Dodaj do ulubionych

fajne miejsce na wesele?

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 26.10.05, 10:43
Mam prosbe,czy mozecie polecic jakies fajne miejsce na nieduze wesele ok 60-
80 osób.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.chello.pl 26.10.05, 17:35
      Może Fort Piątek?
      • barwa1 Re: fajne miejsce na wesele? 26.10.05, 17:49
        Bar Dziki w Choszczówce. W Lesie, pięknie, a w Warszawie.
        Ranczo Bena - Marki-Struga. Też w lesie i są miejsca noclegowe. Do tego w
        towarzystwie małpki, pawia, któw, królików, kóz i innych atrakcji :)) Fajne
        miejsce.
        A na Starówce: restauracja Puszkin. Piękny wystrój!
        No, nie wiem czy Ci wszystko jedno gdzie w Warszawie....
      • elek75 Re: fajne miejsce na wesele? 27.10.05, 11:08
        ja miałam wesele na ok. 60 osob w Forcie Piontek bylam bardzo zadowolona tylko
        drogawo...
        • Gość: gosc Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 27.10.05, 12:31
          Ja na poczatku tez myslalam o Forcie Piontek ale pozniej na forum Slub
          przeczytalam kilka negatywnych opinii na ich temat. Czy mozesz napisac cos
          wiecej, jaka sala i czy dobre jedzenie i jaki koszt za osobe? Pozdrawiam
          • elek75 Re: fajne miejsce na wesele? 28.10.05, 10:11
            płaciliśmy 160 zł. od osoby bez alkoholu ciast i tortu, w cenie był apartament..
            (i tak tanio gdyż umowę podpisywaliśmy jak dopiero Fort kończył urządzać sale,
            czyli prawie na 2 lata przed ślubem) jedzenie było bardzo smaczne i mimo że
            martlismy się że mało dań ciepłych nie było skarg a wręcz wszyscy chwalili za
            piękny wystrój sali i nikt głodny nie wyszedł... były niedociągnięcia bo moje
            wesele obsługiwał nowy zespół cetheringowy (poprzedni zwolnili za coś tam) ale
            bardzo się starali..
            Ja miałam wesele w sali kolumnowej...
            A co takiego negowali inni??
            • Gość: liza Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.jmdi.pl 14.01.06, 11:07
              nowy zespół cetheringowy
              A co to takiego????
              • Gość: cdsoftware Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 14:19
                Nowy zespół ludzi obsługujących donoszenie jedzenia, picia itp itd !! tzw.
                obsługa sali po naszemu mówiąc.
    • Gość: MZ Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 28.10.05, 08:58
      Chez Alexandre przy Jana Pawla II, obok ronda ONZ. Pomimo centrum niedrogo,
      fajna salka i szefowa zakrecona jak baranie rogi.
      • Gość: Amulecik Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 21:11
        polecam sale przy stajni lider w łomiankach. Super stadnina, konie, bryczka,
        kowboje, porwanie, gril, beczki z piwem i takie tam. Poprostu super zbawa także
        na świezym powietrzu i niedrogo.
        • Gość: Rychu Gwarantuja upal i sloneczko przez caly rok? IP: *.spray.net.pl 19.11.05, 18:56
        • Gość: Amulecik Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 15:01
          Jest tak fajnie że nawet na pogodę nie zwraca sie uwagi. Wiesz jak szukasz
          takiego miejsca to zostań w domu.
        • matura5 Re: fajne miejsce na wesele? 12.01.06, 17:29
          czy moge prosić o numer telefonu do tej knajpki?? mój mail komax_o2@o2.pl Dzieki
    • Gość: gosc Re: fajne miejsce na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:08
      Warszawa-Białołęka www.proma.jon.pl i nowe www.willapodstarymdebem.pl
      • robertino72 Re: fajne miejsce na wesele? 26.11.05, 20:40
        Polecam restauracje Pasje ale głownie impreze n górnej sali, fajne zarcie super
        klimacik , bylem , bawiłem .......POLECAM
    • alcarin Re: fajne miejsce na wesele? 20.01.06, 20:15
      My robilismy w restauracji Muza w Muzeum Narodowym. Co prawda bylo to 3 lata
      temu, ale wszyscy wspominaja to wesele bardzo dobrze, zwlaszcza w kategorii
      "Jedzenie" :). Wtedy bylo to jedno z tanszych miejsc w Centrum (chyba cos ok.
      120zl/os., bez alkoholu), ale teraz nie wiem jak tam jest, bo zmienil sie
      wlasciciel (w pewnym sensie, bo knajpka pozostala w rekach rodziny - poprzedni
      zmarl i schede po nim przejal jego brat).
    • kryscam Re: fajne miejsce na wesele? 25.01.06, 22:09
      Polecam Hotel Dedek w alei Zielenieckiej(dworek stylowy miesci sie w parku
      Skaryszewskim).Warto obejrzec przy sobocie wieczorkiem podczas czyjegos
      wesela.Nietuzinkowo przybrana sala.Apartament do dyspozycji.Na jedzenie nikt
      nie narzekal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka