nigella_a 11.02.06, 13:25 Może ktoś wie gdzie i do kogo będzie mozna składać podania o przyjęcie do tego nowego przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcos Re: Przedszkole ul. Korzona IP: *.crowley.pl 11.02.06, 14:37 A to ono jakies inne bedzie, centralnie sterowane;) Pewnie jak do kazdego, na miejscu do dyrekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
nigella_a Re: Przedszkole ul. Korzona 11.02.06, 16:54 Dziękuję za wskazówkę, ale nie sądziłam, że na placu budowy znajdę dyrekcję przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Przedszkole ul. Korzona 11.02.06, 17:14 Toz na plac budowy dziecka nie zapiszesz... A może i dziecka jeszcze jeszcze nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZARNA Re: Przedszkole ul. Korzona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.06, 16:19 MAM KOLEŻANKI W PRZEDSZKOLU NA KORZONA, ALE "WYDAJE" MI SIĘ, ŻE OSTATNIO URZĘDUJĄ W PRZEDSZKOLU NA SMOLEŃSKIEJ. DOWIEDZ SIĘ TAM. POZDROWIENIA, PA! Odpowiedz Link Zgłoś
nigella_a Re: Przedszkole ul. Korzona 12.02.06, 20:31 Dziękuję za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Przedszkole ul. Korzona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 20:31 Od poniedziałku 20 lutego rozpoczyna się nabór do przedszkoli w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Przedszkole ul. Korzona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 20:30 Nie ma za co dziękować. Cieszę się, że mogłam pomóc.Jeśli tam nie będą zbierać zapisów, to przynajnmiej powiedzą gdzie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
hektor1 Re: Przedszkole ul. Korzona 14.02.06, 15:19 podania trzeba złożyc do 31 marca, karty wyadawać będą od 20 lutego Odpowiedz Link Zgłoś