Gość: Ryczy IP: *.chello.pl 27.11.08, 20:28 Wkurza mnie ta gazetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomo Re: Inforamator Żoliborza IP: *.merinet.pl 27.11.08, 23:30 To nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wata Cukrowa Re: Inforamator Żoliborza IP: *.chello.pl 28.11.08, 09:56 No nie tylko Ciebie wkurza. Takie pomieszanie dyletantyzmu z cwaniactwem. Juz nie mowiac o tym co w Radzie Dzielnicy robia. Odpowiedz Link Zgłoś
realestate1 Re: Inforamator Żoliborza 01.12.08, 10:38 Wato Cukrowa - widze ze jestes dobrze poinformowana.. Skoro tak to prosze powiedz... co Oni robią? ... i czy rada dzielnicy coś robi?? mieszkając to to raczej widze, że stołek cos robi (tzn:"Wyborcza stołeczna" walczy o plac wilsona) sladów aktywności rady zoliborza nie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wata Cukrowa Re: Informator Żoliborza IP: *.chello.pl 01.12.08, 11:48 Owszem, narazili nam się szczegolnie: dzielnicowe pisemko powinno zajmowac sie zyciem dzielnicy, nie zas politycznymi interesami wlasnych redaktorow. Ponadto dziennikarstwo uprawiane na zasadzie "lapaj zlodzieja" i "wesz spisek" jest marnej proby. Jesli chodzi o Rade to oprocz dzialalnosci konstruktywnej i biernosci istnieje rowniez dzialalnosc destrukcyjna. Ktos juz o tym ponizej napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczy Re: Inforamator Żoliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:47 To po co ta rada daje im kase? Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Inforamator Żoliborza 28.11.08, 14:32 Prawdę mówiąc takich mamy radnych, jakich sami wybraliśmy :( No może nie do końca bo nie ma u nas wyborów bezpośrednich na radnych :( :( powinno to może dac do myślenia przy okazji następnych wyborów samorządowych???? tu, często na informator mówi się dezinformator.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Inforamator Żoliborza IP: 89.174.63.* 28.11.08, 14:55 Rada nie daje im kasy. Do rady weszli pod szyldem PO (niektórzy zapisali się do niej tuż przed wyborami), bo inaczej by NIE weszli. Niedługo po wyborach stworzyli własny klub. To dobry przykład ich uczciwości i rzetelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Inforamator Żoliborza IP: *.acn.waw.pl 29.11.08, 19:39 To lokalne cwaniaczki mizdrzace sie do siebie i swoich znajomych na lamach wlasnego szmatlawca i pozujacy na niewiadomo kogo. Udaja, ze cos robia dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz prawa Re: Inforamator Żoliborza IP: *.chello.pl 29.11.08, 20:50 Jest to kilku zapaleńców, którzy od lat wydają w miarę regularnie to pismo. Wychodzi im to raz lepiej, raz gorzej. Pamiętajmy, że druk kosztuje i muszą szukać źródeł dofinansowania. Politycznie pisemko to jest niedookreślone. Być może jest to organ prasowy, jakiegoś egzotycznego kameleona politycznego. Kiedyś czytałem je chętnie, teraz z przyzwyczajenia. Szkoda, że nie prowadzą, rozszerzonej w stosunku do wersji papierowej, galerii zdjęć w internecie. Na razie, ale to jest tylko moje wrażenie osłabili obie przewodnie partie na Żoliborzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
realestate1 Re: Inforamator Żoliborza 01.12.08, 10:17 ojej, przeczytałem wszystkie wpisy i odnosze wrażenie, ze to smietnikowe pisemko jest jakieś BARDZO WAŻNE... W każdej dzielnicy sa takie lokalne pisemka... rzadko kiedy publikują własne materiały. Czytam informator Ochoty, czytam informator Żoliborza i nie przypominam sobie nic co przecietnego czytelnika może "wkurzyć" Chyba ze Ryczy został przez ten smietnikowy periodyk skrytykowany no to wtedy jego irytację rozumiem. Słuchaj Ryczy, skoro Cie wkurza ten smiec to czytaj "Mieszkańca" czy "Południe" to sa pisemka na wyższym poziomie a nie rób reklamę dla Informatora... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczy Re: Inforamator Żoliborza IP: *.chello.pl 01.12.08, 22:02 Południa nie czytam bo Żoliborz na pólnocy leży. Jest jakaś druga gazeta Żoliborza i Bielan ale ona mnie też wkurza. A tak w ogóle wkurza mnie wszystko co czytam mnie wkurza ( moze oprócz Gazety polskie. A ten informator to mi PO śmierdzi. Ale mowicie że ich zdradzili to może przestaną mnie wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Inforamator Żoliborza 02.12.08, 13:58 Skoro Cię wkurza, to nie czytaj. Ty masz prawo czytać Gazetę Polską, a ktoś inny Gazetę Wyborczą. Jednemu śmierdzi PiS, innemu PO, a jeszcze komuś SLD. Każdy ma prawo do swojej opinii. Skoro nie umiesz przedstawić rzetelnych argumentów, to nie pisz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżka Re: Inforamator Żoliborza IP: 217.153.131.* 04.12.08, 09:54 kup sobie tabletki z magnezem, pomaga na nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczy Re: Inforamator Żoliborza IP: *.chello.pl 09.12.08, 18:09 Ale coś trzeba czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczy Re: Inforamator Żoliborza IP: *.chello.pl 14.04.09, 21:40 Oni chyba do Piskorskiego przystali bo wywiad czytałem z nim. dalej mnie wkurzają Odpowiedz Link Zgłoś