aliciap 02.09.05, 14:23 hej czy ktos z tych okolic moze jest na forum???? szukam dziewczyn ktore mieszkaja w tej okolicy , jakby co to mozemy umowic sie na jakas kawke czy spacer do regents parku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobby5 Re: centralny Londyn, okolice NW1 02.09.05, 14:57 Ja mieszkam na NW3 w Hampstead, przy samym parku Hampstead Heath i probowalam kogos znalezc z moich okolic, ale niestety bez rezultatu, wiekszosc Polakow chyba mieszka na poludniu Londynu. Napisz na priv to sie dogadamy, moze ktos jeszcze dolaczy. Odpowiedz Link
annamaria0 Re: centralny Londyn, okolice NW1 02.09.05, 15:03 Hej, widze, ze malenstwo jest juz na swiecie, gratuluje! A jak bylo w Elizabeth Barrett? -- www.nicholas.bobasy.pl Odpowiedz Link
jennifer_e Re: centralny Londyn, okolice NW1 02.09.05, 15:15 ja mieszkam przy Old Street, ale nie mam bobasa więc nie wiem czy się nadaję :P ale mam aparat i ostanio fotografuję sporo dzieciaczków ;) jeśli ktoś ma ochotę na portrecik... kids photos Odpowiedz Link
edavenpo Re: centralny Londyn, okolice NW1 02.09.05, 17:47 Ja jestem w N1, Islington... Odpowiedz Link
aliciap jennifer 03.09.05, 16:13 jasne ze sie nadajesz, co to znaczy nie wiem czy sie nadaje ;) Odpowiedz Link
aliciap elizabeth 03.09.05, 16:13 hej musze przyznac ze jestem bardzo zadowolona , chociaz niestety skonczylo sie emergency c section , opieka byla swietna i nie moge narzekac Odpowiedz Link
rubi21 Re: centralny Londyn, okolice NW1 02.09.05, 18:09 nie wiem czy większosc mieszka w południowym bo ja SE5 i tez nie mogę odnaleźć zbyt wielu znajomych. Odpowiedz Link
bobby5 Re: centralny Londyn, okolice NW1 02.09.05, 18:21 Ja tez nie mam bobaska jeszcze, tzn.mam, ale jeszcze w brzuchu:), tez moze zostac sfotografowany;). Moze uda sie zebrac wiecej osob, byloby super. Odpowiedz Link
aliciap Bobby 03.09.05, 16:15 napisalam na priv Musimy cos wymyslic zeby sie spotkac:) i to jak najpredzej! na kiedy masz termin? i jak z mobilnoscia??? Odpowiedz Link
kasia799 Londyn SE 05.09.05, 17:14 Rubi, radze uwaznie przestudiowac watek Lista mam w Wlk Brytanii na Z dala od Polski Ostatnio nawet jakos widzialam nowy wpis z tamtych okolic, z polnocnego Londynu z reszta tez. Odpowiedz Link
jermaldan Re: centralny Londyn, okolice NW1 05.09.05, 22:30 Ja niestety nie mieszkam w Twoich okolicach, ale mój mąż podobnie jak Twoja druga połowa (o tym przeczytałam na forum "Z dala od Polski") jest Australijczykiem, co prawda urodzonym w Polsce, ale większość swojego życia spędził w Melbourne i nie bez powodu Australia jest mu bliższa. W Anglii mieszkamy od grudnia zeszłego roku. Mamy prawie trzyletniego synka, a ja jak na razie siedzę z nim w domku. Nie mamy tutaj jeszcze zbyt wielu znajomych. Gdybyś miała ochotę to napisz na mojego maila. Pozdrawiam - Małgosia Odpowiedz Link
jermaldan Re: centralny Londyn, okolice NW1 06.09.05, 11:48 lub na gg: 7543863 lub skype: jermaldan Odpowiedz Link
jermaldan Re: do aliciap 08.09.05, 23:48 Przepraszam, że od wczoraj nie jestem dostępna, ale mamy awarię komputera. Wysłałam do Ciebie maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link