Dodaj do ulubionych

Biuro podróży

18.01.18, 16:57
Witam,
Latem tego roku mamy zamiar wybrać się z rodziną na wakacje do Egiptu. Jest wiele ofert w różnych biurach podróży, każda oferta lepsza od poprzedniej. Możecie podzielić się swoimi wrażeniami (plusy/minusy) i pomóc w podjęciu decyzji które biuro warto wybrać?
Obserwuj wątek
    • forumgazeta123 Re: Biuro podróży 22.01.18, 13:07
      Witam raz jeszcze, po dalszych poszukiwaniach najbardziej opłacalna oferta jest od www.itaka.pl/ i przy niej pozostaniemy. Pozdrawiam
      • iluzja75 Re: Biuro podróży 12.07.18, 23:54
        Dajcie sobie spokój z Itaką. To beznadziejne biuro, któr4e4 lekceważy klientów
    • rekowsa Re: Biuro podróży 03.07.18, 21:24
      Ja mam bardzo dobre zdanie o www.traveligo.pl/last-minute. Świetnie się z nimi można porozumieć, wyszukują dobre oferty pod oczekiwania. Samemu też można sobie wyszukać, mają fajnie ułożoną intuicyjną stronę. W kwestiach organizacyjnych jest bardzo dobrze, nie mieliśmy nigdy jakiś problemów. No i ceny są zróżnicowane, ale sporo ofert za naprawdę małe pieniądze.
    • varistor2 Re: Biuro podróży 06.12.18, 10:43
      TYLKO NIE " Topodróże" !!!!! Stracicie pieniądze.
    • dziuniks Re: Biuro podróży 23.04.19, 21:06
      ja byłam z Coral Travel - dla mnie to okazał sie swietnym organizatorem, wszystko ustalone, wszystko pewne.także na prawdę bardzo fajnie spędziłam swój urlop!
      • dodekanezowiec Re: Biuro podróży 01.05.19, 17:05
        Wszyscy spamujecie. W odniesieniu do Coral Travel największy spam. Ktos na temat Coral Travel spamuje. Opinie o coral travel to ostatnio spam. Na forum jest dużo spamu. Wujku google podaj dalej.
    • bizzi Re: Biuro podróży 21.05.19, 20:04
      W zeszłym roku po raz pierwszy była na zorganizowanym wyjeździe i szczerze mówiac byłam pełna obaw. a jednak się udało bo Coral Travel jest świetnym organizatorem. I w tym roku mam też zamiar z nimi jechać!
      • dodekanezowiec Re: Biuro podróży 21.05.19, 20:42
        Urzekła mnie twoja historia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka