Dodaj do ulubionych

Odwołać burmistrza Sipierę!!!

IP: 62.233.201.* 14.02.05, 08:52
Po tym co robi Sipiera na Pradze widać doskonale, że nasza dzielnica go nie
obchodzi. Dziwię się p. Sosnowskiemu, że go nie odwołał jeszcze. Choć z
drugiej strony wiem, że Sipierę kryje Kaczyński. Czy mieszkańcy Pragi nie
widzą jak ten Sipiera nam szkodzi???
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 213.25.26.* 14.02.05, 14:06
      Zgadzam się. Odwołać SIPIERĘ!!!
      • Gość: deko Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: *.chello.pl 14.02.05, 22:45
        popieram !!!
    • Gość: se Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 15.02.05, 08:51
      NA Pradze jest zbyt dużo bezrobotnych żeby Sipiera ściągał do pracy w Urzędzie
      swoich ludzi z czasów, gdy był Starostą w Pruszkowie!
    • Gość: se Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 15.02.05, 10:27
      Sipiera chce likwidować muszlę, którą wybudowano kilka lat temu i w której
      odbyło się wiele imprez kulturalnych tylko dlatego, że mu przypomina socjalizm.
      On jest chory!!!
    • Gość: ala Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 15.02.05, 10:59
      NA Targówku PiS-owcy stosują przemoc w rodzinie, jak pisze Rzeczpospolita (ich
      burmistrz i jego kierowca). Ciekaw czy ci z Pragi też się tak zachowują i biją
      swoje?
    • Gość: konop Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 213.25.26.* 15.02.05, 14:52
      Sipiera to protegowany Ludwika Dorna prawej ręki Kaczyńskiego. Obydwaj
      mieszkają w Pruszkowie. Dlatego młody Sosnowski jest za chudy w uszach żeby
      Sipierze zrobić kuku. Tańczy jak ten mu zagra.
    • Gość: Jadzia J. Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 17:45
      Precz z Sipierą!!!
      Jak to pieknie i poetycko brzmi.
      Marzę o tym od dwóch lat ja i moja cała rodzina
    • Gość: se Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 16.02.05, 07:43
      Kaczyński kazał Sipierze wstrzymać się z likwidacją praskich szkół do wyborów,
      co ten przyjął z wściekłością. Ale cóż: pan każe sługa musi
    • Gość: ala Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 213.25.26.* 17.02.05, 11:49
      Jestem za
    • palker miła bando 17.02.05, 12:08
      głupich i tępych urzdników samorzadowych. Nie dość, że żyjecie za nasze
      pieniadze, to zamiast pracować spamujecie w godzinach pracy na forum.
      To co robicie ma ten sam urok i wdzięk co pisanie palcem na ścianach publicznej
      toalety.
      Spie.... stąd i do roboty
      • pra_gosia Brak kultury podczas posiedzeń 17.02.05, 14:01
        Zdarzyło mi się, że z powodu tematu omawianego przez radnych, byłam
        zaproszona na te rozmowy (zresztą nie tylko ja). Rzecz miała miejsce
        jakiś czas temu. Wiadomo, że wśród radnych są ci z lewicy, i ci z prawi-
        cy. W pewnym momencie jeden z radnych odwrócił się do drugiego tyłem
        i powiedział, że ponieważ on jest z prawicy, to nie może patrzeć na te-
        go z lewicy i będzie siedział do niego tyłem. Wyszłam, bo po prostu ...
        wyszłam z siebie. Dopóki tam na "górze" nie będzie jako takiej zgody,
        a przede wszystkim kultury, to na "dole" też nie ma co liczyć na pop-
        rawę. Jaką mamy pewność, że nowi - przez nas wybrani - będą lepsi?
        Ile razy już zmienialiśmy rząd, władzie miasta itp. i ile razy byliśmy
        oszukiwani?
      • Gość: se Re: miła bando IP: 62.233.201.* 21.02.05, 08:52
        PAłker ty faszysto!
        • palker Re: miła bando 21.02.05, 08:54
          :-)))))))))
    • Gość: Czeremcha Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 22:25

Do Palkera
      Jak się czepiasz innych, to sam bądź w porządku. Też jesteś na forum w
      godzinach pracy, czyżby za moje podatki? A w temacie toalet, to chyba sam
      jesteś miłośnikiem tego typu sztuki.
      Precz z Sipierą, niech wraca do Pruszkowa.
      • palker o! dopiero teraz zauwazyłem 22.02.05, 13:35
        że śmierdzi czeremchą:-)
        stukam tu za własne pieniadze i na własnym komputerze. Zrozumiałaś? To
        Sipie..j
        • Gość: poinformowany też Re: o! dopiero teraz zauwazyłem IP: 213.25.26.* 22.02.05, 15:40
          Jesteś żałosny tą swoją nienawiścią. Ale to świadczy tylko o twoim poziomie
          mniejszym niż zero
    • Gość: poinformowany lepi Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 213.25.26.* 24.02.05, 14:42
      Słyszałem, że Sipiera próbował molestować jakąś pracownicę urzędu. Czy ktoś wie
      coś więcej?
    • Gość: slogg Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 25.02.05, 12:40
      Prezydent powiedział że prędzej każe odwołać Sosnowskiego niż burmisrza Sipierę
    • Gość: xe Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 28.02.05, 10:49
      Panie Sipiera! Mówimy panu dość - wracaj do Pruszkowa
    • Gość: Aneta Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 213.25.26.* 01.03.05, 15:35
      Sipiera musi odejść. Jestem za
    • Gość: prażanin Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 10.03.05, 18:44
      Sipiera znowu ma jakieś pomysły na likwidację szkół
      • Gość: ye Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 11.03.05, 17:45
    • Gość: praski nauczyciel Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 14.03.05, 08:49
      Sipiera zapragnął powymieniać dyrektorów szkół na tych związanych z PiS-em.
      Zacznie tam gdzie będą konkursy na te stanowiska, potem ma się zastanowić jak
      wymienić tych, którzy już konkursy wygrali.
      • Gość: wuefista Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 23.03.05, 14:59
        wczoraj był u nas w szkole i jak zwykle się wymądrzał
    • Gość: Jadwiga Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 14.03.05, 17:22
      Nie mam zamiaru dać się odwołać p. Sipierze. Zbyt długo jestem nauczycielem i
      dyrektorem żeby on mnie straszył!!!
    • Gość: PO Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 25.03.05, 17:50
      Piątek, 25 marca 2005

Partie przy kasie - jak płacisz za konwencję PiS i nie tylko
      Global 13:09

Hollywoodzki rozmach i reżyserski profesjonalizm konwencji wyborczej PiS na
      3000 ludzi w Pałacu Kultury im. Stalina w niedzielę 20 marca zaimponował
      mediom, a nawet niektórym politykom innych partii. Ale mniej wyborcom i
      podatnikom.

Paradoksalna wymowa widowiska: Prawo i Sprawiedliwość wydaje publiczne
      pieniądze sprawniej, niż potrafią to na przykład władze niedoinwestowanej
      Warszawy. W roku 2004 do skarbca PiS wpłynęło, a w roku 2005 znowu wpłynie, po
      jedenaście milionów złotych z budżetu państwa (dokładnie po 11 196 088 PLN
      rocznie).

PiS i te inne partie, które biorą pieniądze państwowe - a nie wszystkie biorą -
      dostają obecnie razem sześćdziesiąt milionów złotych rok w rok (dokładnie po 59
      358 522 PLN), jak informuje Państwowa Komisja Wyborcza w oficjalnej
      tabeli "Wysokość subwencji na działalność statutową przysługujących partiom
      politycznym w latach 2002-2005". Ponad 1/3 tej sumy (21 989 418 PLN rocznie)
      idzie na spowalnianie gnicia i agonii Sojuszu Lewicy
      Demokratycznej, "cieszącego się" jednocyfrowym poparciem elektoratu. A przecież
      wątpliwości moralne co do eutanazji dotyczą tylko osób fizycznych, nie
      prawnych!

Samoobrona doi nas o połowę łagodniej od SLD (11 546 617 PLN rocznie). Gdy
      ksiądz Rydzyk gniewa się na LPR, partii tej zostaje na pocieszenie prawie
      dziewięć milionów złotych kieszonkowego (8 612 250 PLN rocznie).

Skąd bierze się młodzieńczy wigor Partii Demokratycznej? Reanimacja Unii
      Wolności w wyborach do Parlamentu Europejskiego udała się za cztery miliony (4
      040 740 PLN) państwowej subwencji za rok 2004, więc reinkarnacja ma szansę
      dzięki kolejnym czterem milionom, należnym w roku wyborów do Sejmu i Senatu RP.
      Premier Belka i wicepremier Hausner na finansach publicznych znają się
      niewątpliwie.

Pamięć o Krajowej Partii Emerytów i Rencistów zaginęła wszędzie z wyjątkiem
      komputerów rządowych, które wciąż przekazują jej dwumilionową odprawę (1 973
      409 PLN rocznie). Partia Ludowo-Demokratyczna przejdzie do historii za jeden
      wyczyn: chociaż nie doceniona przez opinię publiczną, zdążyła w 2004 roku
      skonsumować pół miliona naszych pieniędzy (422 873 PLN) przed rozpłynięciem się
      w politycznym niebycie. Decyzją PKW odstawione od państwowej kasy są dziś też
      Polskie Stronnictwo Ludowe, Unia Pracy i Stronnictwo Demokratyczne, bo nie
      przedstawiły akceptowalnych sprawozdań finansowych.

Platforma Obywatelska jako jedyna zrezygnowała z subwencji państwowej, a
      miałaby prawo do drugiej co do wielkości po SLD. Nie przeszkadza to Platformie
      wygrywać sondaże przedwyborcze. W polskiej polityce pieniądze szczęścia nie
      dają.

Grzegorz Kostrzewa - Zorbas
      • Gość: defender Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 81.210.119.* 31.03.05, 13:24
        debil
    • Gość: Janina Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:52
      Zapowiedział, że mimo wszystko doprowadzi do likwidacji szkół
      • Gość: mieszk. Targówka Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:54
        Coś dziwnego dzieje się rownież z przedszkolami. Im chyba chodzi o likwidację
        wszelkich instytucji edukacyjnych. Głupim narodem łatwiej jest manipulować.
        Proponuję lobotomię dla niektórych urzędników (nawet z naszych podatków).
    • Gość: michał Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: 62.233.201.* 29.04.05, 08:29
      Chodzą głosy, że pomysły Sipiery zaniepokoiły nawet Ratusz i dostał upomnienie,
      żeby się nie wychylał przed wyborami
    • krzysiekm1983 Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! 08.05.05, 17:51
      nienawidze tego czlowieczka, ucze sie na pradze polnoc w liceum ekon. zostal mi
      jeden rok, w lutym szkole powiadomiono ze zostanie zlikwidowana, klasowo
      poszlismy do Siepiery prosic o pomoc i doradzenie co mozemy zrobic by szkola
      isniala dalej, a oto odp:-nic, ja nie pomoge bo gdyby to odemnie zalezalo to
      szkoly by jyz dawno nie bylo. Na szczescie telewizja i prasa rozglosily to, i
      decyzje o likwidacji szkoly zmieniono
    • Gość: Czeremcha Re: Odwołać burmistrza Sipierę!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 12:46
      Uwaga, uwaga! Nadchodzi........Pruszków.coma 3. Konkursy na dyrektorów szkół w
      toku.Operacja Sipiera rozpoczęta. Wszyscy na barykady, ogłaszam alarm dla Pragi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka