sloggi 23.05.05, 00:37 Prom jest ułatwieniem i atrakcją, jednak jego powodzenie świadczy o potrzebie przyspieszenia budowy (zaczęcia) Mostu Północnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk Re: Ruszył prom rowerowy na Wiśle IP: *.centertel.pl 23.05.05, 09:12 ile w tym roku kosztuje bilet na prom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolff Re: Ruszył prom rowerowy na Wiśle IP: *.cdprojekt.pl 23.05.05, 12:01 4 zł dorośli, 3 zł młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
komalo Re: Ruszył prom rowerowy na Wiśle 23.05.05, 12:33 Sam skorzystałem w niedzielę z promu i widać trafiłem zupełnie przypadkiem na pierwszy weekend jego funkcjonowania. W niedzielę była super pogoda i wydaje mi się, że znacznie więcej niż 100 osób z niego skorzystało (razem ze mną było 8 rowerów a po drugiej stronie już czekało drugie tyle choć sama przeprawa trwa może ze 4 minuty). Popieram pomysł. Dobrze by było jeszcze naprawić drogi dojazdowe do promu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Ruszył prom rowerowy na Wiśle IP: 62.102.33.* 23.05.05, 15:40 Czy mogłabym poprosić o sprecyzowanie, z którego miejsca na Białołęce ten prom rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
axc75 Re: Ruszył prom rowerowy na Wiśle 23.05.05, 16:06 Mniej więcej w połowie drogi między energetycznym słupem przekroczeniowym, a dojściem do wału wzdłuż osiedla Grzymalitów. W poprzednich latach na wale była tabliczka "Do promu". Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś