sloggi 17.10.01, 12:05 Spacerowałem w niedzielę po lesie w Choszczówce, rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce 17.10.01, 12:10 sloggi napisał(a): > Spacerowałem w niedzielę po lesie w Choszczówce, rewelacja. Ja też często tam spaceruję, z kim??? Chyba wiesz. Idziemy od Białołeki Dworskiej z pieskiem i potem wracamy inną drogą. Czasem to zajmuje ponad 2h. Jeśli nic nie stanie mi na przeszkodzie, to i w ten weekend tam będę ale czy bedzie spacer, to zależeć będzie od pogody (i nie tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce 17.10.01, 12:20 W najbliższy weekend, lub w następny jadę wreszcie do Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce 17.10.01, 12:26 sloggi napisał(a): > W najbliższy weekend, lub w następny jadę wreszcie do Łodzi. A co to ma wspólnego z Choszczówką??? Oj, chyba Ci się pola pomyliły. Listy prywatne wysyła się z folderu poczta. ;)))) O! A tak by the way - jak podobały się rozweselacze?? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce 17.10.01, 12:37 Choszczówkę zawsze darzyłem wielką miłoscią. Kiedyś nawet miałem nieśmiały pomysł zamieszkać tam w bloczku na Polnych Kwiatów. Niestety, ja jestem stworzonko miejskie i peryferyjność na co dzień mnie zabija. Lubię mieć koło domu przystanek, sklep itp. Ale spacer po jesiennym lesie jest taki reklaksujący. Potuptaliśmy sobie na pólnoc od leśniczówki, daleko, daleko, potem klapnęliśmy na wrzosowisku, świeciło jesienne słonko i było tak słodko i leniwie. A Łódż ? - o ile do niej nie pojadę, to już wiem, że spędzę tam któryś z wolnych dni. A jeśli już Łódź, to spacer po lesie na Arturówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawar Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce IP: *.acn.waw.pl 17.10.01, 20:20 ja ze swoją rodzinką spacerujemy tam już od paru miesiecy. A kiedy pojawił sie PUB DZIKI - rewelacyjny smalczyk, ziemniaczki i inne grillowe dania - jeździmy co weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce IP: *.pulsmedycyny.com.pl 20.11.02, 13:28 Gość portalu: jawar napisał(a): > ja ze swoją rodzinką spacerujemy tam już od paru miesiecy. A kiedy pojawił sie > PUB DZIKI - rewelacyjny smalczyk, ziemniaczki i inne grillowe dania - jeździmy > co weekend. Jak trafic do "dzikiego" pubu? Jak jest czynny w weekendy? Wpuszcza z psem? pozdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce IP: *.pulsmedycyny.com.pl 20.11.02, 13:29 Gość portalu: jawar napisał(a): > ja ze swoją rodzinką spacerujemy tam już od paru miesiecy. A kiedy pojawił sie > PUB DZIKI - rewelacyjny smalczyk, ziemniaczki i inne grillowe dania - jeździmy > co weekend. Jak trafic do "dzikiego" pubu? Jak jest czynny w weekendy? Wpuszcza z psem? Pomozcie! pozdo Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce 21.08.02, 08:42 Naszukałem się tego wątku strasznie długo. Po wczorajszej inspekcji w Klubie Dziki stwierdzam, że spacerować można długo i namiętnie, bo wreszcie jest gdzie odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 16:35 Spacer po lasach Choszczówki!! Ale tylko wtedy gdy nie wieją północno zachodnie wiatry!! Ludzie !!Czy wy nie czujecie tego odoru z oczyszczalni ścieków Czajka? Jak tam w ogóle można mieszkać w tej Choszczówce obok jednej z największych w Europie oczyszczalni Scieków? Czy nikomu to nie przeszkadza? Sadząc po temetach na tym forum ,nie. Dla mnie to koszmar- sosnowe lasy i zapach szamba !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Jak to?!?!? 19.11.02, 22:11 Jak to - największej?! Toż to mały zakładzik oczyszczania ścieków na miarę średniego miasta wojewódzkiego. Tak przynajmniej być powinno, gdyby w Polsce dbano o ekologię. Nawet całej prawobrzeżnej Warszawy obsłużyć nie dałby rady. A to, że często z Czajki brzydko pachnie to nie wina jej rozmiarów, ale tego, że nie bardzo sie w niej pilnuje reżimu technologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Jak to?!?!? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 00:05 mieszkam w choszczówce, i nie czuje. bo mieszkam za torami! za torami nic nie czuć. Aha, ale spacerów nie polecam. Uczucie jakby spacerować po śmietniku (jeden palant,mój sąsiad się do tego przyczynia - wywozi swoje paskudztwa do lasu - nie wiem co lepsze, spalić mu dom, czy porostu urwać jaja, ale to tak nie apropos). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert A moze donosik? IP: *.astercity.net 10.12.02, 16:27 Gość portalu: andrew napisał(a): > . Aha, ale spacerów nie polecam. Uczucie jakby spacerować po śmietniku > (jeden palant,mój sąsiad się do tego przyczynia - wywozi swoje paskudztwa do > lasu - nie wiem co lepsze, spalić mu dom, czy porostu urwać jaja, Widze ze umiesz pisac wiec jeszcze znajdz papier i dlugopis i napisz pismo do Strazy Miejskiej. Podaj pelne swoje dane. Nie traktuj tego jak donosu tylko jako przysluge sobie i innym. Skoro goscio wywozi smieci ( zapewne samochodem i przyczepka) to do biednych nie nalezy. Wywoz smieci na wysypisko moze by go kosztowalo 5 zl. To nie wiele ale o jedno piwo mniej. Jednakze skoro gosciu jest leniwy i chamski to nalezy go scigac. I zaloze sie ze jak zorientuje sie kto go "podkablowal" to gosc bedzie Ci sie z daleka w pas klaniac. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Polecam spacer po lasach w Choszczówce 20.11.02, 19:09 Coszczówka nie bardzo mi pasuje: albo dużo piachu albo bloto albo nawierzcnia z płyt betonowych... Choszczówka to nie jest miejsce na przejażdżki rowerowe! Odpowiedz Link Zgłoś