Dodaj do ulubionych

Zakupy przez neta

02.07.06, 19:33
Czy robicie zekupy przez internet? Chodzi mi o zakuy zywnosciowe z
supremarketow. Ja jak wiekszosc kobiet lubie chodzic po sklepach,ale niektore
rzeczy (kartofle, mleko, wode itp.) wolalabym miec dostarczona pod dom,bo
samochodu jeszcze nie mamy. Wprawdzie mezulek dzielnie dzwiga,ale moze daloby
sie inaczej? Tylko jak???
Obserwuj wątek
    • anya.po.prostu Re: Zakupy przez neta 02.07.06, 20:05
      yadrall napisała:

> Czy robicie zekupy przez internet? Chodzi mi o zakuy zywnosciowe z
      > supremarketow. Ja jak wiekszosc kobiet lubie chodzic po sklepach,ale niektore
      > rzeczy (kartofle, mleko, wode itp.) wolalabym miec dostarczona pod dom,bo
      > samochodu jeszcze nie mamy. Wprawdzie mezulek dzielnie dzwiga,ale moze daloby
      > sie inaczej? Tylko jak???

Bardzo prosto. Logujesz się na stronie internetowej tesco albo sainsbury albo waitrose, "pakujesz" do koszyka co Ci potrzeba, płacisz kartą, wybierasz termin dostawy a potem tylko czekasz z założonym nogami ;)
      • dorotus76 Re: Zakupy przez neta 02.07.06, 21:21
        A biorą od tego jakąś prowizję (np. za dojazd) albo jest minimalna suma jaką
        musimy wydać na zakupy?
        • jagienkaa Re: Zakupy przez neta 02.07.06, 21:31
          jest delivery charge i każdy supermarket bierze inaczej, najlepiej sobie
          sprawdzić na ich stronie. Coś koło 4 funtów.
          Minusem jest to, że czasem nie ma jakiegoś produktu i dadzą jakiś zastępczy,
          niezawsze dobry. Ja osobiście wolę sama jeździć i wybierać co kupuję, zwłaszcza
          owoce i warzywa, ale na pewno gdybym nie miała samochodu to pewnie bym
          korzystała z tch usług.
    • jaleo Re: Zakupy przez neta 02.07.06, 21:58
      Ja robie zakupy supermarketowe zawsze przez internet (juz nie pamietam, kiedy
      moja noga postala w supermarkecie). Z tym, ze ja nie kupuje owocow, warzyw ani
      miesa w supermarketach. Tylko tzw. suchy prowiant.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka