elastr 04.06.08, 14:03 czy ktos zostal przez nia oszukany? Ja niestety tak. Firma sie zwinela i nie wiadomo gdzie wlasciciel. Moze ktos jest bardziej poinformowany co sie dzieje niz ja? Ela Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donprezesso Re: Polex Transport 16.06.08, 23:48 Proszę napisz do mnie na pl_prezes@op.pl też się z nimi wkopałem ale nie daje za wygraną zgłosiłem to na policje w Polsce w UK opłaciłem prawnika i jak będę musiał opłacę i detektywa a typa znajdę. szukam innych takich osób oszukanych jak ja wspólnymi siłami można zrobić więcej. czekam na wiadomość. Odpowiedz Link
steph13 Re: Polex Transport 17.06.08, 19:57 OK, wlascicielem Polex'a jest Henryk Klocek. Jego ojciec, Stanislaw, glowny businessman klanu, prowadzi Polex Hotel w Manchester. Moze informacja sie przyda. Odpowiedz Link
mama-123 Re: Polex Transport 17.06.08, 22:56 No prosze, ajk to forum jest pomocne! Super forum. Odpowiedz Link
mateusz5005 Re: Polex Transport 19.08.08, 13:40 Witam.Też wysłałem paczke z całym dobytkiem swojim tydzień przed wylotem do polski na stałe i do tej pory nie dostałem jej , a gosciu mi gadał , ze busa ukradli i , że oda kase i żebym zrobił wycene i słuch o nim zaginoł.jakby ktos coś wiedział to prosze o kontak na e-maila mateusz5005@wp.pl lu na GG 2942181.Dzieki Odpowiedz Link
dorota7dwa Re: Polex Transport 21.06.08, 12:15 Jestem kolejną oszukaną osobą przez firme polex transport. Nie otrzymałam od 4 miesięcy swojego bagażu który został opłacony. Dorota Odpowiedz Link
jolamamapiotrusia Re: Polex Transport OSZUŚCI!!!! 21.06.08, 13:36 Tak. Nie tylko Panią oszukali. Nas również- wyslaliśmy dużą walizkę z zawartością, pieniądze za uslugę zostaly przelane na ich konto,a walizka do dziasiaj nie dotarla. Kiedy usilujemy dodzwonić się do firmy to nikt nie odbiera- ani w biurze w Londynie, ani w Warszawie.UWAŻAJCIE NA FIRMĘ POLEX TRANSPORT, ponieważ są to oszuści i zlodzieje. p.s. trzeba coś z tym zrobić, ponieważ zaczęli się już oglaszać w gazetach dla polonii w UK Odpowiedz Link
izabelski Re: Polex Transport OSZUŚCI!!!! 19.08.08, 20:02 zglos do www.tradingstandards.gov.uk/consumers/consumers.cfm oni zajmuja sie takimi oszustami mozesz napisac tez do the Guardian Write to us at119 Farringdon Road, London EC1R 3ER, phone us on 020- 7713 4731, send a fax on 020-7239 9933 or email us at consumer@guardian.co.uk Odpowiedz Link