malkos_i_chrostula 01.12.05, 22:08 Co wy na to www.osiedlenadstruga.fora.pl ? Skoro to ma byc tylko forum mieszkancow to moze sie przeniesc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radkoff Re: Prywatne forum 01.12.05, 22:28 hmm, no nie wiem. Mnie osobiście nie chce się zmieniać forum po raz kolejny. Ja bym był za tym żeby to zostawić jak jest. Ale jeśli założycie nowe to na pewno będę je odwiedzał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bodziach Re: Prywatne forum 02.12.05, 08:55 Ja również uważam, że trzecie forum tego samego, co by nie mówić - małego osiedla, to zbyt dużo. Wszak to forum b. łatwo można sobie zapisać w "ulubionych" i nie ma problemu, żeby na nie trafić. Jedynym pozytywem tego drugiego byłby łatwy do zapamiętania adres, który można byłoby ew. wywiesić w budynku, tak żeby wszyscy znali miejsce w sieci, gdzie mogą się wymienić swoimi poglądami. Skoro jednak tyle osób trafiło TU na rok przed powstaniem osiedla, nie jest to chyba takie trudne ;-) Ja jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
kbor Re: Prywatne forum 02.12.05, 09:52 Stworzeniu portalu jestem ZA!!!! Samo nowe forum niekoniecznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
malkos_i_chrostula Re: Prywatne forum 02.12.05, 11:51 ok:) a kto w takim razie jest za stworzeniem czegos wiecej niz forum? Odpowiedz Link Zgłoś