billy.the.kid Re: jarosław kaczyński 25.10.05, 19:52 l.o.39 popularny debilot. w spisie absolwentów figuruje niejaki jarosław kaczyński-matura rok 67. i to w mojej klasie.buył tam jakiś zjazd koleżeński pare lat temu ale niokt z chłopaków nie pamietał takiego kolegi. jak to cholera możliwe.może on z klasy dla przerośniętych był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: jarosław kaczyński IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 20:25 Przed wyborami w antyradiu Wojewódzki i Figurski zadzwonili do dyrektorki tegoż liceum, że oni niby są z PIS-u i chcieli żeby wywiesiła w szkole jakąś tablicę, że Kaczki dostały jakąś nagrodę w olimpiadzie chyba chemicznej. Ta zaczęła się tłumaczyć, że owszem jest dumna, ale chodzili do tej szkoły krótko ( rok bodajże ) i że nie może, a ci do niej, że oni czują że jest im przeciwna bo pewnie na Tuska głosowała, a ona, że wręcz przeciwnie ale to jest jej prywatna sprawa:) Generalnie uwielbiam te ich telefony np.: wczoraj dzwonili do przełozonego tego ciecia co zaspał na wybory, albo do miejscowości Kaczuchy dzwonili, że niby jest taka akcja, że kazdemu chłopcu urodzonemu w dniu wyborów będzie nadawane administracyjnie imię Lech. Kiedyś zadzwonili do Szczecina do klubu sportowego Kaczory i chcieli wynająć paralotnię bo bliżniacy będą fruwać nad miastem ( pilot koniecznie miał być poprawny politycznie ). Uwielbiam ich!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_jean Re: jarosław kaczyński IP: 83.238.100.* 26.10.05, 14:35 Sprawdź LO im. Lelewela. Cztery lata temu, gdy byłam na 75-leciu Lelewela, widziałam ich nazwisko i podobizny na tablicy ze "słynnymi absolwentami"... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dewulot1 Re: jarosław kaczyński 26.10.05, 19:24 Gdyby chodzili obaj do dewulotu to jako blizniakow bym ich zapamietal (sam juz tam chodzilem w 67). Na pewno duzo ludzi zapamietaloby ich wlasnie z tego powodu. Blizniacy najczesciej chodza do podstawowki i liceum razem, dopiero studia koncza inne. Czyli wynikaloby ze chodzili do Lelewela, i nie mieli nic wspolnego z dewulotem co mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzielinski Re: jarosław kaczyński 25.10.05, 21:28 Spokojnie, każda zaraza się kiedyś kończy, a Kacza Grypa będzie trwać max 4-5 lat, chyba że wcześniej wynajdziemy antywirus! Uzbrójmy się w cierpliwość i... róbmy swoje! Przepraszam wszystkich za swoje imię. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jarosław kaczyński 25.10.05, 23:35 nie to nie tu. nikt nie pamietał żeby jakiś jarek kaczyński "studiqwoał" z nami w rtej samej klasie. moze un na tajnych kompletach cóś się zmaturzał.?przecie wałczył z tom komunom. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: jarosław kaczyński 26.10.05, 08:38 No, tylko żeby się nie okazało, że madrzejszy (ponoć) bliźniak nie ma matury! Odpowiedz Link Zgłoś
rakkar5 Re: jarosław kaczyński 26.10.05, 11:13 Lata czarnego PR robią swoje. Smutne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jarosław kaczyński 26.10.05, 16:17 czarmego,czy białęgo wsio rawno. w opracowaniu lo 39 figuruje jak byk jarosław kaczyński. no i że zdał w 67 r mature. chociaż nikt go nie pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dewulot1 To nie chodzili razem do szkoly? 26.10.05, 18:03 W takim razie do jakiej szkoly chodzil ten drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_jean Re: To nie chodzili razem do szkoly? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:19 Patrz moją podpowiedź trochę wyżej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: To nie chodzili razem do szkoly? 26.10.05, 20:31 ten pierwszy też tam nie chodził/do debilotu/.jest tylko w spisie absolwentów. a skąd? a cholera go wie. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: To nie chodzili razem do szkoly? 26.10.05, 20:32 cholera.może to jakiś inny jarosłąw kaczyński. nie każdy pies burek.ale tego i tak nikt nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
dewulot1 Kaczorow bylo trzech. 26.10.05, 21:32 en.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski Najstarszy zrobil kariere w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś