sylviap1 17.11.09, 14:52 Ogladacie angielskie seriale? Ja sie wciagnelam w coronation street mimo ze smieszne i nierealne (wszyscy mieszkaja i pracuja na jednej ulicy, codziennie chodza do pubu itd) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redona Re: soaps 01.12.09, 18:02 Eastenders, Watrloo Road. i home and away - coprawda nie angielski ale ogladam :) Odpowiedz Link
samotna.uk Re: soaps 01.12.09, 20:00 Nie oglądam ale tak do tematu to pracuje w restauracji gdzie te serialowy gwiazdki wpadaja czasem no tak niefortunnie mi sie zdarzyla wylac szklanke czerwonego wina na koszule jednego z aktorow;) na szczescie mily byl i jak sie zorientowal ,ze to tylko wino a nie jego krew wszystko bylo ok, On przezyl i ja w tez(manager uslyszal spiewke,ze niby jego kolega mnie pchnal) No i mialam okazje pracowac z gwiazdkami z holyoaks.Tez sympatyczni, ale poprzebierani za kelnerow i barmanow dali sobie rade tez jak jakies charity tam bylo. I dodam ,ze jest tam jedenfajny aktor,ze chyba zaczne ten serial ogladac;) (ogolnie w tym serialu jakos same ladne buzie wybrali) Odpowiedz Link