jagienkaa 27.01.06, 18:30 www.psychologiainternetu.fora.pl/ ciekawe forum;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: psychologia internetu 27.01.06, 23:41 to trzeba przeslac p.kevinowi bo sie chyba zagalopowal troszke...wklejam link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=35591758 Odpowiedz Link
agcyb Re: psychologia internetu 29.01.06, 18:43 Rzeczywiscie ciekawe. I wiele tych naszych forumowych "awantur" i nieporozumien wyjasnia. Jak sie nie jest twarza w twarz z rozmowca to latwiej byc kontrowersyjnym i nie cenzurowac tego co sie pisze. Latwiej tez byc nie zrozumianym, bo nie widzi sie tonu glosu, gestykulacji itp. Ciekawe jest to co napisali, ze czasem nasza tozsamosc internetowa wydaje nam sie bardziej atrakcyjna niz tozsamosc w zyciu niewirtualnym i ze moze doprowadzic to do uzaleznienia od internetu. Uwazajmy;) Odpowiedz Link
tuti Re: psychologia internetu 11.02.06, 03:43 powdczepiam sie, bo to podchodzi chyba pod psychoologie internetu, to cale gdybanie o forum. Bo sobie tak mysle, ( nie ukrywajac, po moim poscie w waku o bankach i Waszych odpowiedziach) ze nad-interpretacja, podobnie ewnie jak i niedo-interpretacja;) to najgrosze problemy tutaj. bo ja przeciez np tylko spytalam jakie dostalisscie karty. to juz mnie wyslali na spacer po bankach, Dziekuje bardzo,ale po co, juz takowy odbylam (jak o czyms sie nie pisz to nei znaczy ze tego nie ma?:) , ja tylko spytalam jakie karty dostaliscie;) Odpowiedz Link