kaska-londyn 19.05.06, 23:11 mozna by sie spotkac i sie poznac blizej :) pogadac , posmiac i w ogole :) pozdrawiam milego weekendu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:06 Tjaaa, po ostatnich kłótniach (nie pierwszych,bynajmniej), to chyba wszyscy aż się rwą do spotkań :)))) No, ale może nie powinnam gasić zapału :( Również miłego weekendu życzę wszystkim. Ps. U nas na forum to jedynie frakcja 'Manchester i okolice' się trzyma razem (no ale to wiadomo - Manchester United spirit :)) Ps. A twój nick oznacza Kaśka - Londyn, czy kaska- zdrobnienie od "kasa" :)))) -- Don't guess. Odpowiedz Link
kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:39 nie -to moje imie :) a kaska tez by sie przydala :) Odpowiedz Link
hanula Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:45 > Ps. U nas na forum to jedynie frakcja 'Manchester i okolice' się trzyma razem O nie, protestuję!!! Frakcja "North East England", czyli Azbestowe Stringi oraz ja, z przyległościami w postaci mężów i dzieci, również trzyma się razem! :-) Mogę osobiście zaświadczyć, że Stringi świetnie gotują. ;-) Odpowiedz Link
effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:48 No dobrze, ale działałyście do tej pory w podziemiu (tj. nic mi o tym nie było wiadomo, a Manchester się co chwila ogłasza :)) I może powinnam dodać, że Manchester najliczniejszy. A i Lądek pewnie ma jakieś grupy wsparcia (szczególnie za sprawą Z dala od Polski), ale też się nie afiszują :) -- Don't guess. Odpowiedz Link
hanula Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:53 > No dobrze, ale działałyście do tej pory w podziemiu (tj. nic mi o tym nie było > wiadomo Tyyy, Effata, a taki wątek "SPOTKANKO North East" pamiętasz? :-))) Żadne podziemie, ja się bardzo ucieszę, jak ktoś jeszcze zechce się z nami spotkać! Odpowiedz Link
effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 01:06 A faktycznie, pamiętam! Nawet Jaleo chciała przyjechać, ale w końcu nie po drodze jej było (chyba znowu nic nie przekręciłam). A Izabelski jakimiś szaradami operuje :)) Ja tylko wiem o zeszłorocznym spotkaniu gwiazdkowym w pubie, bo od przygotowań to aż całe tamtejsze forum furczało :) Także Kaśka/kaska :)) może ktoś się będzie pisał na spotkanie :)) (ja wciąż szukam mieszkania, więc odpada :)) -- Don't guess. Odpowiedz Link
izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 01:24 no bo ciebie (twojego nicka) jeszcze nie bylo na swiecie :-) Odpowiedz Link
effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 01:39 No właśnie, ja małolata jestem straszliwa (mam dopiero roczek, więc de facto dopiero zaczynam chodzić ;)) -- Don't guess. Odpowiedz Link
jaleo Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 10:46 effata napisała: > A faktycznie, pamiętam! Nawet Jaleo chciała przyjechać, ale w końcu nie po > drodze jej było (chyba znowu nic nie przekręciłam). Ode mnie jednak jest spory kawalek do Azbestowych Stingow, tzn. bylbaby to wieksza wyprawa jakby co. Ale moze kiedys sie uda :-) Odpowiedz Link
izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:58 a najfajniejsze bylo wyjscie na "Straszny dwor" dwa lata temu do teatru :-) no i te Mikolaje, na ktore nie moglam dotrzec :-) Odpowiedz Link
kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 10:10 mmhhhh....myslalam ze wiecej ludkow z londynu tutaj sie udziela ale jednak polnoc gora jak widze! ale moze ktos sie znajdzie chetny kiedys :) pozdrawiam milej soboty :) Odpowiedz Link
aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 11:00 Straszny Dwor i Mikolaje to byly z sasiedniego forum - Z dala od Polski W innym troche stylu byly tez spotkania z londynka..... To gdzie i kiedy? Odpowiedz Link
kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 14:35 To gdzie i kiedy ? i to lubie wiec moze poczekajmy az pare innych ludkow tu zawita i wtedy juz dogadamy szczegoly :) ale okropna pogoda :( Odpowiedz Link
101krotka Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 16:25 ja jestem chetna,mieszkam w zachodnim londynie. Odpowiedz Link
izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 17:17 ja moge ktoregos wieczora w przyszlym tygodniu moze w srode? bede w Londku na kursie i moge byc gdzies po 17:30 Odpowiedz Link
aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 18:04 Ja moge w przyszlym tygodniu w poniedzialek albo wtorek. W srody dzieciaki maja karate do pozna, wiec niestety odpada :-( Odpowiedz Link
izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 22:00 czyli moznaby pomyslec o wtorku Odpowiedz Link
aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 22:29 Bardzo prosze pomyslec o wtorku jezeli przyszly tydzien. W centrum najlepiej zeby bylo sprawiedliwie. Odpowiedz Link
tuti Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 21.05.06, 08:34 no nareszcie ktos zaczal mowic prawde! wyborczo bo wybiorczo, ale >Ps. U nas na forum to jedynie frakcja 'Manchester i okolice' się trzyma razem > (no ale to wiadomo - Manchester United spirit :)) Niech zyje frakcja Manchester pozdrawwiam z lodzi :) Odpowiedz Link
beesok Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 17:23 ja sie chetnie dolacze do spotkania - malo sie "udzielam" na Forum ale czesto czytam, zwykle koncze prace o 18:00 - gdzies w centrum londynu najlepiej dla mnie PS pogoda faktycznie do kitu :( Odpowiedz Link
eballieu Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 18:25 Spiesze doniesc, ze w Essex Polacy tez sie spotykaja. Nawet gdyby ktos byl zainteresowany spotkaniami religijnymi, to jest tu jakis polski ksiadz, ktory co sobote organizuje religie w domach Polakow mieszkajacych tu w regionie. Kilka rodzin w tym uczestniczy, kazdy ma swoja sobote, w ktora zaprasza wszystkie dzieci i rodzicow/rodzica do siebie do domu. No i ksiedza;-) Wiem, ze spotkania sie odbywaja, sa intensywne, maja tematyke i nie sa o niczym. Nie uczestnicze w nich, ale zainteresowane osoby moge skontaktowac z rodzinami, ktore to organizuja. Ja tez kursuje ze spotkania do spotkania;-). Neikoneicznie czytso polskeigo, ale takie tez bywaja. Widzialam w innym watku, ze pojawil sie ktos z Chelmsford. Ja jade do Chelmsford we wtorek na spotkanie z inna Polka i jej dzieckiem. Jesli ktos ma sie ochote przylaczyc - prosze na priva, czyli: eballieu@gazeta.pl Uprzedzam, spotkanie w Chelmsford bedzie z dziecmi. Jak komus dzieci przeszkadzaja, to niestety raczej nie dla niego. Pzodrawiam,Ela Odpowiedz Link
zdenka55 Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 21.05.06, 00:35 prosze o szczegoly spotkan w Essex :)! Nie pisze czesto na forum ale chetnie bym sie przylaczyla do spotkania w centrum Londynu - gdzies blisko linii centralnej. Odpowiedz Link
kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 19:50 No i sie ciut ruszylo super :) ja niestety w tygodniu nie mam zbytnio czasu ale moze jakis weekend?? albo piatek wieczorem>??? wkrotce napewno ustalimy date niech jeszcze dobije kilka osob :) a teraz czas robic sie na 'bostwo' i zaszalec kilka godzin :) milego wieczorku pozdrawiam Odpowiedz Link
aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 20:08 Jezeli chodzi o weekendy to hmmm, pierwsze wolne mam w sobote 1 lipca..... Odpowiedz Link
izabelski do beesok 20.05.06, 21:13 a czy pasuje ci w sie spotkac w najblizszym tygodniu? Odpowiedz Link
beesok Re: do beesok 21.05.06, 18:10 wlasciwie tak - niestety mam dosyc duzo pracy w przyszlym tygodniu i nie bardzo wiem w jakich godzinach koncze pracy (nie pozniej niz o 18:00 mam nadzieje :) wolalabym w tygodniu bardziej niz w weekend ale piatek wieczor jest OK jezeli Tobie pasuje, Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie lac jak dzisiaj :( wpadam w depresje przez ta pogode :( Odpowiedz Link
izabelski Re: do beesok 21.05.06, 18:13 zerknij czy ci pasuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=42179201 Odpowiedz Link