Gość: Camille IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 14:34 Za miesiac przeprowadzam sie na Strumykowa i chcialabym prosic o pomoc w znalezieniu dostawcy internetu, innego i tanszego niz Aster. Z góry dzieki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysio.ochucki Re: Internet - Strumykowa 28.04.06, 14:51 www.jmdi.pl/jmdi.siec.php Zajrzyj tutaj może się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: Internet - Strumykowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 15:11 Faktycznie oferte maja niezla i nawet moj budynek jest objety ich siecia. Gdyby ktos znal jeszcze jakiegos innego dostawce, to bede wdzieczna za info. Pozdrawiam i dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: Internet - Strumykowa 28.04.06, 15:14 Jest jeszcze pewnie paru dostawców np. www.nettelinwestycje.pl A oto mapa zasięgu na Tarchominie: www.nettelinwestycje.pl/dane/tarchomin.htm Są jeszcze inni dostawcy. Obecnie można założyć internet nawet 30 km w promieniu od Warszawy na totalnym zad***u o transferze nawet 1Mb/s. Tylko najważniejsza jest kasa, kasa, kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Internet - Strumykowa IP: *.spray.net.pl 28.04.06, 18:44 Ja mam spraya i sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: Internet - Strumykowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.06, 11:49 Nie chce wyjsc na ignorantke..;) Ale co to jest spray?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie spray a farba Nie farba a spray.... IP: *.aster.pl 29.04.06, 23:32 Czas zacząć patrzeć po IP jaką stronę może mieć spray... ale przede wszystkim pora nauczyć się używać gooogla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodziek Re: Internet - Strumykowa IP: *.ciolkosza.net / *.devs.futuro.pl 30.04.06, 19:08 Cześć nieszkam w okolicy ja mam radiowy spoko działa poszukaj Torchomin.com Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka21 Re: Internet - Strumykowa 03.05.06, 18:45 Dzieki, juz sie z nimi skontaktowalam. Ze wszystkich firm sa faktycznie najtansi i w dodatku maja u mnie zasieg. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś