Gość: joh IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.05, 00:35 Brado dla tego pana za stanowczość i odwagę. Nie będzie kark pluł nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: *.aster.pl 05.03.05, 01:21 "Policjant strzelał do ludzi" - to ma sugerować dramatyzm i niewinność tych byków. Zaczęli sobie zabawę z niego robić, a że się nie dał, postanowili go pewnie napaść i pobić. No i się doczekali. Jacy tam ludzie, bydło zwykłe. A ten policjant i tak zachował zimną krew, że nie strzelał tak, żeby zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.03.05, 03:19 "Na drodze siedmiu młodych mężczyzn odbijało piłkę." Gdzie?? Na drodze, z tego co wiem, nie odbija się piłki, tzw. prawo tego zabrania. "- Policjant strzelał do nich, bo trafili piłką w jego auto." Jeśli dobrze rozumię: wyrośnięci młodzieńcy, w pełni zresocjalizowani, zamiast jeździć po pijaku na rozboje, na środu drogi grali sobie w piłkę, zupełnym przypadkiem piłka odbiła się od samochodu. Chłopcy postanowili przeprosić (?) właściciela pojazdu, a ten zaczął strzelać, bo to widać jakiś niewyżyty psychopata był. PS: przeca w towarzystwie tak dobrze rozwiniętych fizycznie chłopców koleś powinien czuć się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Policjant strzelał do ludzi? 05.03.05, 09:43 Każdy musiał być w podobnej sytuacji i to nie raz, ten incydent wpłynie pozytywnie że zanim "karki" zrobią coś głupiego, zastanowi się jeden z drugim czy czasem nie trafia akurat na posiadacza broni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek zdarzenia Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:43 Hm, czy nie uważacie że jest to tylko wersja policji. Dlaczego nie chcą przesłuchiwać świadków zdarzenia i to nie bezpośrednio zainteresowanych - "karków", tylko każą spie..ć i nie mieszać się. Więc z tymi swoimi wyrokami trochę spasujcie. Ten gliniarz nie jest taki święty jak go kreują. Gdybym ja tak wiózł swoje dzieci do szpitala i w takiej samej sytuacji postrzelił "karków" z miejsca wylądował bym w areszcie na kilka lat a potem po procesie dodatkowo kilka lat a pan gliniarz jest nietykalny i nie martwcie się "włos mu z głowy nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.chello.pl 05.03.05, 11:00 pan gliniarz jest nietykalny i nie martwcie > się "włos mu z głowy nie spadnie. i bardzo dobrze - policjant powinien być nietykalny - to czasami jest broń skuteczniejsza niż jakakolwiek giwera czy pała. I tak jest zresztą w każdym cywilizowanym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti [...] IP: *.chello.pl 05.03.05, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen Widze tu wiele glin piszących w obronie kolegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:27 Ludzi piszących posty na temat tej strzelaniny łatwo rozróżnić. Zdrowo myślący są przerażeni bezmyślnością gliniarza, a gliny wypisują elaboraty w obronie swojego kumpla. Zaraz się dowiemy, że w Poznaniu też chłopak zginął słusznie, bo siedział w za bardzo wypasionej bryce. A w Łodzi studenci by nie zginęli, gdyby byli porządni i siedzieli nad książkami, zamiast pić piwo na juwenaliach. Panowie, na pewno nie różnicie się od bandytów pod jednym wzgledem, zawsze kiedy coś źle zrobicie, dokładnie tak jak bandziory, idziecie w zaparte. I tak samo jak bandyci dajecie sobie na wzajem dobre opinie. A może warto się zastanowić nad przypadkiem kolegi z Mokotowa i przyznać, że tym razem przegiął. Z hiphopowym pozdrowieniem. Chrongen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 15:57 Zgadzam się z Tobą w zupełności. Policjanci kryją się nawzajem. Tak po prostu, po koleżeńsku. Biedny chłopak z Poznania będzie musiał jeszcze rok czekać zanim policjanci dostaną wyrok, a tymczasem są oni na służbie i mają normalne pensje... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger CZY POLICJANT PO UZYCIU BRONI MA PRAWO ZBIEC ? 05.03.05, 16:17 Czu to jest jakiś Dziki Zachód że policjant strzela do cywili (nawet i w obronie własnej, niech będzie) po czym jedzie sobie dalej do szpitala ? Czy nie obowiązują go żadne procedury typu powiadomienie oficenra dyżurnego, prokuratury itd ? ? - I po takich niedopełnieniach obowiązków spokojnie jest taki gliniarz zwalniany do domu ? - To jest folklor a nie państwo prawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: CZY POLICJANT PO UZYCIU BRONI MA PRAWO ZBIEC IP: *.chello.pl 05.03.05, 18:55 nie, miał poczekać aż stado pijanych bezmózgów zmasakruje jego, jego samochód a może i jego pasażerki. co za kretyni wypisuja takie komentarze. nagle to stada pijanych drechów stały sie niewinnymi aniołkami!!! ciekawe jak Wy byście się zachowali w takiej sytuacji - miałem parę przejść z drechami i wiem, że jak stado pijanych/naspidowanych drechów idzie do człowieka, to na pewno nie po to, żeby mu "kulturalnie zwórócić uwagę"!!!!!!!!!!! a już policjant to wiedział na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klkak Piszesz do tych, ktorzy pewenie "graliby w pilke", IP: *.dc.dc.cox.net 06.03.05, 01:48 wice nie pytaj jakby sie zachowywali. To wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.chello.pl 05.03.05, 16:39 hiphop ci mózg wyżarł - ale w zasadzie nie ma się co dziwić... Zdrowo myślący stoją murem za policjantem, który postąpił dokładnie tak, jak policjant w takiej sytuacji powinien postąpić - a byczekarki i zaczadzone hiphopy wypisują elaboraty w obronie swojego kumpla... Można i tak, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:50 zapomniałeś napisać jaki masz stopień służbowy. sądząc po poziomie twojej wypowiedzi obstawiam, że dorobiłeś się już wąsa. sierżant? a tak bardziej na serio, zapomniałem napisać, że do żarliwych obrońców naszego macho cowboya, orócz kliku zakompleksionych szeryfów, zaliczyć muszę sporą rzeszę czytelników Gazety z mocno rozwiniętym kompleksem drecha. moi drodzy, jeśli liczycie na to, że policja obroni was przed drechami, to mam dla was złą wiadomość. nie obroni was przed nimi żadna policja świata. bo tu nie chodzi o zadawanie ciosów metodą oko za oko. jedynym sposobem na drechów jest taki rozwój społeczeństwa, w którym drechów nie ma. i nie mówcie mi, że to niemożliwe. np. w danii nie ma drecho karków. tak więc, żadnych nowych uprawnień dla policji, tylko mądrych reform społecznych wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.03.05, 17:57 Bo w Danii jest aborcja i eutanazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:05 masz rację. jest aborcja i eutanazja. i nie ma tam romka i macieja giertychów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:37 Ciebie też tam nie ma...niestety,życzę ci z całego serca takiej samej sytuacji gdy naspidowani drechole będą chcieli ci pokazać kto rządzi na ulicy.Ciekawe jak wtedy będziesz ujadał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk666 Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:26 Hiphopku obroniłeś kiedyś kogoś napastowanego chociżby na ulicy przez karki lub inne menty.Mi zdarzało się kilka razy dać takim w ryja,ale TY z pewnością srasz w gacie ,odwracasz się i szybkim krokiem lub biegiem zwiewasz.Po czym udajesz że nic nie widziałeś i nie słyszałeś.To właśnie przez takich odważnych wyrzucają ludzi z pociągów i nikt nie tego nie widział.Gwałcą w biały dzień przy ruchliwej ulicy i też nikogo to nie zaiteresowało.Nu taki chrześcijański,katolicki narodek byleby się nikomu nie narazić i prześmierdzieć jeszcze jeden dzień na ziemi.DO POZOSTAŁYCH: STRZELAĆ,STRZELAĆ NIE ŻAŁOWAĆ BANDZIOROM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen SPRZECZNOŚCI W ZEZNANIACH GLINIARZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:28 mialem okazje stanać w obronie bitego, chociaż do mega fighterów nie należę. ale to nie ma znaczenia w tym wypadku. wiadomo, że jak trwooga to do boga. dlatego nigdzie nie napisałem, że w życiu nie poproszę o pomoc policjanta. tu chodzi o coś innego. w całej tej historii jest kilka niespójności, które wg mnie wskazują na to, że w tym konkretnym wypadku koleżka-policjant poczuł się jak sędzia dred. 1. niby jechał pędem do szpitala, ale jednak zatrzymał się, chociaż nikt mu nie kazał a kolesie nie blokowali drogi. zatrzymał się, bo jakiś koleś kopnął piłką w jego samochód. więc on, sędzia dred, musiał zatrzymać brykę i pokazać chamom, że to nie oni rządzą dziekanowem. czy to nie dziwne, że nagle chore córki zeszły na plan dalszy. 2. potem gliniarz podjął wzorową interwencję. przedstawił się jak należy, oddał strzały ostrzegawcze, potem do napastników - scenariusz idealnie taki, jak w historii o super glinie. oczywiście nie twierdzę, że takie wzorowe interwencje się nie zdarzają, ale... 3. dlaczego jakimś dziwnym trafem ten super glina nie zadzwonił po posiłki przed podjęciem akcji, albo tuż po niej, skoro jest taki wzorowy i czujny, to powinien wiedzieć, że siedmiu na jednego to dość ryzykowna misja? może dlatego, że to nie były jakieś mega karki, tylko zwykłe osiedlowe gnojki, chłopaczki o których nabuzowany adrenaliną gliniarz pomyślał tak - nałuczę gó..arzy porządku. mam giwerę. za mną stoi prawo. ja sam, ich siedmiu. pokażę sukinsynom, kto tu jest facetem z jajami. 4. po wzorowej interwencj, super gliniarz nie dzwoni po karetkę dla rannych drechów - widać był na lekcji o tym jak rozpocząć interwencję, ale na tę, jak skończyć już nie poszedł. dla mnie w wyjaśnieniach tego koleżki jest po prostu za dużo sprzeczności i kręcenia, że by mu wierzyć w 100 procentach. bo wiem, że nie ma ludzi 100 procentowo czystych. i żaden komendant stołeczny policji mi nie wmówi, że to była wzorowa interwencja. chrongen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SPRZECZNOŚCI W ZEZNANIACH GLINIARZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:33 Ładana wypowiedź:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 05.03.05, 19:50 > Ludzi piszących posty na temat tej strzelaniny łatwo rozróżnić. Zdrowo myślący > są przerażeni bezmyślnością gliniarza, a gliny wypisują elaboraty w obronie > swojego kumpla. Ludzi piszących posty na temat tej strzelaniny łatwo rozróżnić. Zdrowo myślący popierają gliniarza, który strzelał do dresiarskiej szarańczy, a drechy wypisują elaboraty w obronie swoich kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 20:54 Jestem studentem a nie drechem, ale większych krzywd i poniżeń doznałem od policji niż od dresów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klkak O, to ciekawe, zlapali Cie z dragami? Napisz cos o IP: *.dc.dc.cox.net 06.03.05, 01:53 polskiej "brutalnej" i "bezwzglednej" policji - ja bajki tak lubie ogromnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: O, to ciekawe, zlapali Cie z dragami? Napisz IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 12:06 Żałosny pan jest panie posterunkowy! (pewnie też należysz do sfory, co?) Nie złapali mnie z dragami, tylko traktowali jak śmiecia przy każdym kntakcie. Dopiero wylegitymowani nabierają szacunku. Ja tez lubie elaboraty ludzi z poprzedniego systemu wychwalajacych dobrych panów policjantów, którzy potrafią pałą przyłożyć i porzucać mięsem na młody element wywrotowy. Pewnie mas zte swoje 40 lat i nie miałes dawno z nimi kontaktu, dlatego piszesz bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 20:43 Masz człowieku świętą rację! Policja w Polsce chroni swoich dokładnie tak samo jak bandyci ze zorganizowanych grup przestępczych. Najgorsze jest jednak to, że policja równiez w innych aspektach swojego działania nie różni się od przestepców. Wymienię tylko przypadki łamania prawa i chamstwa policjantów, których sam doświadczyłem lub o których słyszałem bezpośrednio od poszkodowanych: pobicia na komisariacie, obraźliwe odzywki do młodych kobiet, zastraszanie, wymuszanie zeznań siłą, fabrykowanie dowodów, handel narkotykami, łapówki wszelkiej maści, brak reakcji na wezwanie o pomoc itp. Oto jaka jest polska policja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:53 BRAWO BRAWO!! Podoba mi sie to co napisałes:) Odpowiedz Link Zgłoś
samurajbush Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg 06.03.05, 02:06 Człowieku, ja nie cierpię glin (tymbardziej nie jestem jednym z nich), a i też mam z nimi na karku. Jednak uważam, iż gliniarz postąpił słusznie i poprawnie. Gdyby działał bezmyślnie, to zapewne nie celowałby tak, by nie zabić, a i strzału(ów) ostrzegawczych by nie było. A jak Ty byś się zachował? Bo jestem pewien, że uciec byś nie zdołał (nawet do samochodu) - gdyby już rozprawili się z Tobą, to czemu jeszcze nie pokazać rodzinie gliniarza, kto jest silniejszy? On pokazał, kto jest mądrzejszy - fakt przy użyciu broni, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Re: Widze tu wiele glin piszących w obronie koleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 00:14 jacy studenci, gdzie tu liczba mnoga, chłopak skończył szkołę specjalną i był szlikowcem, w zadnym razie studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 15:55 Może nietykalni powinni być, ale prawa łamać NIE MOGĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.chello.pl 05.03.05, 16:45 Zgadza się. Na hasło "policja" każdy powinien się po prostu zatrzymać... Ewentualnie uciekać, jak ma coś na sumieniu :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 21:05 Nietykalny to on jest w mundurze i na służbie... Ale nie tylko! Teraz też nikt go nie ruszy, bo kumple z psiarni staną za nim murem, a prokurator nawet nie rozważy pozwania go o przekroczenie obrony koniecznej. Przecież to pies państwowy, no nie? Kumpel z budżetówki, jak tu takiego oskarżać. Gdyby nie to, że jest policjantem juz by siedział w areszcie na trzy miechy, a tak to pewnie medal dostanie. Nie ma równego traktowania obywateli w tym kraju! CHWDP! I prokuraturze też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg Do świadka zdarzenia: Ile masz w karku? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.03.05, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły mam w karku najwięcej na osiedlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:02 mam w karku 102 cm, cwiczę metodą wiaderko z piaskiem i kowalskie kowadło. chcę pobić rekord polski i świata w mega karku. niestety nie było mnie w dziekanowie, bo sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej. ten policmajster w ogóle byś nie zatrzymał, jakby mnie tam zobaczył. wściekły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek jechowy Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.net-serwis.pl 05.03.05, 12:28 Swego czasu słyszałem jak w autobusie jeden kark ustalał zeznania przed rozprawą przez komórkę z innym karkiem. Oni "naprawdę" są wiarygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezka Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.chello.pl 05.03.05, 14:45 Nie masz pojęcia jaka nagonka jest na policjanta. I nie prawda, że jest nietyklany. Każdemu "glinie" trąbi się na odprawie, że użycie broni to ostateczna forma. Za to można iść do więzienia i wielu policjantów już tam jest, mimo, że broni użyli według przypadków użycia broni. Wielu nawet nie używa broni, gdy powinni. Wolą odejść i udać, że nic nie widzieli, bo obawiają się restrykcji. Mogą zbyt wiele stracić i niesłusznie. Sprawiedliwości nie ma.Większe plecy w tym kraju mają bandziory, a policjant choć musi, to respektu już nie budzi - nie jest nietyklany. Wobec niego są nawet surowsze sankcje, bo za jeden czyn może odpowiedzieć służbowo, karnie i cywilnie...Potrójna kara za jeden czyn. Wiem, bo pracuję w Policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: 212.180.161.* 05.03.05, 14:58 Swięte słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amona13 Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.task.gda.pl 05.03.05, 17:10 ale po pracy taki pan policjan jest zwykłym cywilem ,tak sie składa ,że mam kontakt z policjantami i nie raz chwalili się jak to nadużywali swojej legitymacji wymachując nią po pracy. zresztą o tym panu świadczy jego informacja do tzw.karków ,że jest policjantem , to chyba jedyna grupa zawodowa która wszedzie o tym trąbi i uważa ,że wszyscy powinni na to hasło paść na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.tekmantuki.fi 05.03.05, 21:18 "ale po pracy taki pan policjan jest zwykłym cywilem" tak sie sklada ze policjant jest na sluzbie 24h. Wezwany na alarm z domu w srodku nocy nie moze powiedziec ze teraz to on jest cywilem, a policjantem od 8 rano, jak wchodzi do budynku Policji. To po prostu jeden z takich zawodow. Co wiecej, ma prawo (a nawet obowiazek!) zareagowac w sytuacji zagrozenia, a wiec rowniez do uzycia legitymacji, oczywiscie pomijajac sprawy prywatne. Na pewno nie wszyscy policjanci sa swieci i czesc z nich naduzywa swojej "legitki", ale czy znasz choc jeden zawod gdzie naduzycia sie nie zdarzaja w tym chorym kraju? Nawet niejeden majster na budowie podprowadzi to i owo jak bedzie miam okazje, a ksiadz bedzie sie zapieral na swoja dusze ze jest niewinny... Takie rzeczy sie niestety zdarzaja ale to nie znaczy ze trzeba mieszac z blotem wszystkich policjanow w tym kraju. amona13 - dorosnij, tak chociaz do "amona18" i wtedy zabieraj glos w dyskusji. Co do samego watku: widzieliscie cale zajscie? Ja tez nie. Zawsze mozna znalesc podstawy zeby nie wierzyc zarowno wejsji Policji jak i owych "mlodziencow". A do tego pamietajcie ze dostajemy tu obraz sytuacji przez pryzmat GW. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozwolenie na bron OSTRZEŻENIE DLA DRESIARZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:56 Posluchaj, jezeli jestes jednym z tych co napadaja ludzi. Powiedz tez swoim kolegom, nastepnym razem jak bedziecie chcieli kogos napasc to zastanowcie sie dobrze, bylem swiadkiem sytuacji jak przecietnie wygladajacy facet (nie policjant) wyciagnal bron i ostrzelal po nogach grupe dresiarzy. Nikomu nic sie nie stalo, bo momentalnie zaczeli uciekac:))))))) Kiedy ostatni raz czytales jakas ksiazke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_szw Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:15 Szkoda, że nie zabił wszystkich - Co za głupi tytuł portalu - to nie "ludzie" to prymitywne gnidy! jeśli tego paskudztwa sie nie wystrzela, to porządni ludzie nie mają co robic w tym karaju. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki 05.03.05, 20:03 Racja - drechy to NIE ludzie! Ktoś może powiedzieć, że mówią, wyglądają jak ludzie, chodzą na dwóch nogach, tudzież używają narzędzi (noże, pały itepe), ale: - mówić można nauczyć przeróżne gatunki ptaków, które powtarzają pewne zwroty nie rozumiejąc ich (tak, jak drechy). Delfiny i wieloryby prawdopodobnie umieją porozumiewać się własnym językiem przy ZROZUMIENIU wypowiadanych i odbieranych przekazów (czyli umieją o wiele więcej niż przeciętny drech), - podobnie do ludzi wyglądają małpy człekokształtne, zwłaszcza szympansy, - wyłącznie na dwóch nogach poruszają się ptaki; kangury spędzają większość życia na dwóch nogach, jedynie podczas żerowania podpierają się przednimi kończynami, - przeróżne zwierzęta używają narzędzi, nie tylko małpy, ale również niektóre gatunki ptaków, plus, pewne rzeczy, które mają zwierzęta, a nie mają drechy: - uczuciowość wyżsżą posiadają prawdopodobnie słonie (ich zachowanie wobec martwych przedstawicieli swojego gatunku) - kruki umieją myśleć w sposób abstrakcyjny. Dlatego drechów trzeba uznać za brakujące ogniwo pomiędzy człowiekiem a tasiemcem uzbrojonym, wtórnie powstałe w drodze dewolucji w wyniku mieszania się złych genów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:05 No właśnie!! Nigdzie nie jest napisane ze Oni byli drechami!! Mylicie pojecia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do świadka zdarzen Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.03.05, 18:42 Kretynie, jak ojciec wiezie dzieci do szpitala, to nie w głowie mu przepychanki z bandziorami. A że w obronie własnej postąpił jak postąpił, to tylko łajzy twojego pokroju mogą na niego psioczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 21:09 Masz rację stary. Policjant może wszystko a normalny obywatel nic! Żałosny jest ten relatywizm w postępowaniu prokuratury... Ale wkoncu może kiedyś wdzięczni kumple tego policjanta, nie zatrzymają pana prokuratora za jazdę po pijaku. Ręka rękę myje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cray Re: strzelał do bandytów, szkoda, że nie zabił ki IP: *.ib-pan.krakow.pl 05.03.05, 20:15 ... skoro "celowal na oslep", jak zeznal jeden z obserwatorow.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: 212.180.161.* 05.03.05, 14:54 Brawo-z takimi nie można inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafik Do bydła strzelał, nie ludzi! IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 10:00 Coś ta gazetka się stacza coraz bardziej i promuje jakieś patologie. Najpierw nagonak na funkcjonariuszy, którzy zlikwidowali zagrożenie życia w postaci niebezpieczengo psa. Potem promocja jakichś brudasów obklejających [przystanki. Teraz znowu policja strzela do chłopców grających w piłkę. Obłęd jakiś. 15 lat takiego piep...enia i przez to męty wlazły nam dokumennie na głowę, zdrowej części społeczeństwa. Rządzą osiedlami, ulicami, robią co chcą, policji się nie boją - a tu jeszcze pismactwo pretensje do policji ma, że jest stanowcza! Ludzie, zastanócie się, póki tu nie mamy drugiego Johannesburga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agga Brawo Fafik - celny post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:45 A porownanie do Joberga to strzal (nomen omen) w 10! W Johannesburgu po zmroku wolno przejezdzac skrzyzowanie na czerwonym swietle (oczywiscie z zachowaniem ostroznosci). A dlatego, zeby mili, fizycznie rozwinieci chlopcy nie wywlekli ciebie z auta i nie zastrzelili. No i po to, zeby nie zgwalcili ci malych corek. Bo przy okolo 50% nosicielstwie HIV istnieje wiara, ze seks z dziewica leczy AIDS! Bycze karki w Polsce to jak wsciekle bullteriery spuszczone ze smyczy! Ja - na miejscu tego policjanta - pewnie bym nie przezyla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys_J Re: Brawo Agga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:37 :-))) dokładnie tak. Kiedy i u nas pojawi się Brudny Harry... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
werwolf1975 [...] 05.03.05, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agga Zwiedz swiat zanim zaczniesz obrazac ludzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:35 Prawie 4 lata pobytu w Johannesburgu pokazaly mi tzw. druga strone medalu. Na poczatku towarzyszyl mi pacyfizm, brak zgody na segragaje rasowa... itd. itp. Kiedy jako tzw."bialy czlowiek" musialam zamieszkac za 5 metrowym murem, za zasiekami z drutu kolczastego - na osiedlu gdzie przy wjezdzie nie bylo niemrawego ciecia - tylko facet z automatem gotowym do strzalu - wtedy zrozumialam, ze obecnie panuje tu apertheid "a reboirs". Poczekaj werwolf, az misie o byczych karkach skatuja cie bez powodu, tylko dlatego ze wtedy, kiedy ich spotkales czuli sie pewnie, bo bylo ich 7 - a ty jeden. Zwiedz swiat i wtedy wyrob sobie osobisty poglad na sprawe. Jeszcze raz podkreslam - RPA oduczylo mnie wspolczucia dla rdzennej ludnosci. Nie chce, aby w Polsce przemoc rzadzila - pod jakakolwiek postacia! Odpowiedz Link Zgłoś
werwolf1975 Re: Zwiedz swiat zanim zaczniesz obrazac ludzi... 06.03.05, 11:02 A wiec, gdy policja naduzywa swej wladzy, to Ci nie przeszkadza? Tylko "misie o byczych karkach" sa zle, ale jak niezrownowazony psychicznie policjant strzela na ulicy do ludzi, to jest jak najbardziej w porzadku, twoim zdaniem? A swiat zwiedzilem, na pewno nie RPA, bo tam to ja sie na pewno nie wybiore, w inne takie rejony takze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys_J Re: Zwiedz swiat zanim zaczniesz obrazac ludzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:42 Dokładnie tak Werwolff - policja ma dyscyplinować łobuzów i bycze karki mają siusiać przed nimi, a nie na odwrót. Tak, jak w USA, zwłaszcza w NY - splunąłeś 1000$ rzuciłeś kamieniem, albo kopnąłeś piłką kula w nogi, masz broń - nie żyjesz - takie są reguły gry dla bydlaków, tak się ich uczy porządku, i pewnie Ciebie też dało by się przywrócić społeczeństwu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk666 Re: Do bydła strzelał, nie ludzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:31 BRAWO WERWOLF.DO BYDŁA SZKODA BYŁOBY STRZELAĆ ALE TO BYŁ SZLAM.A TAKI SYF TRZEBA SPRZATAĆ.GLINIARZ JEST PO TO ŻEBY TO ROBIŁ.NA TO SIĘ GODZIŁ. WIĘC BRAWO DLA GOŚCIA.SZKODA ŻE NIE ROZWALIŁ WSZYSTKICH.MOŻE DZIECIAKI MOGŁYBY WRACAĆ ZE SZKOŁY BEZPIECZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixawon Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: 217.153.174.* 05.03.05, 07:26 Szkoda że ich nie pozabijał.K...wa mać niewinne dzieci.Często widuję takie niewinne dzieci.Za nic maja kogokolwiek i dopiero jak dostana po dupie to rozpacz i zgrzytanie zębami..Jakby ich zastrzelił to byłoby kilku debili mniej.Tak trzymac policjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: 217.79.147.* 05.03.05, 08:22 Kiedyś byłem w identycznej sytuacji. Tylko na szczęście nie miałem broni... A strzelam rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 08:48 co w tym dziwnego? Żadna sensacja, tak ma byc. To tak jakby napisać tytuł piekarz upiekł chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartezz NIE DO LUDZI - TYLKO DO KARKOW - to roznica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:57 ostatnio wyszedlem z bloku do samochodu i zobaczylem trzech karkow zalatwiajacych swoje potrzeby fizjologiczne miedzy samochodami na parkingu, a jednemu bylo akurat wygodnie odlewac sie na drzwi mojego samochodu... zwrociwszy im uwage - musialem czym predzej brac nogi za pas... I GRATULUJE POLICJANTOWI ODWAGI I ZIMNEJ KRWI - niestety nie kazdemu da sie przemowic do rozsadku slowami - do bydla trzeba strzelac - a bydlo POLICJANTOW MA SIE BAC JAK OGNIA - bo ze zwyklych ludzi sobie drwia - i sieja tylko strach... trzymam kciuki za Policjanta - mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Mieszkaniec Mokotowa IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 10:11 Marek O wieczorem wiózł dzieci do szpitala grupka mlodych ludzi zastąpiła mu drogę Marek poprosił młodzież o zejście z jezdni. Chłopcy nie reagowali na prośby Marka O Marek O wyjął z bagażnika rurkę od gazu (jest instalatorem instalacji gazowych) i porozbijał łby tym gnojom Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: Mieszkaniec Mokotowa IP: *.chello.pl 05.03.05, 20:10 no i prawidłowo. i nie nazywaj "młodzieżą" tych bezmózgich gnid. normalna młodzież tak sięnie zahcowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:14 Ostatnie akcje policji - zastrzelenie atakującego psa - bydlaka, zastrzelenie złodzieja, który usiłował przejechać funkcjonariusza samochodem oraz wczorajsza akcja i wiele innych udowadniają że stołeczna policja potrafi wykorzystując pełnie swych uprawnień (w tym prawo do użycia przeciwko przestępcy broni w ściśle ustalonej sutuacji) działać skutecznie w obronie życia i zdrowia samuch siebię i - co wążniejsze samych siebię. POlicjan zareagował prawidłowo i uważam że należy mu się nagroda. Co do byczków , którzy wierzyli że mogą bezkarnie pobić policjanta należy ich ukarać za napaść na niego, bezprawne blokowanie ulicy a ich imiona, nazwiska i adresy podać do wiadomości opini publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: *.bchsia.telus.net 05.03.05, 16:28 Brawo dla tego policjanta.To byla jedyna metoda zeby poskromnic tych bykow.Zanim wylecza swoje nogi bedzie troche spokoju w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Policjant strzelał do ludzi? IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 19:39 Jestem z Panem panie policjancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.austin.res.rr.com 05.03.05, 01:22 Na miejscu policjanta zrobilbym dokladnie to samo. Jak sie mowi grzecznie i prosi, to wszyscy cie maja w d*pie. Takie chamy i karki to sa cwaniaki jak sa w grupie, teraz pewnie udaja wzorowych obywateli, niby oni nigdy nikomu krzywdy nie zrobili. maja szczescie ze nic im sie gorszego nie stalo, nie wiem czy ja bym mial nad soba tyle samokontroli zeby celowac tylko w nogi, zwlaszcza jesli bym musial chore dzieci do szpitala wiezc. Jest oczywiste w calej tej historii ze to te typy zaczely a nie policjant, bo jesli wieziesz dzieci do szpitala to nie bedziesz sie zatrzymywal i zaczynal bojke albo awanture zwlaszcza jesli jest wiecej gosci od ciebie. Nie jestem milosnikiem policji, uwazam zie wiele trzeba w tym systemie zmienic i odchamic ale jesli ten policjant zostanie w jakikolwiek sposob ukarany za to co zrobil to bedzie to kolejny upadek naszego spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex brawo policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 01:31 Nareście "karki" dostały nauczkę, oby tak dalej i wyczyścimy te społeczeństwo od cwaniaków. Dajcie spokój temu policjantowi. Trzeba go nagrodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Brawo dla Policjanta! IP: *.client.comcast.net 05.03.05, 01:39 Na lobuzow nie ma innej rady. Musial strzelac w obronie wlasnej. W przeciwnym razie oprocz dzieci i on znalazby sie w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Brawo dla Policjanta! IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.05, 06:59 Masz racje.Takie sk..............two ciac rowno z trawa.Brawo dla policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: progresso Re: Brawo dla Policjanta! IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 05.03.05, 08:29 Te durnowate naglowki Gazety Wyborczej. Zamiast obiektywnie podac cos do wiadomosci, w poszukiwaniu sensacji wymyslaja tytuly, ktore sugeruja przebieg zdarzenia chociaz autor tego artykuly napewno przy tym zdarzeniu nie byl. A jak sie w koncu wyjasni, ze policjant strzelal w obronie wlasnej to juz oczywiscie sprostowania nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek43 Re: Brawo dla Policjanta! IP: *.tinet / *.tinet.pl 05.03.05, 10:25 do policjanta mozna miec pretensje tylko o jedno.... skoro bylo ich okolo 7 to dlaczego trafil tylko 2 ???? policja tak trzymac bandyta (a nie czlowiek prosze Gazety) na widok policjanta lub wiedzac ze ma doczynienia z policjantem powinien na 100m bic rekordy swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypies Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.crowley.pl 05.03.05, 01:32 Bardzo dobrze że kilku z tych łysych nietykalnych przepędził .Szkoda ,że nie mógł utłuc tych palantów na miejscu.Przecież te sku..syny łyse są bezkarne , może to ich orzeźwi.Mając dziecko w takim stanie na jego miejscu tak samo bym zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.mybigcity.net / *.mybigcity.net 05.03.05, 01:47 Bezmyślne osiłki bez przyszłości i wartości badają, jak daleko mogą sie posunąć w zdobywaniu "przestrzeni życiowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Do pierdla z gliną! IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 01:52 Jaka obrona konieczna? Strzelał bo spanikował! Oczywiście miał poważne powody by sie tak zachować, ale nic nie usprawiedliwia tego, że wykorzystał służbową broń do prywatnego rozrachunku z 'karkami'. Gdyby nie był policjantem juz by siedział, a policja i prokuratura wzięłyby go w obroty. Prawo jest równe dla wszystkich! Dura ex sed lex! Dlatego też: do aresztu z nim i niech siedzi ze trzy miesiące, jak inni którzy odważyli się bronić swoich praw przy użyciu siły! Może jak policjant posiedzi w areszcie a potem bedzie sie użerał w sądzie przez parę lat z oskarżeniem o przekroczenie obrony koniecznej, to zmieni sie trochę świadomość jego kumpli po fachu ( mam na myśli przacowników organów ścigania, z prokuraturą włącznie)! PS A tak w ogóle to popieram go w pełni! Nie damy by nam łyse pały miasto terroryzowały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Re: Do pierdla z gliną! a może nagroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:16 BRRRRRRRRAAAAAAAAWWWWWWWWOOOOOO PPPPOOOLLLIIIICCCJJJAAA. Ja go popieram dobrze zrobił bo jakby nie był wyszkolonym policjantem a miał broń to by zabił takiego barana. Masz bydlaku nauczke że zawsze może trafić kosa na kamień i ciesz się że nie zginąłeś a matce co takie bzdury wygaduje powiem tak jak zamkną tego policjanta a ciebie napadną koleżki twego syna to nie będziw miał cie kto bronic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: Do pierdla z gliną! IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.05, 10:59 gdyby nie byl policjantem to by wlasnie lezal na intensywnej w stanie krytycznym a corki u psychologa z wstrzasem pourazowym Odpowiedz Link Zgłoś
step44 Sam nie wiesz czego Ty chcesz!!! 06.03.05, 13:19 Gość portalu: kinio napisał(a): > Jaka obrona konieczna? Strzelał bo spanikował! Oczywiście miał poważne powody > by sie tak zachować, ale nic nie usprawiedliwia tego, że wykorzystał służbową > broń do prywatnego rozrachunku z 'karkami'. Gdyby nie był policjantem juz by > siedział, a policja i prokuratura wzięłyby go w obroty. Prawo jest równe dla > wszystkich! Dura ex sed lex! Dlatego też: do aresztu z nim i niech siedzi ze > trzy miesiące, jak inni którzy odważyli się bronić swoich praw przy użyciu > siły! Może jak policjant posiedzi w areszcie a potem bedzie sie użerał w sądzie > > przez parę lat z oskarżeniem o przekroczenie obrony koniecznej, to zmieni sie > trochę świadomość jego kumpli po fachu ( mam na myśli przacowników organów > ścigania, z prokuraturą włącznie)! > > PS A tak w ogóle to popieram go w pełni! Nie damy by nam łyse pały miasto > terroryzowały! =================================== Piszesz KINIO, ze do pierdla z tym policjantem a na samym koncu, aby nie za bardzo zdenerwowac wiekszosci spoleczenstwa zmieniasz zdanie i jestes przeciwko terroryzowaniu spoleczenstwa! Jestes choragiewka na wietrze!! Wstyd mi, ze taki oswiecony facet co potrafi cytaty lacinskie stosowac nie ma wlasnego zdania. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
step44 Zanim cos powiesz to pomysl! 06.03.05, 16:42 Gość portalu: kinio napisał(a): (-) Prawo jest równe dla wszystkich! Dura ex sed lex (-) =========================================================== Aby uzywac lacinskich zwrotöw, to trzeba byc ich 100 % pewny a nie pisac je z bledami. Nie lepiej byloby po prostu powiedziec: TWARDE PRAWO - LECZ PRAWO (tj. po lacinie: dura lex sed lex) Pozdrowienia step44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Zanim cos powiesz to pomysl! IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 19:30 Wiem jak się to piszę staruszku. "Lex" znaczy ustawa lub prawo. Nie napisałem literki i tyle. "Ex" po łacinie to polskie "z". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Er [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo dla policji! Re: kinio ty cw..u pie.....ny !!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 18:11 masz szczęście że to internet,takie gówna policja powinna wystrzelac,policjant brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: kinio ty cw..u pie.....ny !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 19:33 Uważaj szma...o żeby Ciebie nie odstrzelili! Policja to szm...a! CHWDP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruń popiera!!!! to jest wzorowy policjant,facet ma jaja!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 02:05 Bardzo dobrze zrobił,szkoda tylko,ze nie odstrzelil ich na miejscu teraz bedzie musial sie tlumaczyc przed panem prokuratorem,bo prokuratura za wszelką cene bedzie go chciala udupic.Taki mamy system prawny,bandzior ma wieksze prawa jak zwykly obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycviel Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:19 Zal policjanta. bo ma kłopoty za dobrze wypełniane obowiazki. Tylko u nas karze się za utrzymywanie porzadku publicznego ! To przerażajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hayek1 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 09:28 Ja rozumiem, że można mieć takie czy inne zdanie o prokuraturze, ale może jednak przeczytaj ten artykuł zanim coś napiszesz. Wynika raczej z niego, że policjantowi nic nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 02:07 Policjant miał szczęście, bo... jest policjantem i miał broń. Mnie wdeptali by w chodnik. W pełni popieram to, co zrobił. Coraz częściej nie ma innego wyjścia. Coraz częściej żałuję, że nie jestem Gliną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.chello.pl 05.03.05, 02:14 Czy Gazeta uważa tego policjanta za głupca, czy swoich czytelników za idiotów, czy jedno i drugie? Dlaczego policjant miałby strzelać bez powodu? Bezczelne gnoje myślały, że znowu komuś łatwo wleją, a tymczasem trafili na mocniejszego od siebie i dostali zasłużoną nauczkę. Gazeta Wyborcza w takich sytuacjach zawsze bierze stronę bandytów. Niedawno sugerowała, że policjanci bez powodu zastrzelili psa w parku - okazało się, że właściciel psa, groźnego i agresywnego, szczuł nim ludzi, również policjantów. Rekord został pobity kilka lat temu. Złodziej włamał się do samochodu na oczach policjanta, nie zwracał uwagi na ostrzeżena i usiłował odjechać. Policjant oddał strzał ostrzegawczy, potem strzelił do samochodu i trafił trochę za dobrze, bo zabił łobuza na miejscu. Tytuł w Gazecie: "Policjant zabił chłopca". Mam tylko jedno wyjaśnienie dla tej polityki Gazety: red. Michnik przesiedział kilka lat w więzieniach razem z bandytami, i teraz widzi w nich kumpli, a w policjantach wrogów. Ale ludzie, jak widać choćby z tego forum, bardziej wierzą policji, i słusznie. Trzeba tych łobuzów poskromić siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotor Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.aster.pl 05.03.05, 02:23 Jeśli wszystko działo się tak jak jest opisane w pierwszym akapicie to nie można mieć do policjanta pretensji, a te głąby niech teraz kuleją przez pare tygodni. BTW Tytuł nijak się ma do treści artykułu, niezłe przekłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.skwer / 217.153.142.* 05.03.05, 02:44 WŁASNIE ! typowe lewackie zagranie GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 02:51 cholerne gnojki. siedziec w ciemnych zaulkach i nie wylazic stamtad. macie swoje parszywe dzielnice i swoje poznonocne godziny, wara wam od nas. a ja domagam sie prawa do obrony, zeby was odpedzac od mojego domu. wyzsze place dla policjantow, mniej obostrzen w uzyciu broni. Odpowiedz Link Zgłoś
page62 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 03:11 BRAWO!! i takiej właśnie Policji nam trzeba! nie masz szacunku do praw innych? nie boisz się munduru? your choice. BRAWO ten Policjant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abba14 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 03:20 Brawo Policja w Polsce!!!!! Nareszcie bedziemy sie czuli bezpieczniej. Tym lysym sku...syna nawet spojrzec w oczy nie mozna. Identycznie jak czrnuchom w Chicago. Tyle ze tam tez sie z nimi juz nie pie.....dola. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaprawdziwa Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 03:19 Policjant strzelal do bandziorow i dobrze zrobil! Jeszcze tego brakuje, aby w bialy dzien policjant dal sie zastraszyc jak bezbronni zupelnie, zwyczajni ludzie. Dziwne to przywzlania na bezkarnosc modocianych gangow i ten tytul "Policjant strzelał do ludzi" , po czyjej stronie jest GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuśka Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 03:28 A gdyby to nie był uzbrojony policjant, tylko pan redaktor- obrońca "CHŁOPCÓW", to chłopcy-karki nakładli by panu red. po buzi. A jakby co, to małżonce p. red. też, bo wiadomo chłopcy mają prawo się zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr i bardzo dobrze!!! IP: *.kgu.de 05.03.05, 03:39 my juz znamy tych biednych chlopcow z osiedli, grajacych w pilke, nieagresywnych, trzezwych jak swinie i w ogole prawdziwych polskich katolikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek syrenki Brawo policjant! Tepic wygolone bezmyslne gadziny IP: *.sympatico.ca 05.03.05, 03:41 Slabe smiecie bez recepty na wlasne zycie, zawsze czuja sie bezkarnie w grupie. Posiadaj zero poszanowania dla czyjegos zycia i uczuc, chca krzywdzic innych aby zamaskowac swoja frustracje i umyslowa impotencje. Utracone gadziny, skamla jak kundle i chca sie odwolywac do litery prawa dla ktorego nie maja za grosz szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas3 DAC NAGORDE POLICJANTOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.05, 03:41 WARCHOLSTWO MLODOCIANYCH BANYDOW TRZEBA POSKROMIC MOZE WTEDY NAUCZA SIE SZACUNKU DLA INNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus3 Re: DAC NAGORDE POLICJANTOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 70.109.225.* 05.03.05, 05:28 Co za kretyn czy moze celowy destabilizator bezpieczenstwa wewnetrznego usadowiony w GW ustala takie tytuly. Jak ukarac tego policjanta to chyba za to ze nie powystrzelal tych sukin...ow wszystkich jak wscieklych psow. Niech GW poda imie i nazwisko oraz z ktorej jest prokuratury ten prokurator "obronca praw bandytow" zeby wszyscy wiedzieli komu zawdzieczaja taki stan bezpieczenstwa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Re: DAC NAGORDE POLICJANTOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.03.05, 05:49 Też tak uważam.Wreszcie prawidłowa reakcja i działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciaczek5 Re: DAC NAGORDE POLICJANTOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.05, 08:43 Prokurator ma ustawowy obowiazek wszczac pewne kroki, wiec nie czepiajmy sie jego przed zakonczeniem dochodzenia i ewentualnym postawieniem zarzutow. Mimo mojej szczerej "niecheci" do dresiarzy i innego bydla wszelakiej prowieniencji, uszanujmy panujace w tym kraju sensowne procedury prawne. A GW ze swoimi tytulami niekiedy przegina ... Coraz czesciej poziomem tytulow i artykulow siega poziomu brukowcow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Policjant strzelał do zwierzat IP: *.nyc.rr.com 05.03.05, 05:58 Ten policjant nie strzelal do ludzi - strzelal do zwierzat. Gratulacje za odwage cywilna i zimna krew. Nalezy mu sie awans. Ja na jego miescu strzelalbym w korpus, ale nie jestem policjantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Policjant strzelał do zwierzat IP: *.chello.pl 05.03.05, 07:43 Gość portalu: ww napisał(a): > Ten policjant nie strzelal do ludzi - strzelal do zwierzat. Gratulacje za > odwage cywilna i zimna krew. Nalezy mu sie awans. > Ja na jego miescu strzelalbym w korpus, ale nie jestem policjantem. Nie obrazaj zwierzat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kos Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 06:26 Powinien im jaja odstrzelic mięsniakom brawo policjant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallenrod Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.chello.pl 05.03.05, 07:55 nie musiał... po sterydach "jaja" są w stanie szczątkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołczk@nowasiła strzelał do rozwydrzonych bantytów!!!!brawo IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski emigrant Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.vic.bigpond.net.au 05.03.05, 06:34 Dobrze zrobil ale dlaczego, oni przezyli? Potem tylko klopot z bandytami. Policja po wezwaniu powinna zastrzelic i pozstawic trupa bo potem tacy bandyci robia problemy a za sady placi cale spoleczenswo.To sie sprawdzilo w Ameryce. Trup bandyty rowiazuje wszysko, a nastepny juz tego nie zrobi.Nagroda dla tego policjanta, ale nie duza, moze nastepnym razem popisze sie lepiej. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.bchsia.telus.net 05.03.05, 06:35 policjant jezeli to prawda nie strzelal do ludzi tylko do rozwydrzonych zwierzakow i mial zupelna racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Slusarz "mogl zabic a trafil tylko w kolano" IP: *.rb2.clm.centurytel.net 05.03.05, 06:50 tytul tego artykulu mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario BRAWO POLICJANT !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.155.190.* 05.03.05, 06:50 Tylko w taki sposob niektorym grupom spolecznym mozna wytlumaczyc zasady wspolzycia spolecznego i zasiać w ich sercach ziarenko kultury i zrozumienia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _norweg Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.bb.online.no 05.03.05, 06:51 Kochani bracia!Nie mowie ze kazdy policjant to rowny gosc, ale dresiarnie i chamstwo moi drozy trza tepic!Nie watpie w to ze koles naprawde ich ostrzegl, to ze debile ruszyli naprzeciw to inna sprawa..ja sam jak ocharzniam kolesi na rondzie w kraku za kiepska jazde, zwasze z auta wychodze z mlotkiem...gdyz oni maja siekiere!Funkcjonariusze policji maja gorsze jazdy, i musza jakos z tym zyc..Dziekuje im za to, i zycze wszystkiego dobrego!Nie mieszkam w kraju, ale z naszymi glinami zawsze idzie sie dogadac..czy to na meczu wisly..legii..czy na mandaciku i chwala im za to! Odpowiedz Link Zgłoś