Dodaj do ulubionych

Sen o Jagience

25.11.05, 14:08
Jagienka, to do Ciebie.

Ostatniej nocy snilas mi sie. Nie wiem dlaczego akurat Ty, nie wiem dlaczego
akurat osoba z forum. To pewnie dowod na to, jak sporo czasu na tym forum
przesiaduje.

We snie zadzwonilas do mnie i mowilas po angielsku. Nie pamietam dokladnie o
co chodzilo, ale bylam zaskoczona, ze znasz moj numer, a przede wszystkim
uzywalas mojego prawdziwego imienia! Wiem, ze we snie zastanawialam sie
dlaczeo nie mowisz po polsku. Wywnioskowalam, iz pewnie dlatego, ze obok
Ciebie stal maz (ktory chcial rozumiec o czym rozmawiasz?). Jeszcze jedna
charakterystyczna rzecz jaka pamietam to fakt, ze mialas bardzo niski glos.
Masz niski glos?

Co do niskiego glosu- tutaj na sen mialo prawdopodobnie wplyw prawdziwe
wydzarzenie, poniewaz kilka dni temu rozmawialam z kobieta (?) o zadziwiajaco
niskim, meskim glosie.

Hi, hi ;)
Obserwuj wątek
    • patch_of_heaven Re: Sen o Jagience 25.11.05, 15:05
      A mnie pare dni temu snila sie edavenpo - spotkalysmy sie w toalecie na lotnisku
      (oczywiscie we snie), ona miala czarne wlosy, a to przeciez blondynka - no to ja
      ja pytam dlaczego zafarbowala wlosy - i tak sobie pogadalysmy ( w tym snie
      oczywiscie);)

• jagienkaa Re: Sen o Jagience 25.11.05, 15:29
      a to się uśmiałam!!!
      głosu nie mam zbyt niskiego, a jeśli dzwoniłam i mówiłam po angielsku to pewnie
      byłam po kilku drinkach (w sobotę wyszłam i trochę się ten...zawiałam i podobno
      cały czas mówiłam po angielsku)
      mnie się śnił za to Josh Duhamel - o jaki to był fajny sen, nie chciałam się
      obudzić!
      • moniska11 Re: Sen o Jagience 25.11.05, 22:41
        To niesamowite bo mi tez Jagienka sie snilas. wlasnie chcialam taki watek
        zalozyc. snilo mi sie, ze stoisz w miejscu gdzie twoj maz zalozyl ta kamere w
        Gliwicach, ubrana w czerwona kurtke i machasz wszystkim. A ja siedze przed
        komputerem i ogladam te twoje machanie.
        Wstalam rano i stwierdzilam, ze chyba musze isc do psychiarty, bo jestem
        uzalezniona od forum. Ciekawe kto jeszcze mi sie przysni, moze Mgna z aparatem
        w Antwerpi?
        • mgna Re: Sen o Jagience 26.11.05, 19:58
          Hee, hee, hee...dziewczyny chyba rzeczywiscie za duzo czasu przesiadujemy na
          forum skoro juz zaczynamy sie sobie snic...ja ostatnio mam sny, ale nie o was,
          sny z ktorymi warto sie podzielic ale nie wypada ;)

Zaloze sie ze po przeczytaniu waszych snow dzis w nocy bedziecie mi sie snily:
          Jagienka zajadajaca polskie smakolyki (btw, Jagienka nie ma niskiego glosu) i
          polykajaca moje migrenowe tabletki (czy dzialaja Jagienka?), Ewa tanczaca
          flamenco podczas kiedy jej maz jezdzi w raz z dziecmi wokol niej na rowerach,
          ogrodkujaca Elzbieta wymieniajaca nazwy ptakow przelatujace ponad nia, jej maz
          ukladajacy wodeczke i kieliszki do zamrazalki, a jej bratanek zucajacy okrutnie
          niedobra bolognese ktora sam przyzadzil. Z kolei Latarnik w ubraniu jako majtek
          wraz z jego Pania szykuja slodkosci w kuchni z ktorymi sie podziela z Agnieszka
          na sniadanie, a reszte podrzuca w piatek, do Tuti pracy (kiedy ja dostanie). Ja
          z kolei w tym metliku bede lapczywie przymiezala/kupowala wszystkie drogie
          buty! W koncu, we snie, moj maz zdenerwowany stwierdzi ze jestem uzalezniona od
          tego forum i od was. Tak sie obudze ;)
          • latarnik Re: Sen o Jagience 26.11.05, 21:58
            Hem, mi sie nikt z forum nie snil, ale cos o uzaleznieniu moge powiedziec.
            Wlasnie jade pociagiem relacji Warszawa - Gdynia i jako ze znudzilo mi sie juz
            pracowac, wszedlem na forum i podczytuje... A obiecywalem sobie ze z Polski do
            Was nie zajrze ;)

Pozdrowienia z kraju, niestety jeszcze tylko niecale 3 dni...
            • mgna Re: Sen o Jagience 26.11.05, 22:46
              Latarniku, tesknimy za twoimi wypiekami! Z braku twoich przepisow juz ja
              zaczelam czekoladki podsuwac wszystkim na tym forum. Milej podrozy zycze :)
    • effata Re: Sen o Jagience 27.11.05, 12:56
      Nie uwierzycie, ale mi się też dzisiaj śniły osoby z forum. MI!!! Osobie,której
      się już daaaawno coś nie śniło (nie wiem, czy to z przemęczenia?)
      Nie wiem, czy jestem uzależniona od forum (chyba trochę tak - i tu się
      oczywiście nie zgadzamy z moim mężem, w kwestii 'trochę', oczywiście :))), ale
      na pewno ten wątek coś zasugerował. Nie powiem, wam, kto mi się śnił, bo to był
      niezbyt miły sen. A mianowicie, że miałyśmy coś robić razem, wiele osób było
      zaangażowanych, ja gdzieś jeździłam i załatwiałam sto spraw (nie pamiętam
      szczegółów, jestem kiepska, jeśli chodzi o pamiętanie snów), a potem na koniec
      TA osoba wszystko zniszczyła, bo powiedziała o naszych planach, zdradziła
      tajemnicę i wszyscy mieliśmy problemy. Oj, naprawdę nie wiem, skąd się take
      głupoty we łbie biorą.
      Ps. Ta osoba (na ile ją znam z forum, to raczej nie ma niszczycielskich
      zapędów, choć kontrowersyjna bywa, hmmm).
      A teraz już nie pisnę ani słowa. I nie martwcie się, nadal was wszystkich lubię
      (nie kieruję się snami w ocenie kogoś, he, he). Naprawdę sama nie mogę w to
      uwierzyć!!!!
      --
      Don't guess.
      • mgna Re: Sen o Jagience 27.11.05, 22:45
        Kontrowersyjna osoba jaka bywam ;) donosze ze nadal o was nie snie. Dla
        pocieszenia dodam, ze czasami o was mysle i zaczynam sobie wyobrazac jak
        niektore skryte osobowosci wygladaja i czy naprawde sa tymi za ktorych sie
        ponosza, czy sa to ich fikcyjne osoby. Prawdziwe czy fikcyjne to was lubie,
        stad pewnie jestem troszeczke (co moj maz by zaprzeczyl i okreslil
        jako "szalneie", "bardzo") uzalezniona od pisania z wami....

Jesli to ja mialam poped niszczyciela w twoim snie, szalenie przepraszam... Czy
        jesli to ja sie snilam, czy mialysmy moze razem otworzyc galerje sztuki i ja
        plany zchrzanilam? To bylo by swinstwo z mojej strony! Idz spac, moze w
        nastepnym snie niszczycielska osoba w innym swietle sie jeszcze raz przysni?
    • effata Re: Sen o Jagience 28.11.05, 00:44
      He, he, Mgna nie zaprzeczę, ani nie potwierdzę. Jak bym tak robiła, to prędzej
      czy poźniej ta osoba (kto wie, może i ty, he, he) by się domyśliła na drodze
      dedukcji. I by się na mnie jeszcze obraziła. A co tu winna moja podświadomość?.
      Dlatego nie będę mówić, kto to był.
      Kolorowych snów wszystkim.
      --
      Don't guess.
    • hooanita Ja tez widzialam JAGIENKE ! 23.12.05, 08:13
      To jakies nienormalne! Mi takze snila sie Jagienka. Juz drugi raz !!!

Nie chcialam pisac po pierwszym razu aby nie pisac o pierdolach ale to jest
      jakies dziwne. Czy JAGIENKAA to "witch"?

To niesamowite bo Ja nie mam snow a tu Jagienka juz dwa razy do mnie przyszla w
      nocy.

Pierwszym razem:

Jagiennka kroila mozzarela ser i jakas salatke a ja stalam i patrzylam.

Drugi sen:

Szukalismy razem jakiegos zaginionego dziecka. I jakis facet nam pomagal. Ktory
      powiedzial ze zna Jagiennke i kiedys to mial dobre kontakty a teraz jakos sie
      zmienilo.

PS. Jagienka czy ty myslisz o mnie? :)
      • jagienkaa Re: Ja tez widzialam JAGIENKE ! 23.12.05, 09:16
        no w końcu jestem Baba Jaga:) a tak na marginesie to współczuję wszystkim że o
        mnie śnią:)
        Przyznam się że chyba o nikim nie śniłam z forum, moje sny raczej są takie
        bardziej realistyczne i zwykle występuje w nim jakiś facet;)hehe niestety
        ostatnio ciągle ten sam co mnie bardzo denerwuje. A niestety nie jest to Robbie
        Williams...
        Effato - myślę o Tobie...dość rzadko (poza forum) na dodatek chyba tyko raz
        widziałam Twoje zdjęcie więc nie zapamiętałam.
        Ale jaja.
        Kto ma jakiś sennik?!
        • effata Re: Ja tez widzialam JAGIENKE ! 24.12.05, 01:30
          >Effato - myślę o Tobie...dość rzadko (poza forum) na dodatek chyba tyko raz
          >widziałam Twoje zdjęcie więc nie zapamiętałam.

Cieszę się, że jednak od czasu do czasu ;D ale...to pytała hooanita. Ja tam
          niech się lepiej nikomu nie śnię, bo może być ciężka noc (sądząc po tym, co o
          mnie tu wypisujecie np: matka przełożona -dobrze,że nie przeorysza :), zaraz
          zbanuje, wykasuje, ocenzuruje, wytnie, nakrzyczy, upomni itp.)
          • jagienkaa Re: Ja tez widzialam JAGIENKE ! 24.12.05, 11:18
            no tak - nie wiem skąd mi się to wzięło że to Ty, po stokroć przepraszam!
            Proszę mnie nie bić linijką po łapkach:)
    • princessjobaggy Re: Sen o Jagience 23.12.05, 17:12
      Mnie sie pare dni temu snil Latarnik. Przyszedl do mieszkania, w ktorym
      mieszkalam bedac studentka, w wielkim, czarnym kapeluszu na glowie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka