marzenka.wolska 06.12.08, 16:56 czesc Effata, prosze o dopisanie do forum. Musze sie pochwalic ze w koncu pracuje jako skills for life tutor i ucze ESOL for work and literacy. pozdrawiam serdecznie Donat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenka.wolska Re: hej tu Donat 06.12.08, 16:57 chyba sie niezle popisalem, no ale to moje female alter ego. niech tak zostanie. Odpowiedz Link
effata Re: hej tu Donat 06.12.08, 21:12 Nie przejmuj się. Ja też mam alter ego ... męskie. Jak mój mąż, który rzadko bardzo, ale jednak, korzysta z forum i zapomni się wylogować :) I czasami brzmi to komicznie. Ps. forum jest otwarte już od jakiegoś czasu - jak zresztą zdążyłaś, Marzenko, zauważyć :)) *********************************************************** Rozumu nie można zastąpić wiedzą o tym, jak należy myśleć. Linkownia Odpowiedz Link
robak.rawback Re: hej tu Donat 06.12.08, 21:35 hahaha i tu w zwaiazku z tematem bardzo do calosci pasuje sygnaturka effaty o rozumie i mysleniu ahahahahhahaha Odpowiedz Link