IP: *.chello.pl 22.10.02, 00:36
Gdzie dokładnie na Goworowskiej mieszkasz?
Jest tam taka odnowiona kamieniczka (budynek połączony z dentystą). Był tam
kiedyś pożar wywołany przez pewnego pustelnika. Pamiętasz takie wydarzenie?
Mieszkałem tam... jako dziecko...
Piękne są czasem powroty do dziciństwa... Eeech...

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kuleczka Re: Kuleczko! 22.10.02, 09:10
      A o Luja ci chodzi:) Super facet . Jak mama była ze mną w ciąży to babcia
      zabraniała jej na niego patrzeć:)))) Bo dziecko by się przestraszyło.
      On spędzał większość czasu u nas w żywopłocie.
      Na rogu - tam gdzie posprejowane najwięcej.
      • Gość: Hirek Re: Kuleczko! IP: *.chello.pl 22.10.02, 19:53
        Nie wiem czy chodzi o "Luja". Nie wykluczone.
        Ale nie odpowiedziałaś mi na pytanie (może nie chcesz?): gdzie dokładnie na tej
        Goworowskiej miszkasz?
        Pozdrawiam.
        • kuleczka Re: Kuleczko! 22.10.02, 21:50
          Napisałam Ci przecie - tam gdzie wysprejowany dom na rogu. Adresu Ci
          publicznie nie podam:)
          • Gość: Hirek Re: Kuleczko! IP: *.chello.pl 22.10.02, 23:01
            OK. Nie skumałem.
            Tam była jakaś firma "Bracia Hau" czy coś...
            Pozdrawiam.
            • glory Re: Kuleczko! 23.10.02, 07:13
              Ten dom na rogu to kiedys dla wszystkich malolatow byl punktem docelowym
              podczas zjazdow saneczkowych. A chodzi mi konkretnie o wielkie nasypisko ziemi
              slynne "gorki", gdzie podczas zimy zjezdzalo sie na sankach, nartach, butach
              lub innych dziwnych sliskich wynalazkach. Te szalencze zjazdy odbywaly sie w
              trzech kierunkach. Pierwszy , bardzo ostry zjazd prowadzil prosto pod kola lub
              plozy pojazdow poruszajacych sie po zasniezonej ulicy Barniczej. Trzeba bylo
              znac i opanowac technike zatrzymania sie zaraz przed ulica, ale i byli tez tacy
              smialkowie co probowali zorganizowac zamach na swoje zycie i walili na druga
              strone Bartniczej. To byli tzw:" tough guys". Drugi zjazd byl bardzo lagodny i
              prowadzil w kierunku rogu Goworowskiej i Nadwislanskiej. Ten teren zazwyczaj
              byl opanowany przez grzeczne dziewczynki. Nuda! A trzeci zjazd najbardzej
              popularny i najdluzszy to byl tor zjazdu ktory wymagal strategicznej decyzji
              szybkiego rozbiegu i rzucenia sie szczupakiem na sanki , prowadzil wlasnie do
              rogu - rzeznika. Tak ,tak, tam w tym budynku kiedys handlowano salcesonem i
              kotletami. Potem gorki zamienily sie w tor ale do nauki jazdem samochodem a
              teraz stoja tam apartamentowce.
            • glory Re: Kuleczko! 23.10.02, 07:14
              Ten dom na rogu to kiedys dla wszystkich malolatow byl punktem docelowym
              podczas zjazdow saneczkowych. A chodzi mi konkretnie o wielkie nasypisko ziemi
              slynne "gorki", gdzie podczas zimy zjezdzalo sie na sankach, nartach, butach
              lub innych dziwnych sliskich wynalazkach. Te szalencze zjazdy odbywaly sie w
              trzech kierunkach. Pierwszy , bardzo ostry zjazd prowadzil prosto pod kola lub
              plozy pojazdow poruszajacych sie po zasniezonej ulicy Barniczej. Trzeba bylo
              znac i opanowac technike zatrzymania sie zaraz przed ulica, ale i byli tez tacy
              smialkowie co probowali zorganizowac zamach na swoje zycie i walili na druga
              strone Bartniczej. To byli tzw:" tough guys". Drugi zjazd byl bardzo lagodny i
              prowadzil w kierunku rogu Goworowskiej i Nadwislanskiej. Ten teren zazwyczaj
              byl opanowany przez grzeczne dziewczynki. Nuda! A trzeci zjazd najbardzej
              popularny i najdluzszy to byl tor zjazdu ktory wymagal strategicznej decyzji
              szybkiego rozbiegu i rzucenia sie szczupakiem na sanki , prowadzil wlasnie do
              rogu - rzeznika. Tak ,tak, tam w tym budynku kiedys handlowano salcesonem i
              kotletami. Potem gorki zamienily sie w tor ale do nauki jazdem samochodem a
              teraz stoja tam apartamentowce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka