netimka 03.12.06, 11:39 wlaka o zloto przesunieta na 11... bedzie dobrze :-P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netimka SREBRO... 03.12.06, 13:40 dzis brazylia byla lepsza... ale tydzien siatkarski byl extra...z akonczony serbskim komentarzem ;-)... teraz trzeba sie na biatlon przenisc i Gwizdon kibicowac... Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Siatkowka&Bialo czerwoni 03.12.06, 15:58 w ogóle chyba dobry weekend dla polskiego sportu, Rasiak strzelił 2 gole, Żurawski też dla Celticu jednego, Małysz wygrał, ta laska w biatlonie...fajnie:) Odpowiedz Link
netimka Re: Siatkowka&Bialo czerwoni 03.12.06, 18:42 jagienkaa napisała: > w ogóle chyba dobry weekend dla polskiego sportu, Rasiak strzelił 2 gole, > Żurawski też dla Celticu jednego, Małysz wygrał, ta laska w biatlonie...fajnie: > ) Malysz byl 3... pierwszy to byl, ale po pierwszej serii tylko ;-)... ale ja i z 3 sie ciesze... Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Siatkowka&Bialo czerwoni 03.12.06, 18:54 a może, ja od kilku dni nie mam czasu zupełnie na śledzenie niczego:) ale i tak się cieszę. Odpowiedz Link