Dodaj do ulubionych

USZKODZONE BALKONY NADAJĄCE SIĘ DO REMONTU

13.08.14, 14:58
Witam
W I i II etapie do balkonów "dołożono" konstrukcję stalową jako element dekoracyjny. Nieodpowiednie wykończenie balkonów przy konstrukcji stalowej, oraz nieodpowiednie izolacje balkonów pod oknami balkonowymi powodują duże problemy - zawilgocone sciany w mieszkaniach - łuszcząca się farba, zawilgocone stropy - wilgoć pod parkietami, odpadające płytki na balkonach.
Agmet oraz Wspólnoty nie usuwają usterek. Robione są wizje lokalne, pisane opinie i... tyle. Wielu z sąsiadów naprawy wykonuje na własną rękę słono za to płacąc.
Chciałem się zorientować jak duża jest skala problemu.
Może trzeba "zmobilizowć" odpowiednie osoby do naprawy balkonów ???
Liczę na debatę zainteresowanych osób.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asiak77 Re: USZKODZONE BALKONY NADAJĄCE SIĘ DO REMONTU 13.08.14, 22:27
      Ja mam balkon do remontu i coraz częściej zastanawiam się nad naprawą go na własną rękę. Czy ktoś dokonywał takiej naprawy i może polecić firmę?
      • spaider2o Re: USZKODZONE BALKONY NADAJĄCE SIĘ DO REMONTU 15.08.14, 11:33
        Naprawa może być kosztowna, cena zależy od sposobu wykonania naprawy i użytych materiałw, jest to koszt 5 -10tys.
        Posiadam zdjecia, jak to naprawiali inni. W najbliższym czasie taką naprawę bedzię wykonywał sąsiad, dam znać ile go to kosztowało i jaka firma mu to robiła.
        Sugeruje jednak wykorzystać pieniądze, które płacimy w czynszu na fundusz remontowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka