Dodaj do ulubionych

zusok targowek

08.04.04, 20:36
niedaleko obok mnie maja zamiar maja zamiar zbudowac kopie identyczny zaklad
jak na targowku w zwiazku z tym mam prosbe zebyscie podzielili sie waszymi
odczuciami na temat spalarni :co o niej sadzice, czy jest uciazliwa itp .
Obserwuj wątek
    • Gość: l'arret Re: zusok targowek IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 09.04.04, 09:40
      Na ulicy smierdzi śmieciami.
      Ale chyba najgorsze są te dioksyny. Informacja na tablicy zakładu o ich
      stężeniu nie zmienia się i jest o jedną cyfrę mniejsza od dopuszczalnego, stąd
      moje podejreznie, że nie są prawdziwe.
      Ale to chyba nie ma znaczenia od czego umrzemy...
      • sloggi Re: zusok targowek 09.04.04, 10:14
        Moment, moment.
        Śmieciami czuć dopiero pod bramą ZUSOK, jeśli ktoś nie wiedziałby, że to Zakład
        Utylizacji - nie skojarzyłby.
        Najbliższe skupisko zabudowy mieszkalnej jest 2 km. dalej (nie licząc pięciu
        chatynek na Łubinowej). Zobaczymy co będzie jak ZUSOK osiagnie pełną moc
        przerobu (o ile osiągnie).
    • Gość: marcin-luter Re: zusok targowek IP: *.maszewo.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 11:24
      mi to nie przeszkadza, i wcale nieśmierdzi!!. a z tymi dioksynami to chyba jest inaczej, one sa mierzone tylko trzy tazy w roku, wiec na tablicy ich nie ma!!!, alem sam zakład jest ok
      • takeshi_coming Re: zusok targowek 14.04.04, 11:36
        przestan pieprzyc glupoty zrobilem ten watek zeby ludzie z targowka sie
        wypowiedzieli , nie zeby jacys idioti sie podszywali , jak jestes taki madry to
        zobacz sobie ze ci przy nicku wyskoczylo sdi maszewo idioto
        • sloggi Re: zusok targowek 14.04.04, 11:53
          A ja myślę facet, że szukasz tylko potępieńczych wypowiedzi.
          • Gość: takeshi Re: zusok targowek IP: 213.155.168.* 14.04.04, 13:41
            nie o to mi chodzi chcialem zeby sie wypowiedzieli ludzie z targowka ktorzy
            mieszkaja w okolicy tego zakladu , a te ktos jest z miejsowosci w ktorej
            mieszkam co widac po opisie przy nicku i sie chamsko podszywa ,osobiscie nie
            oczekuje tylko negatwnych wypowiedzi tylko chce wiedziec co ten zaklad niesie z
            soba, a na pewno sie duzo nie dowiem jesli tacy idioci beda sie tutaj
            podszywac , poza tym zrobil to jeden co jest goaracym propagatorem tego zakladu
            u mnie
            • Gość: takeshi Re: zusok targowek IP: 213.155.168.* 14.04.04, 13:44
              nie uwazasz slogii ze takie zachowanie jest po prostu chamskie ?
              • sloggi Re: zusok targowek 14.04.04, 15:18
                Gość portalu: takeshi napisał(a):

> nie uwazasz slogii ze takie zachowanie jest po prostu chamskie ?

Ty też nie byłeś grzeczny.
                Koniec tematu - bo rozmyjemy sens wątku.
            • Gość: Stefan Re: zusok targowek IP: *.net.external.hp.com 14.04.04, 14:30
              Ale nikt nie mieszka "w okolicy" zusoku na Targówku bo on stoi w szczerym polu,
              nie licząc tych kilku chatynek o których wspominał Sloggi, ale ich mieszkańcy
              nie korzystają z internetu raczej. Ode mnie w prostej linii do zusoku jest z
              kilometr. Jeśli to dla ciebie jest w okolicy to ci powiem ze dla mnie fakt jego
              istnienia jest zupełnie niezauważalny.
              • Gość: takeshi Re: zusok targowek IP: 213.155.168.* 14.04.04, 20:32
                oki stefan nie sprecyzowalem dokladnie o co mi konkretnie chodzi .Ludzi nurtuja
                glownie pytania o natezenie ruchu przy zakladzie zapach itp glownym argumentem
                za przypadku tej inwestycji w mojej miejscowosci jest miejsce pracy dla paru
                osob ,z zwiazku z czym moglbys napisac jak to sie strukturalnie ma w targowku ,
                bo niektorzy mowia nawet o 1200 miejsc pracy w zakladzie i firmach
                satelickich , jak bys byl taki mily to przedstaw swoje zdanie
    • Gość: takeshi Re: zusok targowek IP: 62.242.107.* 19.04.04, 15:14
      naprawde nikt nic nie wie ,nie badzcie tacy podzielcie sie opinia
      • sloggi Re: zusok targowek 19.04.04, 15:21
        Gość portalu: takeshi napisał(a):

> naprawde nikt nic nie wie ,nie badzcie tacy podzielcie sie opinia

Czy byłeś kiedyś na ulicy Gwarków?
        • aktywista13 Re: zusok targowek 23.04.04, 11:22
          ZUSOK jest ok, specjalnie tam kiedyś pojechałem i trochę to pooglądałem. Nie
          śmierdzi, przerabia tylko za mało śmieci jak na swoje możliwości, bo jest za
          drogoi w stosunki do firm, które biorą i wywożą śmieci nie wiadomo gdzie. A
          poza tym został wybudowany w porozumieniu i przy pomocy wiednia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka