Gość: Developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:26 ... ew. pod Wał Miedzeszyński, lub Most Na Zaporze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawerka_vel_wawerka Re: podaję adres 14.10.03, 13:42 kubajek napisał: > www.wawer.home.pl/ Kubajek, "aj law ju":))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binokjo Re: Gdzie tanio kupić działki pod Trasę Siekierko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:51 Idż w poniedziałek pod gminę może Ci Pinokio odpali jedną działkę Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Gdzie tanio kupić działki pod Trasę Siekierko 17.10.03, 11:55 Gość portalu: Binokjo napisał(a): > Idż w poniedziałek pod gminę może Ci Pinokio odpali jedną działkę On lubi "firmy" Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Binokjo a czy tobie Pinokjo odpalił 17.10.03, 12:10 czy tylko wydajesz sie być na fali... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka jestem zawiedziona binokjo, jesteś podwójny,... 17.10.03, 12:53 jestem zawiedziona binokjo, jestes jakiś podwójny, ten styl:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżama binokjo Re: jestem zawiedziona binokjo, jesteś podwójny,. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 22:04 wawerka ma luba czyżbyś we mnie watpiła. Ja jestem nie z tej bajki ja sem środkowica. Ty hapesz holka ja se rad.Na huj mi tenrachtyczny Pinokio Odpowiedz Link Zgłoś