Dodaj do ulubionych

Bogdan CAR zostaje?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:40
ostatnio doszły mnie słuchy, że słynny komis zostanie, a rondo zostanie przesunięte. Potwierdzeniem byłyby nowo posadzone betonowe billboardy. Ktoś ma wiarygodne dane na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek1 Re: Bogdan CAR zostaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 13:27
      a ja slyszalem (od ochroniarza z budowy), ze własciciel komisu jest znajomym Pani Prezydent, jesli to co mowisz stanie sie faktem to chyba oznacza, ze roboty nie rusza na wiosne bo przesuniecie ronda to chyba kwestia przygotowania nowego projektu, a rondo chyba musieliby przesunac w strone Marsa
      • Gość: plotka? Re: Bogdan CAR zostaje? IP: *.chello.pl 07.10.07, 13:48
        a ja słyszałem,że wygrał sprawę w trybunale i ot tak nie mogą go
        wyrzucić.Własność trzeba szanować. Teraz niech się z nim dogadają.
        • Gość: Janek1 Re: Bogdan CAR zostaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:06
          sa juz nowe przepisy dot. wywłaszczania, wiec jesli sie chce nie ma problemu
        • Gość: jg Re: Bogdan CAR zostaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:22
          A wlasnie niech sie nie dogaduja.
          Jezeli to jest technicznie wykonalne to nawet przy kolosalnych
          nakladach finansowych nalezy budowac dalej.
          I na przyklad zaplacic 100 mln za zmiany a nie 5 mln wlascicielowi.
          A wiecie dlaczego?
          Dlatego ze wbrew pozorom zaoszczedzi to wiele kasy z budzetu miasta
          w kolejnych latach.
          • Gość: plotka? Re: Bogdan CAR zostaje? IP: *.chello.pl 07.10.07, 15:07
            właśnie wygrał z nowymi przepisami.
      • Gość: autochton Re: Bogdan CAR zostaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 21:29
        przeciez to bylaby porazka - zamiast 4 mln usd niepewne przychodzy z billboardów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka