Dodaj do ulubionych

Maszynka do miesa

05.07.05, 14:09
Dziewczyny nie mam pod reka slownika, a zamierzam dzis kupic maszynke do
mielenia miesa. Czy bedzie w porzadku jak przetlumacze meat grinder?????
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • basia313 Re: Maszynka do miesa 05.07.05, 14:13
      Maszynki do mielenioa miesa nazywane sa: mincer. DOstepne np w Argosie. :)
      • coolaga1 Re: Maszynka do miesa 05.07.05, 14:25
        O dzieki wielkie. Zaraz rzuce okiem w katalogu, bo nawet mi to wczesniej do
        glowy nie przyszlo.
        • basia313 Re: Maszynka do miesa 05.07.05, 14:47
          JEsli moge cos z wlasnego doswaidczenia dodac, to my tez kupilismy maszynke do
          miesa. Niestety nie mamy dostepu do jakiegos dobrego miesa, a kupowac np wTesco
          i mielic raczej sie nie oplaca. Jesli natomiast mielibysmy mozliwosc kupowania
          dobrego miesa to oczywiscie zakup bylby warty. CHyba moj maz powinien wybrac
          sie na tark z miesem. To takie moje mysli w nawiazaniu do tej maszynki. A dodam
          jeszcze, ze moj maz zawsze kiedy wracamy z Polski to chce cos polskiego kupic.
          Kiedys nawet uparl sie na maszynke do krojenia chleba, bo moja mama ma taka w
          Polsce i jemu bardzo sie podoba owa. Na razie go przekonalam, ze i tak nie mamy
          miejsca.
          Udanych zakupow zycze. :)
          • deadeasy Re: Maszynka do miesa 05.07.05, 15:47
            hi-hi,
            Moj maz tez byl zafascynowany krajanica do chleba. Mamy w domu taka na
            korbke. Zawsze jak jestesmy u mamy to tylko Carl moze chleb kroic. Nikomu
            innemu nawet podejsc nie da ;)
            • basia313 Re: Maszynka do miesa 05.07.05, 15:51
              A moze mamy wspolnego meza?
    • tbo5r Re: Maszynka do miesa 07.07.05, 14:18
      Grinder to raczej szlifierka by byla :)) chyba ze lubisz CIEENIUUTKIE
      plasterki :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka