Gość: Dżwa IP: 81.210.54.* 03.11.03, 14:53 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonny Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 14:54 cos za duzo sie dzieje tu na GROCHOWIE,a ja tam nie slysze SMIGLOWCA bo mam nowe okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matman Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: 155.57.160.* 03.11.03, 14:55 KOKA KOLA RULES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kybic Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 15:04 On teraz lata nad Wawrem, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyta Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 15:30 ale jakie dwie ??? raczej trzy ten ochroniarz mnie postrzelil co ja ku.... zrobie i gdzie mnie zoperuja ... chirurgu zadzwon 505554949 zaplace za usuniecie kuli i krwawienia ... a ten smiglowiec to ch... i tak nas nie znajdzie chlopaki uciekli metrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matacz 200 tys = premia Parysa + premia Kwasniewskiego IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 15:54 bez napadania na banki, kultutalnie, na konto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policja Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.3.pl 03.11.03, 20:58 A ty głupi kaczy pedzlu, zebys sie wykrwawil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjollnir Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.hist.uni.wroc.pl 03.11.03, 15:54 Trzeba było zatrudnić chłopaków którzy kiedyś pracowali w GROM-ie a nie jakichś amatorów. Bandziory już dawno leżeliby w kostnicy a kasa byłaby tam gdzie miała dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski 03.11.03, 16:01 chłopaków to zagospodarowała jakaś firma z Wrocławia czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bylu Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 03.11.03, 16:11 Gość portalu: Mjollnir napisał(a): > Trzeba było zatrudnić chłopaków którzy kiedyś pracowali w GROM- ie > a nie jakichś amatorów. Bandziory już dawno leżeliby w kostnicy a > kasa byłaby tam gdzie miała dojechać. Zgadzam sie z Toba w 100% stary!!! Zatrudniaja jakichs niedojdow i nazywaja ich dumnie ochroniarzami, smiechu warte.Kilku takich znam, Jezu, kompletne cioly, zadnej sprawnosci fizycznej, a o intelektualnej szkoda nawet wspomniec. Jednakze zal mi tych postrzelonych, zawsze to czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 20:53 Jak firma wynajmująca ochroniarzy płaci za konwój po 20 ,- zł, to nie wynająć się nie da wyspecjlizowanych ochroniarzy. To nie zależy od firmy ochroniarskiej, a od firm wynajmujących ochronę. Nie powstały by firmy ochroniarskie z dziadkami jak by nie było na nie zapotrzebowania. Jaka płaca, taka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw colombo koledzy? IP: 212.14.2.* 03.11.03, 16:36 jak uczy doświadczenie byli to koledzy po fachu, pewnie byli współ[pracownicy rannych ochroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cke Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.chello.pl 03.11.03, 17:35 czy tu chodzi o bank pko bp na osiedlu majdanska, w bloku majdanska 13 ??? wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.chello.pl 03.11.03, 17:49 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrochowCross Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: 195.136.50.* 03.11.03, 18:40 To napewno sprawka tego nieznajomego obcym osobnika notabene brata opuszczonej wdowy po mężu dekarzu wojennym najlepszego pomocnika swojego ojca przechery Maruszewicza! GrochowCross p.s. ewentualnie moglaby to byc robota Paramonowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:29 Jakieś dupy a nie ochroniarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.alcatel.pl 04.11.03, 09:05 Gość portalu: MaDeR napisał(a): > Jakieś dupy a nie ochroniarze... Sam jesteś dupa.. Wiesz ile oni zarabiają? Spróbuj mając rodzinę na utrzymaniu wystawić się na strzały za 1000 miesięcznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajos Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: 195.94.198.* 17.11.03, 11:45 Tak mi sie wydaje ze to jednak Ty jestes dupa.Nikt ich na siłe nie brał, mogli isc na obiektowych w byle jakim biurowcu dostali by tyle samo albo i wiecej.To Oni mysla ze sa wielkimi komandosami... po 50-tce cha,cha,cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalom Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.flatrate.net.au 03.11.03, 21:13 Pzreciez mialo byc tak fajnie... zachod, dobroc. spokoj, maial byc sielanka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia A u nas we wroclawiu to policja sie nudzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 23:51 W warszawie trwa policyjna oblawa a ja dzisiaj we wroclawiu dostalam mandat za to ze przechodzilam 20 metrow od pasow!!!! Naszym policjantom sie poprostu bardzo nudzi bo tu we wrocku widocznie za malo mafii jest i trzeba normalnym ludziom zycie utrudniac.Pan Mądry Policjant stwierdzil ze jak tego nie zrobi to premii nie dostanie.Eeehhh chyba se tu sciagniemy jaka mafie do naszego zbyt spokojengo miasta....bo sie biedne mendy nudza. Cala ta scena byla żałosna i tragikomiczna zarazem...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A u nas we wroclawiu to policja sie nudzi IP: 213.227.70.* 04.11.03, 05:53 Asiu, przeprowadź się z Wrocka do Wawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: 195.187.47.* 03.11.03, 23:52 Ochrona? czy ciecie z bezrobocia zwerbowani? Ochydna porazka, popis niekompetencji... "ochrona odpowiedziala ogniem" powiedzieli w TVN - chyba z zapalniczki bo naprawde nie moge sobie jakos wyobrazic w jaki sposob mozna tak latwo napasc na konwojentow wyspecjalisowanych w przewozie gotowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: 81.205.65.* 04.11.03, 06:19 Jezeli pieniadze i inne wartosci bedzie sie przewozic jak dotad z takim samym rytualem to nadal beda napady bo jest to dziecinnie latwe. Widzialem przewoz z banku w Chile, nie zawsze sie widzi straznikow z bronia w reku i gotowa do stralu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AOL STRZELALI JAK W CHICAGO BUHAAAAHHHHAAAA IP: *.proxy.aol.com 04.11.03, 06:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Dwie osoby ranne w strzelaninie na warszawski IP: *.parkowe.pol 04.11.03, 08:12 Panowie proszę się nie denerwować na firmę ochroniarską,to jest zakład pracy chronionej i zatrudnia rencistów z grupą inwalidzką a wła sciciel po koleżeńsku ma dotacje z funduszu.Rencista ma 3,50 na godzinę i jest zadowolony że pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisek A co ta za wieś ten Grochów?? IP: 195.94.213.* 04.11.03, 08:16 A gdzie leży ta wieś Grochów, bo na mapie Polski nie mogę znaleźć?? ;) A tak na serio to czy każdy człowiek w Polsce musi wiedzieć, że Grochów to dzielnica Wawy?? Przecież w całym tekście nie ma słowa o tym!!! Wielkopańskie nawyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: A co ta za wieś ten Grochów?? 04.11.03, 08:44 to tylko megalomania, z wielkopańskością to nie ma nic wspólnego, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: A co ta za wieś ten Grochów?? IP: *.alcatel.pl 04.11.03, 09:08 > A gdzie leży ta wieś Grochów, bo na mapie Polski nie mogę > znaleźć?? ;) To nie czytaj wiadomości ze stolicy tylko tablicę ogłoszeń parafialnych, buraku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaa "profesjonaliści" IP: 193.0.236.* 04.11.03, 09:52 Ciekaw jestem jaki profesjonalista okresla bandyte profesjonaliste po zalożonej kominiarce. Aż mnie trząsnęło jak taką bzdurę przeczytałem. To że mam kominiarkę to nie znaczy że jestem profesjonalistą. Widać redaktor lub jego źródło to jaciś "profesjonaliści od siedmiu boleści" cyt "Bandyci to młodzi ludzie. Nie mieli charakterystycznych dla profesjonalistów kominiarek, a jedynie kaptury naciągnięte na głowy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cke Re: "profesjonaliści" IP: *.chello.pl 04.11.03, 10:35 czepiasz sie... redaktor 5 filmow made in hollywood/usa obejrzal przed napisaniem arykulu by posiasc profesjonalna wiedze na temat profesjonalistow a ty rozbijasz jego koncepcje. Odpowiedz Link Zgłoś