Dodaj do ulubionych

Wiec Wolności na pl. Bankowym

IP: 213.17.204.* 11.06.04, 23:47
0,05% hahahahahahahahaha

Ludność samej Warszawy, to około 2 mln, a wiecu brało udział ok 1000 osób (wg
danych oficjalnych popierającej gejów TV). W tym polityczni prowodyrzy i
organizatorzy.

LUdzie policzcie 1 000/2 000 000 * 100% = 0,05%

SŁOWNIE PIĘĆSETNYCH PROCENTA POPARCIA DLA GEJOWSKICH AWANTUR.
BRAWO KACZYŃSKI ZA MADRĄ DECYZJĘ.

PRAKTYCZNIE SZUT (0,05%) IDŹCIE SPOKOJNIE DO DOMU. NIE RÓBCIE CYRKU!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Thor Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: 193.109.115.* 12.06.04, 01:09
      Dlaczego na ulicy nie promują się inne upodobania sexualne? Dlaczego wiecu
      wolności nie zorganizują zoofile np?
      Pedały - z całym szacunkiem - ale czy ja promuje swój hetero styl na ulicy?
      przestańcie uprawiać demagogie i gadać ludzią głupoty,że to naturalne! To jest
      zboczenie, a dlaczego niby zboczenie ma byc promowane wszem i wobec. Margines
      społeczny,który próbuje znaleść sie w centrum, tfuu. Prosze bardzo, nikt Wam
      nie zakazuje smyrac sie tu i ówdzie, ale przestańcie swoje dewiacje i zboczenia
      promować na ulicy bo to jest niesmaczne. A ta łajza Gadzinowski z SLD - też
      sobie wybrał promocje własnej osoby wśród marginesu społeczeństwa - osioł.
      Prosze się zapinać w pupe w domu, a nie na ulicy.
      • Gość: koma @ Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 02:42
        nie zgadzam sie z toba. no bo powiedz mi jaki styl panje na ulicy? mi wydaje
        sie ze hetero pelna geba.
        z ta pupa to powiem ze zapraszanie do niej wezy nie jest wcale wylacznie
        meska domena, znam wiele normalnych dziwczyn ktore lubia
        a zoofile? co ma piernik do wiatraka
        pzdr
      • Gość: Scyzorro Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: *.acn.pl 12.06.04, 05:25
        Hmm... może pan Gadzinowski ma coś wspólnego z tymi sprawami.
      • Gość: blueeyedgirl Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: 213.241.112.* 12.06.04, 18:53
        A jak się chłopak z dziewczyną obmacują na ulicy/w tramwaju/autobusie, to to
        jest smaczne?
        • niech Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 12.06.04, 18:56
          Masz racje, to takie nienaturalne...
          • Gość: blueeyedgirl Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: 213.241.112.* 12.06.04, 19:11
            Naturalne są też ekskrementy.

Jeśli społeczeństwu nie przeszkadza liżąca i obmacująca się para damsko-męska,
            to czemu przeszkadza męsko-męska.
            Bo damsko-damska zapewne wzbudziła by nie obrzydzenie i zgorszenie tych zacnych
            obrońców moralności, lecz zachwyt?
    • Gość: xxx Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 01:11
      Do tego pewno część uczestników to byli "ciekawscy", a dodatkowo część
      "aktywnych uczestników" dojechała z innych miast.
    • Gość: Scyzorro Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: *.acn.pl 12.06.04, 05:35
      Pan Niemiec nie powinien się chyba obrażać o oblanie bitą śmietaną.
      Przypuszczam, że jego partner robił to już nie raz.
    • quonio Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 12.06.04, 08:50
      Byłem wczoraj na Bankowym. Z czystej ciekawości, żeby zrobić trochę zdjęć i
      zobaczyć jak to będzie wyglądało.
      Wnioski ?? Po pierwsze - hasła wykrzykiwane przez niektórych mówców były tak
      prostackie i idiotyczne że żal było tego słuchać. Wiec wolności przerodził się w
      wiec przeciw władzy. Smutne jest to, że w naszym kraju jedyne co potrafimy
      zamanifestować, to swoje poczucie bycia ofiarą.
      Po drugie:
      Jaki cel miało organizowanie parady w Boże Ciało ?? Nie uważam się za katolika,
      kościelne przykazy są dla mnie ograniczaniem ludzkiej wolności i pozostawiania
      możliwości wyboru postępowania dla każdego człowieka, jednak nie znam nadal
      odpowiedzi na pytanie: Dlaczego akurat tego dnia ?? Czy to jakiś światowy dzień
      gejów i lesbijek, a przy okazji feministek i różnej maści krzykaczy, którzy
      również wypowiadali się publicznie podczas wiecu ?? Czy takie same idiotyzmy
      wykrzykiwaliby jeżeli do parady jednak by doszło ??
      Nie wykrzykiwaliby, bo nie byłoby okazji i nikt by ich tam nie zaprosił.
      Może zorganizujmy paradę: Parada wszystkich którzy mają coś do wykrzyczenia.
      Będzie przynajmniej wesoło, bo podczas wiecu wcale wesoło nie było. Pośmiałem
      się z pomysłu z Kaczką, ale w głębi to było żałosne.
      Po trzecie - dajcie władzy rządzić, bo podejmując decyzję , taką lub inną bierze
      za to odpowiedzialność. Ani jestem za, ani przeciwko wiecowi w Boże Ciało. Wisi
      mi to, ale jeżeli w dniu parady równości organizowano by paradę przeciwko
      homoseksualistom pewnie Pan Niemiec równie mocno by protestował jak protestował
      przeciwko braku zgody dla jego parady.
      Nie jestem przeciwnikiem homoseksualizmu, ale zawsze byłem i będę przeciwnikiem
      prowokowania pewnych sytuacji.
      Nie wiem ilu z organizatorów zdaje sobie sprawę że było tylko narzędziem w
      rękach cwanych polityków, którzy potrafią prowokować pewne sytuacje, aby mieć
      okazję do zdobycia poparcia.
      Tak więc uważam że nie jest istotne kto z kim sypia, tylko której części ciała
      używa do myślenia.

• Gość: Marek Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 13.06.04, 03:06
        Wiesz.... kwesita jest tylko taka czy Kaczynski mail prawo zakazac parady.
        POwolywanie sie na bezpieczenstwo jest smieszne, bo w takim razie kazda
        demonstracja/parada wiaza sie z pewnym niebezpieczenstwem. Do kazdej opinii
        znajdziesz przeciwnikow, chocby to bylo jaknajbardziej pokojowe.
        Dzisiaj Kaczynski zabrania paray homoseksualistom jutro zabroni demonstracji
        niezawdowlonych pracownikow ratusza albo solidarnosci...albo kogokolwie.

Fakt, wedlug mnie termin byl niefortunny ... chociazby z tego powodu, ze ratusz
        byl zamkniety i pewnie oprocz straznikow nikogo tam nie bylo.

Marek
        • quonio Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 13.06.04, 08:44
          Skoro zakazał, to miał takie prawo. Powoływanie się na bezpieczeństwo, to tyko
          jedna strona medalu. Władza jest po to, żeby rządzić, a nie po to żeby zadowalać
          wszystkich. Zawsze są zadowoleni i nie zadowoleni. Zgodnie z tym co piszesz
          Kaczyński powien zgadzać się na wszystkie zgłoszone parady, na przykład
          przeciwników homoseksualizmu również. Parada kiboli i dresów, zwolenników
          rozwiązań siłowych w negocjacjach również dostałaby zgodę na przemarsz przez
          miasto, bo przecież nie wolno zabraniać, ale ja bym nie chciał żeby
          przemaszerowali pod moimi oknami. Ludzie niestety najczęściej uważają że to
          widzimisie Kaczyńskiego, żę nie lubi homoseksualistów itp. Może i nie lubi, może
          żaden homoseksualista nic nie zrobił, żeby ich polubił, tego nie wiem, jednak
          sam stojąc przed takim wyborem zrobiłbym dokładnie tak samo.
          Zgadzam się na paradę w Boże Ciało - społeczeństwo wiesza na mnie psy,
          zatrudniam armię policji za ciężką kasę i ryzykuję że jak dresiarze nie dotrą do
          paradowiczów, rozpierdzielą pół miasta.
          Same straty.
          Nie zgadzam się - kilkuset homoseksualistów zrobi sobie wiec pod Ratuszem,
          pokrzyczą, zatrudnię kilkuset policjantów do ochrony. Najprawdopodobniej nikomu
          nie będzie się chciało robić zadymy dla tak nielicznego wiecu.
          Wiele mniejszy koszt
          Dla mnie rachunek jest prosty.
        • Gość: alfred PEDAŁY DO GAZU IP: 157.25.31.* 13.06.04, 22:10
          wszystkie pedały i lesby należy zagazować,to zaraza tego świata
    • bartllomiej Co miał na celu ten beznadziejny wiec?? 12.06.04, 10:40
      • bartllomiej Re: Co miał na celu ten beznadziejny wiec?? 12.06.04, 10:47
        Jaką wolność miał promować??

To był żalosne co tam się działo, jacyś ludzie wykrzykujące beznadziejne teksty.
        Jakiś gej napadł na człowieka który stał na przystanku i krzyczał na nich coś.
        To bylo beznadziejne i żałosne, powinni zabronić nawet takich wieców!!!
        Ciekawe co by było gdyby parada się odbyła??

Dlatego brawo dla p. Kaczyńskiego który nie pozwolił tym pedałom bronić swoich
        beznadziejnych racji i dlatego jestem zadowolony z postawy prezydenta
        Warszawy!!!

----
        pozdr

• Gość: hardkor ale brzydkie dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:21
      juz wiem czemu te lesbijki sa lesbijkami.paszteciary jakich malo zaden facet by
      was niechcial
      • bartllomiej Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 11:28
        • bartllomiej Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 11:30
          Otóż homoseksualizm jest dla brzydkich ludzi bab i facetów.
          Ponieważ ich nikt nie chce bo to bazyle i szukają miłości w swoiej płci!!!

----
          pzdr
          • Gość: jk Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:59
            ależ z was wszystkich prymitywy!zyjemu w XXI wieku,wydawac by sie mogło w
            cywilizowanym kraju,a jednak poglądy panują mocno zaściankowe.
            Nie sposób sie nie zgodzic ,ze homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym,ale
            u diabła czemu i komu to przeszkadza ze tacy ludzie zyją wśród nas?Bo ja nie
            widze zadnego problemu.Poza tym gdy tyle sie mówi o tolerancji i równości to
            dlaczego niby parada gejów i lesbijek miała sie nie odbyć?Poprosze o sensowne
            argumenty,bo chetnie z Wami podystkutuje.
            Pozdrawiam
            PS.A homosoksualiści-przynajmniej mężczyżni-wyglądają się i zachowują znacznie
            lepiej niż cała reszta;)
            • bartllomiej Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 12:13
              Ja też czekam na konkretne argumenty potwierdzające racje bytu tego
              homoseksualizmu.
              chętnie o tym porozmawiam.

----
              pzdr
              • Gość: jk Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:18
                to moze zacznijmy od tego dlaczego ci to przeszkadza?w końcu zyjemy w wolnym
                kraju,a jesli ciebie homoseksualizm nie dotyczy to w takiej paradzie nie
                bierzesz udziału.ale dlaczego ma sie zabranaić tego innym?
                • bartllomiej Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 12:23
                  Poniważ nie jest to normalna rzecz.
                  • Gość: jk Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:43
                    wiele jest nienormalnych rzeczy na swiecie,wiec dlaczego akurat
                    homoseksulaistów sie czepiac?
                    • bartllomiej Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 12:47
                      Ponieważ to nie są ludzie.
                      • Gość: jk Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:51
                        no tak ,inteligentna dyskusja to sie z tego nie wywiąże skoro uwazasz ze to nie
                        sa ludzie.miłego dnia zycze
                        • bartllomiej Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 21:48
                          Gość portalu: jk napisał(a):

> no tak ,inteligentna dyskusja to sie z tego nie wywiąże skoro uwazasz ze to
                          nie
                          >
                          > sa ludzie.miłego dnia zycze
                          no ja też, idź do swojego "przyjaciela" niech cię w dpsko zapina.
                          • Gość: blueeyedgirl Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: 213.241.112.* 12.06.04, 22:00
                            Jk jest kobietą.
                            Może Ty masz jakieś kompleksy,skoro każda forma doznań erotycznych tak Cię
                            wzburza?
                      • Gość: blueeyedgirl Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: 213.241.112.* 12.06.04, 18:55
                        Z całą pewnością,
                        gej to nie człowiek
                        lesbijka to nie człowiek
                        Żyd to nie człowiek
                        muzułmanin to nie człowiek
                        ...
                        Tylko Polak-katolik może się nazwać człowiekiem.
                        Pod warunkiem,że ma blon włosy i niebieskie oczy.

Żenujące:///
                        • bartllomiej Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 21:47
                          Gość portalu: blueeyedgirl napisał(a):

> Z całą pewnością,
                          > gej to nie człowiek
                          > lesbijka to nie człowiek
                          > Żyd to nie człowiek
                          > muzułmanin to nie człowiek
                          > ...
                          > Tylko Polak-katolik może się nazwać człowiekiem.
                          > Pod warunkiem,że ma blon włosy i niebieskie oczy.
                          >
                          > Żenujące:///

Czyli jestem człowiekiem, sami widzicie, bląd włosy i niebieskie oczy!!!
                          • Gość: blueeyedgirl Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: 213.241.112.* 12.06.04, 21:57
                            To była ironia.

Swoją drogą ciekawe masz włosy -blĄd...
                  • Gość: blueeyedgirl :/ IP: 213.241.112.* 12.06.04, 18:52
                    Normalność to rzecz szalenie względna - np. dla niektórych kolczyk w języku to
                    rzecz nienormalna, ale nie nikt tego nie zakazuje.
                    Jeśli dwie dorosłe, świadome osoby mają ochotę na coś, co nikomu nie szkodzi, w
                    czym widzicie problem? Co was to obchodzi? Jeżeli ws brzydzi sex oralny, to
                    zakazujcie go wszystkim obywatelom? Nie wydaje mi się;)
            • quonio Re: Po co jest homoseksualizm?? 12.06.04, 13:45
              Ja chętnie powiem dlaczego mogła być zorganizowana w innym terminie. Bądź co
              bądź żyjemy w kraju gdzie święta kościelne (nie wiem czy to źle czy dobrze) są
              wpisane na stałe do kalendarza. Nie jestem zwolennikiem zabraniania
              manifestacji, czy parad, tyle że tarmin można dobrać tak, żeby nie ranił uczuć
              innych, ponieważ pomimo że tylko nasze fobie kształtują podejście do
              homoseksualizmu, to jednak mają wpływ na uczucia. Wygrywa ten, kóry potrafi być
              szcześliwy w tym co robi, a nie ten, który ma rację. Jeżeli homoseksualiści
              chcieli aby społeczeństwo jeszcze negatywniej się od nich odnosiło, to przyznaję
              że im się udało. Wolność nie polega na robieniu czego się chce, gdzie się chce i
              kiedy się chce, tylko na umiejętności podejmowania wyborów zgodnych ze swoimi
              przekonaniami, ale szanując również fakt, że inni mogą myśleć inaczej.
              Przykro się czyta tą dyskusję. Nadal uważam że homoseksualiści dali się podejść
              i ukręcili sobie bat na własne tyłki.
              Setki słów padły wczoraj na pl. Bankowym, które paść nie powinny.
              Jeżeli mówicie o wolności, powinniście zrozumieć że nie tylko Wasza wolność
              liczy się na świecie. Patrząc realnie - jest Was mniej, wiec lepiej pogodzić się
              z tym faktem, niż wykrzykiwać swoją krzywdę publicznie, w dodatku dopuszczając
              do głosu ludzi, którzy mają głęboko w d...ie Wasze racje.
              Tyle na ten temat.
              W kwestii Twoich wypowiedzi Barłomieju: uważam za besensoowne to co piszesz. Nie
              Wiem kim jesteś, mam nadzieje że nie jesteś jednym z ludzi których znam, bo
              byłoby mi wstyd że zadaję się z człowiekiem o takich poglądach, chociaż tak na
              prawdę to Ty powinieneś się wstydzić.
              Czego - domyśl się sam.
              pozdrawiam
              • Gość: jk Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:34
                o samej manifestacji pisać nie bede bo w niej nie uczestniczyłam a i relacji
                nawet jednej w całości nie widziałam.być moze padło wiele niepotrzebnych słów-
                tego nie wiem.nie rozumiem jednak nadal problemu związanego z samym terimnem-o
                ile sie nie myle swięto koscielne wypada w czwartek a manifestacja miała być(i
                była) w piątek,wiec o co tak naprawde chodzi?
                • quonio Re: Po co jest homoseksualizm?? 13.06.04, 08:15
                  Jasne, tyle że ta manifestacja była z powodu zakazu wydanego dla parady
                  równości, która miała się odbyć w Boże Ciało. Chodzi o to że ktoś podejmując
                  decyzję miał do wyboru, albo mieć przeciwko sobie niewielki odsetek
                  społeczeństwa popierający homoseksualizm, albo mieć przeciwko sobie rzesze
                  "katolików" którzy chętnie by publicznie Kaczyńskiego pogrzebali. Pomyśl,
                  wolałabyś być kamienowana przez 600 ludzi, czy przez całą resztę naszego
                  "uduchowionego" społeczeństwa ?? Druga psrawa to bezpieczeństwo. Homoseksualiści
                  niby zaprewnili sobie ochronę anarchistów, ale ajk na to patrzyłem, to mnie
                  śmiech ogarniał. Kolesie którzy na codzień wlewają w siebie dziesiątki litrów
                  płynów % w ilości sztuk 20 mieliby powstrzymać ewentualnych napastników ?? nie
                  żartujmy. Dresiarze, kibice i wszelkiej maści zadymiarze, którzy codziennie
                  siedzą po kilka godzin na siłowni roznieśliby manifestantów w pył. Stając przed
                  wybrorem przed jakim stanął Kaczyński, zrobiłbym dokładnie tak samo.
                  A piątkowy wiec mi nie przeszkadzał sam w sobie. Tyle że ja jestem zwolennikiem
                  mówienia o sobie, a nie wieszania psów na innych, więc to co usłyszałem było dla
                  mnie nie do przyjęcia.
              • Gość: blueeyedgirl Re: Po co jest homoseksualizm?? IP: 213.241.112.* 12.06.04, 18:59
                Parada miała się odbyć 1 maja, ale ze względu na "zagrożenie atakiem
                terrorystycznym" Ratusz ( czyli Pan Wielce Szanowny Ukochany Prezydent Lech
                K. !) wyznaczył termin na Dzień Po Bożym Ciele.
                Masz rację, skandal! Dzień Po Bożym Ciele! I na 364 dni Przed Bożym Ciałem. Jak
                oni mogli...
      • Gość: sojuz pokaż swoją gębę IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 12.06.04, 13:17
        pokaż swoją gębę to ocenimy jakiś ty cudny
      • Gość: okrentówna Re: ale brzydkie dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 03:56
        Zmartwię cię - za mną akurat to się co najmniej kilku facetów i kilka babek
        ugania/-ło, i wyobraź sobie, że czuję w sobie równy potencjał do obdarzenia
        miłością czy to kobiety, czy to mężczyzny, ale na CIEBIE, choćbyś był nie wiem
        jak przystojny, nawet na sekundę bym nie spojrzała. I żadna z moich znajomych
        zadeklarowanych lesbijek, prawdziwych lasek, również nie. Choćbyś się dwoił i
        troił. I wiesz co? Mam tu nawet w komputerze różne (przyzowite, żeby nie było
        wątpliwości!) fotki zaprzyjaźnionych prześlicznych dziewczyn, które nie
        interesują się facetami, ale TOBIE na pewno bym ich nie pokazała. Nie
        zasługujesz na to. Normalni moi znajomi i znajome mieli okazję zobaczyć i też
        uważają, że przepiękne dziewczyny z tych moich przyjaciółek. Ty jednak ich
        fotek nigdy nie zobaczysz. Nie rzuca się pereł przed wieprze.
        • Gość: okrentówna do bartllomieja, żeby nie było wątpliwości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 04:03
          Powtarzam post, bo wydaje mi się, że bartllomiej mógłby go nie zauważyć, skoro
          ten oryginalny pojawił się nie w tym miejscu, do którego był przeznaczony.
          Pozostali forumowicze nie muszą czytać. :)

No więc, bartllomiej, oto moja reakcja na twój post "ale brzydkie te lesbijki":

Zmartwię cię - za mną akurat to się co najmniej kilku facetów i kilka babek
          ugania/-ło, i wyobraź sobie, że czuję w sobie równy potencjał do obdarzenia
          miłością czy to kobiety, czy to mężczyzny, ale na CIEBIE, choćbyś był nie wiem
          jak przystojny, nawet na sekundę bym nie spojrzała. I żadna z moich znajomych
          zadeklarowanych lesbijek, prawdziwych lasek, również nie. Choćbyś się dwoił i
          troił. I wiesz co? Mam tu nawet w komputerze różne (przyzowite, żeby nie było
          wątpliwości!) fotki zaprzyjaźnionych prześlicznych dziewczyn, które nie
          interesują się facetami, ale TOBIE na pewno bym ich nie pokazała. Nie
          zasługujesz na to. Normalni moi znajomi i znajome mieli okazję zobaczyć i też
          uważają, że przepiękne dziewczyny z tych moich przyjaciółek. Ty jednak ich
          fotek nigdy nie zobaczysz. Nie rzuca się pereł przed wieprze.
          • quonio Re: do bartllomieja, żeby nie było wątpliwości... 13.06.04, 08:58
            O co walczysz ?? Przecież tego człowieka nie interesje czy jesteś ładna czy nie,
            patrzy tylko przez pryzmat własnych słabości.
            Tak na marginesie dodam że zanm kilka lesbijek i urody im odmówić nie można.
            pozdrawiam
    • bartllomiej Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 12.06.04, 12:15
      oj żałosny ten wiec był!!!!
      • alex.4 Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 12.06.04, 12:48
        Bartłomieju widzę ze wszelka dyskuskja przerasra twoje mozliwości intelektualne.
        Homoseksualizm jest naturalna w przyrodzie preferencją seksualna. Dosyć
        powszechnie występuje w przyrodzie, nosicielami genów warunkujących skłonności
        do homoerotyzmu jest koło 10% społeczeńśtwa. Homoseksualizm zawsze będzie
        mniejszością, ale jest jak najbardziej naturalna częśćią społeczeństwa.
        Zresztą bardzo spora cześć homofobów to osoby które sanme w sobie tłumią
        skłonności homoseksualne....
        pordr
        • bartllomiej Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 12.06.04, 12:52
          ?No ja akurat tego nie mam.
          • alex.4 Re: Wiec Wolności na pl. Bankowym 12.06.04, 13:23
            bartllomiej napisał:

> ?No ja akurat tego nie mam.

alex: rozumu tez nie amsz. Wielu rzczy nie masz.... a swoją drogą dlaczego
            wziełeś to sobie tak do serca. czyżbyś jednak miał skłonności?????
        • sceptyk Powszechnie w przyrodzie 12.06.04, 13:16
          alex.4 napisał:

> Homoseksualizm jest naturalna w przyrodzie preferencją seksualna. Dosyć
          > powszechnie występuje w przyrodzie, (...)

To jest prawda. Zauwazylem wsrod moich pelargonii dwa krzaczki o dziwnych
          zachowaniach. A kiedys nawet, gdy zamarudzilem dlugo na Forum, postanowilem
          podejrzec je w srodku nocy. No, nie bede sie rozpisywal, bo wszak wrazliwe
          kobiety czytaja. Ale mowie Wam, najbardziej rozbudowana wyobraznia wysiada przy
          tym, co one wyprawialy. A na koniec, jakby im bylo malo, zaczely sie na jakis
          wiec, czy parade namawiac do Lazienek, mowiac, ze tam pokaza wszystkim jak to
          sie robi.

Aha, i chca miec osobna skrzynke. Tylko dla siebie.
    • Gość: sojuz histeryczna reakcja heteroseksualistów IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 12.06.04, 13:16
      Proprium ingenii humani est odisse quem laeseris.

Czyli "W ludzkiej naturze leży nienawidzieć tego, komu się wyrządziło krzywdę".

Kościół katolicki i ultra-prawica nienawidzi feministek i gejów dlatego bo od
      wieków te organizacje krzywdziły kobiety i homoseksualistów. Kat nienawidzi
      swojej ofiary.

Relacja w TVN z wiecu była zmanipulowana jak za najgorszych lat komunizmu -
      wycinano część wypowiedzi tak żeby zupełnie przekręcić ich sens, brak było
      oddzielenia komentarza od informacji.

Nagonka na gejów prawie jak w 1968 na Żydów. Oficjalnie, w ogólnokrajowych
      mediach takich jak TVN, Rzepa czy Wprost. Przyjdzie czas, że będziecie się tego
      sami wstydzić.

• Gość: sojuz spadaj IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 12.06.04, 13:19
      ja (i tysiące innych osób) nie poszedłem bo się bałem; nie miałem ochoty
      oberwać kuflem w łeb albo zostać oblany żrącą substancją, jak to miało miejsce
      w Krakowie podczas manifestacji gejów
      • alex.4 Re: 12.06.04, 13:27
        Nie rozumiem strachu przed osobami o skłonno.sciach homoseksualnych. Nie
        rozumiem sprzeciwu wobec ich demonstracji. To normalni ludzie. Zwyczajni tacy
        sami jak heteroseksualni. Osoby o skłonnosciach homoseksualnych zawsze będą
        mniejszością, nie widzę poqwodu aby odmawiać im prawa do zawierania małżeństw z
        osobami tej samej płci czy prawa do wyrażania swoich preferencji.
        pozdr
        • bartllomiej Re: 12.06.04, 21:46
          alex.4 napisał:

> Nie rozumiem strachu przed osobami o skłonno.sciach homoseksualnych. Nie
          > rozumiem sprzeciwu wobec ich demonstracji. To normalni ludzie. Zwyczajni tacy
          > sami jak heteroseksualni. Osoby o skłonnosciach homoseksualnych zawsze będą
          > mniejszością, nie widzę poqwodu aby odmawiać im prawa do zawierania małżeństw
          z
          > osobami tej samej płci czy prawa do wyrażania swoich preferencji.
          > pozdr

A ja widzę, bo to nie jest normalne!!
          Może nareszcie odsłonisz swoją drugą twarz??
          • Gość: okrentówna Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 04:17
            bartllomiej, ja cię nie chcę martwić... ale twoje zacietrzewienie naprawdę daje
            do myślenia... zaczyna mi być ciebie żal, bo najbardziej zacietrzewionymi
            homofobami są zazwyczaj osoby, które w głębi duszy nie są pewne własnej
            orientacji... to musi być dla ciebie straszne. Jesteś rozdarty jak ta sosna z
            wiersza! Na pocieszenie powiem ci, że można się do tego przyzwyczaić. Znam
            takie przypadki. Poradzę ci tylko z całego serca, żebyś w ramach "bycia hetero"
            nie spieszył się ze ślubem i płodzeniem dzieci, bo jeśli jesteś homo, to w
            końcu ucierpi na tym także twoja żona i potomstwo, kiedy już uznasz, że dłużej