Gość: Grzechu IP: 193.178.143.* 03.02.02, 20:36 Wychodzi na to, ze w naszczej czesci Pragi jest tak spokojnie, ze az nie ma pomyslu na nowe watki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Grunt to spokoj 03.02.02, 20:40 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > Wychodzi na to, ze w naszczej czesci Pragi jest tak spokojnie, ze az nie ma > pomyslu na nowe watki... Zawsze mozesz odp na ogolnym na moj watek "psi obowiazek" skoro u nas tak spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Grunt to spokoj 03.02.02, 20:43 atob napisał(a): > Zawsze mozesz odp na ogolnym na moj watek "psi obowiazek" skoro u nas tak spoko > jnie heeh a ja nigdy nie zajrzalem do tego watku bo myslalem ze to cos o psich odchodach hahaha biegne czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Grunt to spokoj 03.02.02, 20:41 No co Ty w taki dnie przed kompem siedziec w domu to grzech! Ja wybralem sie na auto_wycieczke w ciemno w okolice Zalesia i nie wiem jakim cudem wyjechalem w Powsinie. A bezpiecznie to nie jest bo mi dresy chcialy dzisiaj lusterko urwac pod media markt! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Grunt to spokoj 03.02.02, 20:45 qubacz napisał(a): > No co Ty w taki dnie przed kompem siedziec w domu to grzech! To Grzech hmm ciekawe co na to Grzech[u] :--))) > Ja wybralem sie na auto_wycieczke w ciemno w okolice Zalesia i nie wiem jakim > cudem wyjechalem w Powsinie. A bezpiecznie to nie jest bo mi dresy chcialy > dzisiaj lusterko urwac pod media markt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Grunt to spokoj IP: 193.178.143.* 03.02.02, 21:18 Grzech jeszcze w robocie, tak do 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Grunt to spokoj 03.02.02, 21:33 qubacz napisał(a): > Pracowac w taka noc to Grzech!!!! Qubacz widze ze dzis masz wesole nastawienie do swiata .Zdradz co to spowodowalo bo mi by sie bardzo przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Grunt to spokoj 03.02.02, 21:38 atob napisał(a): > Qubacz widze ze dzis masz wesole nastawienie do swiata .Zdradz co to spowodowa > lo bo mi by sie bardzo przydalo. Zarazilem sie - od innych szczesliwych co biwakowali sobie nad stawami kolo Zalesia. Dawno nie widzialem tylu wesolych mord. A swoja droga to piknik trzeciego lutego to niezla jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Dobranoc IP: 193.178.143.* 03.02.02, 22:36 Strzala! ja sobie jeszcze chwile posiedze, w pracy...., ale wracajac kupie sobie piwko na stacji Aral i spozyje Odpowiedz Link Zgłoś