do muzyki iluminację i zdjęcia. Wszystko byłoby jasne. A tak publika rozgrzała się przy Oxygene by zastygnąc podczas kilkuminutowej sentencji Jarrea.

Od strony muzycznej koncert niezły (brakowało kilku znanych kawałków z pierwszych płyt muzyka).
                  Od strony wizualnej taki sobie. Można było więcej wykorzystać dźwigi i maszyny stoczniowe.
                  Od strony feelingu koncert do słaby. Rwany, przerywany. Chyba nikt z publiki nie wszedł w klimat.
                  Od strony organizacyjnej koncert do bani. Mało tojek, ścisk na wejściu na sektory (ponoć około 20:00 ludzie mdleli w ścisku, bo mający bilety na dany sektor usiłowali wejść, a ci co byli w sektorze nie chcielu się ścieśnić).
                  Soyka przed to zupełna pomyłka. Lepiej było chyba wziąć Wiśniewskiego lub Dodę Elektrodę.

Przed koncertem robione było "rodzinne zdjęcie" widowni w wielkiej rozdzielczości. Mam nadzieje jutro odnaleźć się na nim na stronie www.gdansk.pl
                  • ol4 Re: Koncert 29.08.05, 15:25
                    a ja nie bylem bo plywalem na desce, a co do koncertu Żara to widziałem z
                    Chałup koncertowe fajerwerkismile
                    rubeus kiedy nastepne spotkanie?
                    • rubeus Re: 29.08.05, 19:10
                      ol4 napisał:

> rubeus kiedy nastepne spotkanie?

Gdzieś koło 15-tego...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka