diabladko 05.04.06, 10:31 Zwracam sie do Was z pytaniem,czy moze ktoras z Was zna polskiego ginekologa w Londynie lub w Kent?Bylabym ogromnie wdzieczna za pomoc.Jestem w ciazy i chcialabym sie dowiedziec czy z malenstwem wszystko w porzadku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewarainko Re: Polski ginekolog 05.04.06, 12:32 na ealingu klinika polska ma ginekologa.Bylam tylko u nich u pediatry,ktorego nie polecam.Nie wiem jak jest z ginekologiem 0208 932 3558.Pediatra ma taka wiedze o karmieniu dzieci,ze moglby sie ode mnie czegos dowiedziec.Jego edukacja zakonczyla sie chyba w latach 80-tych i pozniej jej nie uaktualnial (uaktualniala,bo to jest kobieta).Jezeli zdecydujesz sie na ginekologa z tej kliniki prosze o info po wizycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
evian5 Re: Polski ginekolog 05.04.06, 21:12 tak odbiegajac troche od tematu, w mojej przychodni natknelam sie na lekarke angielke mloda i na pewna pania w srednim wieku ze wschodnim akcentem. ta pierwsza podeszla do moich problemow bardzo profesjonalnie, wykazala sie duza wiedza w danej dziedzinie, a ta druga na mnie naburczala i w zasadzie to zbyla. profesjonalne podejscie nie zalezy od narodowosci. Odpowiedz Link