megan2bp 30.03.06, 00:17 Mam pytanie odnosnie sukien slubnych, czy w Anglii prowadzi sie wypozyczalnie sukien slubnych? Jeli tak to ile kosztuje wypozyczenie i czy odbywa sie to na podobnych zasadach jak w Polsce. Moze ktoras z was sie orientuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just_11 Re: suknie slubne 30.03.06, 11:25 Ja niestey nie wiem, ale jesli jednak zdecydowalabys sie kupic, to ja moge sprzedac Ci tanio swoja... :) Jesli bylabys zainteresowana to napisz na priva ;) Odpowiedz Link
eballieu Re: suknie slubne 30.03.06, 11:51 Byl tu albo na forum "z daleka od Polski" watek o sukni slubnej. Wtedy Mgna dala wedlug mnie najlepsze linki. Do sukien po prostu przeslicznych. Poszukaj, moze uda ci sie ten watek odgrzebac. Odpowiedz Link
basia313 Re: suknie slubne 30.03.06, 13:09 JA znam wypozyczalnie przy Walworth Road(po prawej stronie idac od Elephant&Castle SE1). Ceny przystepne. Kiedys nawet prawie sama skorzystalam. Odpowiedz Link
gosia7813 Re: suknie slubne 30.03.06, 19:41 Na www.londynek.net ogłasza się sporo dziewczyn ze sprzedażą sukien ślubnych. Odpowiedz Link