Gość: 13g3 IP: *.aster.pl 27.12.06, 21:59 Szukam lokalu ok. 100m na działalność.ZA NORMALNA CENE.Nie każdy może jechać do ćiechocinka.Chce otwożyć pierwszą w UE tężnie w pomieszczeniu zamkniętym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pol-a Ciechocinek na Grochowie 28.12.06, 08:26 Zamiast do Ciechocinka przyjedź na Grochów! Podoba mi się takie hasło : ) A jakie parametry musi spełniać takie pomieszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O kurde. Re: Ciechocinek na Grochowie IP: *.net-serwis.pl 28.12.06, 12:11 Mniej się napinać, a więcej natężać ? Odpowiedz Link Zgłoś
qmata Re: szukam lokalu 28.12.06, 18:26 nie mam takiego lokalu ale popieram pomysł moje dzieci często mają zapalenie oskrzeli więc jakby się udało to zgłaszam się na pierwszą klientkę Odpowiedz Link Zgłoś
miky Re: szukam lokalu 28.12.06, 20:58 A probowalas tzw. grot (jaskin) solnych? Jest ich kilka, np w Rembertowie czy na Targowej. Troche pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
qmata Re: szukam lokalu 31.12.06, 19:05 Nie próbowałam ale dzięki za pomysł A możesz podać jakieś szczegóły np od jakiego wieku dzieci mogą tam chodzić i gdzie to jest w Rembertowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miky Re: szukam lokalu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.12.06, 20:50 Coz adresu nie pamietam. Sol z Krymu, podobno:) Polecam google, hasla typu "jaskinia solna warszawa". pzdr. i szampanskiej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś