Dodaj do ulubionych

Pożegnanie pani Hani ????

20.01.07, 10:57
Dziś usłyszałem w wiadomościach (tvn24), że mąż HGW nie złożył oświadczenia
majątkowego, to znaczy złożył, ale 2 dni po terminie. Powinien razem z żoną.
Tego powinna dopilnować HGW. Eksperci twierdzą, że może stracić przez to
fotel prezydencki. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • matatek Re: Pożegnanie pani Hani ???? 20.01.07, 12:00
      dura lex...
    • 444a Re: Pożegnanie pani Hani ???? 20.01.07, 12:55
      Jestem za.
      HGW nie nadaje się kompletnie na to stanowisko. Niestety ludzie głosowali jak
      stado baranów - byle przeciw PiS.
      HGW nie ma żadnego doświadczenia w rządzeniu. Na szefa banku została wstawiona,
      będąc zresztą ekspertem od prawa... kanonicznego. Potrafi wykonywać polecenia,
      ale już nie wydawać. Z banku światowego już wyleciała, bo tam potrzebni są
      eksperci, a nie słupy.

Będzie się uczyć na Warszawiakach, za błędy zapłacimy wszyscy - poza HGW oczywiście.
      • Gość: Jacek Re: Pożegnanie pani Hani ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:00
        Tak, a Kaczynski i Marcinkiewicz byli wspanialymi prezydentami! <lol>
        To byli prawdziwi spece od rzadzenia! Warszawa kwitla za ich czasow.
        Pan Marcinkiewicz teraz bedzie tak samo dobrym prezesem PKO. W koncu jest od 3
        tygodni doradca finansowym!!
        • 444a Re: Pożegnanie pani Hani ???? 21.01.07, 16:23
          Może nie byli dobrzy, ale na pewno lepsi 10x od HGW.

Jakie zalety HGW potrafisz wymienić? - udowodnione zalety.

Można nie kochac Marcinkiewicza, ale nie można nie zauważyć, że premierował
          jednak sam (choć wstawiony przez Kaczyńśkeigo), że nie premierował źle, że
          załatwił kilka spraw (ale media o nich nie wspominają) jak chociażby
          przygotowanie pod megainwestycję-gazoport. Jak Kaczyński zaczął naciskac na M.
          ten zrezygnował, a jak zachowałaby się HGW? ano jak piesek lizałaby dupsko Tuska
          i spełniała wszystkie jego rozkazy.

HGW to zwyczajnie zły wybór, ale typowo warcholski - byle na złość PiS. NIe
          przepadam za pisowskim podejściem do wielu spraw, ale tu wybiera się nie
          najlepszą partię tylko konkretnego prezydenta miasta.
          • Gość: rrr Re: Pożegnanie pani Hani ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:32
            Doktorat z prawa gospodarczego na temat porównania działalności Banków Centralnych.
            Specjalistka od prawa kanonicznego :D
            Koleś lubisz wybiórczo podawać fakty...HGW raptem dwa lata pracowała na Wydziale
            Prawa Kanonicznego AT w Warszawie.
            Obecnie jest profesorem nadzwyczajnym i pracuje zarówno na UW jaki i na UKSW w
            obu przypadkach jako wykładowca prawa gospodarczego.
            • 444a Re: Pożegnanie pani Hani ???? 23.01.07, 04:16
              > Koleś lubisz wybiórczo podawać fakty..

A czy ty znasz fakty? Czy doktorat z prawa kanonicznego zrobiła obejmując
              prezesurę NBP? NIe wiem, opieram się na wypowiedziach polityków - za które,
              gdybybyły kłamliwe, musieliby odpowiadać przed sądem.
              Podaj źródło i przyznam ci bez problemu rację.

Ale ok. niech ma i profesora, tylko czy to wysatrcza do rządzenia? Przypomnę ci
              wypowiedź sprzed wyborów - Czy złozy pani kwiaty przd grobem NN żołnierza razem
              z Marcinkiewiczem? Odp. HGW: musze spytać kolegów.
              Jeśli ktoś w tak duperelnej sprawie potrzebuje rady kolegów, to woałbym go nie
              widzieć nawet jako opiekunki w przedszkolu mojego dziecka.
      • barry_o Re: Pożegnanie pani Hani ???? 25.01.07, 12:03
        Akurat ten argument jest niesłuszny. HGW jest specjalistą prawa bankowego,
        pracownikiem naukowym Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego.
        • agawop Re: Pożegnanie pani Hani ???? 25.01.07, 20:22
          Sorki ale czy Kato Starszy nie mówił "Ceterum censeo Karthaginem esse
          delendam"?(pl.wikiquote.org/wiki/Poza_tym_uwa%C5%BCam_%28%C5%BCe_Kartagin%C4%99_nale%C5%BCy_zniszczy%C4%87%29)
          • Gość: Wyborca Posmiewisko zafundowała hania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:29
          • barry_o Re: Pożegnanie pani Hani ???? 29.01.07, 17:09
            Sorki ale czy Kato Starszy nie mówił "Ceterum censeo Karthaginem esse
            > delendam"?

Mówił - pewnie tak, ale pisał na pewno przez C :)
        • 444a Re: Pożegnanie pani Hani ???? 28.01.07, 08:07

> Akurat ten argument jest niesłuszny. HGW jest specjalistą prawa bankowego,

tylko od kiedy? Czy była nim gdy została prezesem NBP?
      • agawop Re: Pożegnanie pani Hani ???? 25.01.07, 20:14
        444a napisał:

> Niestety ludzie głosowali jak stado baranów - byle przeciw PiS.

I to wystarcza do zabronienia nazywania ich baranami!!!!
        Barany to głosowały w 2005 roku na PIS. Dlatego teraz jesteśmy pośmiewiskiem
        całej Europy.
        • 444a Re: Pożegnanie pani Hani ???? 28.01.07, 08:06
          > Barany to głosowały w 2005 roku na PIS. Dlatego teraz jesteśmy pośmiewiskiem
          > całej Europy.

Dlaczego? Dlatego, że PiS także swoim programem "etycznym" przypomina sporą
          część republikanów w USA?
          Że jakby nie patrzeć to PiS jest pierwszą partią, która przyznaje, że państwo
          jest nie tylk odla bogatych, że państwo ma też obowiązki.

Inna recz jak to wychodzi w praktyce, że dulszczyzna (taka jak w potężnych USA)
          zwyczajnie mnie odrzuca.

Co do pośmiewiska to powinieneś już się nauczyć, że nie wyróżniamy się aż tak
          specjalnie od reszty UE. Jest konserwatywna Irlandia, jest Berlusconi - włoski
          Lepper itd. itp. tylko zakompleksione szare myszki ciągle myślą, że u nas MUSI
          być tak jak powie np. ANgela Merkel, albo Żak Czyrak.

Nie twierdzę, że jak ktoś głosował na PO to jest baranem, ale że przyczyną
          głosowania na HGW był owczy pęd - byle na złość PiS.

Za to radzę więcej szacunku do wyborców innych partii niż twoja. PiS ma masę
          wad, ale ludzie nie głosowali na tę partię ani przez zmainpulowanie przez media,
          ani przez Radio Maryja (choć po części na pewno też), ani przez mityczną
          "głupotę". Mieli swoje sensowne powody.
          Takim powodem np. było realne przeporwadzenie lustracji o odsunięcia WSI od
          władzy - wierzysz, że Tusk by to zrobił? Wierzysz, że Tusk przeciwstawiłby się
          Niemcom a pro pos rosyjskiego embarga? Jeśli tak to twoja wiara jest zaiste
          głęboka...
    • w_v_w Gdyby to była prawda.... 20.01.07, 13:08
      ehhhhh...

Pozdrawiam
      Wawerka
      • robertrobert1 Re: Gdyby to była prawda.... 20.01.07, 14:15
        To kogo chcialabys widziec na jej miejscu?

• w_v_w Re: Gdyby to była prawda.... 20.01.07, 16:38
          Kononowicz byłby lepszy od tej nawiedzonej hipokrytki Rotfl

Wawerka
          • robertrobert1 Re: Gdyby to była prawda.... 20.01.07, 18:02

Alez Wawerko ! Pomylily ci sie okregi, nieprawdaz?
            • w_v_w Re: Gdyby to była prawda.... 20.01.07, 20:54
              Skoro "Warszawianka z Żelechowa" mogła, dlaczego nie "zrobić
              Warszawianina/Warszawiaka z rejonu Białegostoku :))))

Wawerka
          • firemouse Re: Gdyby to była prawda.... 23.01.07, 11:05
            w_v_w napisał:

> Kononowicz byłby lepszy od tej nawiedzonej hipokrytki Rotfl
            >
            > Wawerka

Coz za skromnosc, a dlaczego nie ty?

Skoro uwazasz, ze HGW bylaby zlym prezydentem Warszawy, to kogo chcesz widziec
            na tym stanowisku? Pytanie Roberta jest caly czas aktualne.

Tak poza wszystkim... coz, pewnie beda nowe wybory.
            • w_v_w Re: Gdyby to była prawda.... 23.01.07, 12:06
              firemouse napisał:

>
              > Coz za skromnosc, a dlaczego nie ty?

Z prostej przyczyny,ze lubię wykonywać pracę,na której się znam :D
              W odróżnieniu od wielu osób w samorządzie,łącznie z rzeczoną HGW.
              Obrzydzenia dostaję na "widok" upartyjnionego samorządu, bez względu na opcję.
              >
              > Skoro uwazasz, ze HGW bylaby zlym prezydentem Warszawy, to kogo chcesz widziec
              > na tym stanowisku?

Samorządowca menedżera!!! Dla mnie taką osobą jest Kracik, do niedawna Dzikowski ;)

Z naszego terenu niestety, nikogo nie mogę wskażać, prasa pisała,ze "super"
              burmistrz Całka, nie mógł rozstać się ze służbowym laptopem i GSM, po skończonej
              kadencji :))))

Wawerka
    • w_v_w Czyzby HGW nie znała... 20.01.07, 13:30
      Ustawy samorządowej, niemożliwe ROTFL

Wawerka
      • gienia.gienia Każda/y byleby nie pisdziocha/- ! 20.01.07, 14:33
        Dosyć wypierdków !
        • miedzylesianin1 Wybory, czy Kazio? 20.01.07, 16:19
          Jestem ciekaw, czy bedą nowe wybory, czy też Kazio będzie automatycznie, jeśli
          wogóle do tego dojdzie? Jeśli wybory, to będą koszty i to nie małe. Co o tym
          mówi prawo (i sprawiedliwość - hehehehe)?
          • w_v_w Re: Wybory, czy Kazio? 20.01.07, 16:39
            wszystko w rękach Ludwika D,póki co :DDD

Pozdrawiam
            Wawerka
            • Gość: Radościanin Pani Haniu, a rondo ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:18
              Ale kompromitacja. Gdzie ona rondo by zrobiła jak nie może starego upilnować.
              • w_v_w Re: Pani Haniu, a rondo ?! 20.01.07, 20:56
                Na pytanie, co zrealizowała ze swoich obietnic,powiedziała by "ziapomniałam"

Wawerka
    • pantalon Re: Pożegnanie pani Hani ???? 22.01.07, 11:10
      dosyc metne jest prawo. Ustawa o samorzadzie mowi co innego a ustawa o
      ordynacji wyborczej co innego. Byly puszczane hurtem prze maszynke do
      glosowania bez vacatio legis to teraz mamy pierdzielnik.
      Inna sprawa ze zaplecze Hani sie nie popisalo. Mogli cus jej napomknacdeko
      wczesniej.

PanTalon
      • w_v_w Re: Pożegnanie pani Hani ???? 22.01.07, 12:27
        pantalon napisał:
        . Mogli cus jej napomknacdeko
        > wczesniej.

Nie mogli, sa bardzo skoncentrowani na poszukiwaniu łamania prawa przez PiS ROTFL

Wawerka
        • pantalon Re: Pożegnanie pani Hani ???? 22.01.07, 15:23
          no coz Wawerko
          pozazdroscic wiedzy :)

PanTalon
          • Gość: warszawianka Re: Pożegnanie pani Hani ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:56
            Z banku światowego nie wyleciała, tylko skończyła się jej kadencja.
            Oświadczenie małżonek miał złożyć w innym terminie, a złożył właśnie z nią i
            stąd ta obsuwa o dwa dni.
            A gdzie byliście, wy święcie oburzeni, gdy okazało się, że niektórzy posłowie z
            PiS nie złożyli w terminie swoich oświadczeń?
            Przypomnijcie sobie rónież sprawę z oświadczeniem L.Kaczyńskiego gdy był (pożal
            się Boże) prezydentem Warszawy.
            Czytając niektóre wypowiedzi upewniam sie, że takie osiedla jak Wawer czy
            Międzylesie nie powinny byc przyłaczane do stolicy. Nie ci ludzie, nie ta
            mentalność. Cóż, jak to mówią: "cham ze wsi może wyjść, ale wieś z chama -
            nigdy"!!!
            • Gość: ze środka ronda wawerka to dno mentalne!!! IP: *.jjs.pl 22.01.07, 20:40
              żałosny twór PRL a teraz Ojca Dyrektora. Zadałem sobie trud i przejrzałem
              tematy: ożywia się tylko na wiadomy. To jest fiksacja. Bardzo bym się cieszył
              gdyby na tym forum i a i w tej dzielnicy już jej i takich nie było.

Radzę się zainteresować jak wyglądała sprawa oświadczeń pośród Radnych Pisowych
              Koalicji w Miejscowościach Otwock i Konstancin choćby. Ilu nie złożyło swoich
              oświadczeń.
              • odpi na tym forum ..i w tej dzielnicy... 23.01.07, 00:11
                > Radzę się zainteresować ...

przemówił "Wujek Dobra Rada" ?

rotfl

• w_v_w Wczoraj, na konferencji prasowej... 23.01.07, 07:27
                  wystąpienie HGW było "wzruszające", szczególnie argument o nadgorliwości, że też
                  ta "nadgorliwość" zwlekała do ostatniej chwili :D

Wawerka
            • Gość: CHAM Re: Pożegnanie pani Hani ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:13
              Święte słowa , właśnie HGW jest z Międzylesia, święte słowa :))))
    • jurek_dzbonie Zostanie. Zeby nie 'wrocilo stare' 23.01.07, 12:40
      • Gość: Kibic Re: Każda/y byleby nie pisdziocha/- ! IP: *.net-serwis.pl 23.01.07, 12:42
        Popieram. PiS już zdążył załatwić polską reprezentację w piłce nożnej.
        • Gość: dik Re: Każda/y byleby nie pisdziocha/- ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:22
          Dorn w radiowej "3" oświadczył, że HGW juz nie jest prezydentem (-ntką)
          Warszawy... :-))))
    • odpi Re: Pożegnanie pani Hani ???? 24.01.07, 12:59
      HGW i jej prawnicy, zaraz po elekcji, nazbyt gorliwie zabrali się do
      rozliczania poprzedniej ekipy,
      wzorem bratnich ugrupowań zaczynających rządzenie od "raportów otwarcia"

nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie,
      gdyby nie ta wpadka z oświadczeniem, dalej pochłonięci tropieniem afer,
      nie mogliby zaprezentować zapowiadanego "kompetentnego" zarządzania miastem,

teraz, bez watpienia, nastąpi festiwal trafnych decyzji, sprawnego zarządu i
      realizacji obietnic wyborczych :)

• w_v_w Re: Pożegnanie pani Hani ???? 24.01.07, 17:40
        A tak na marginesie, zdaje się,że nasz przew.rady, poszedł patentem HGW i też
        się spóźnił,również członek PO. A może to taka maniera, mieć ustawy i
        Mieszkańców w "czwórce".

Pozdrawiam
        Wawerka
        • redaktor.terlik Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdziochów ! 24.01.07, 18:27
          Kto głosował na to .... ?!!!!
          • Gość: 3wdar Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch IP: *.sgh.waw.pl 25.01.07, 12:37
            Tam też byłes taki mądry?
            • prof.penduszko Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch 25.01.07, 15:10
              To fakt.
              • Gość: wlodek Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch IP: *.itl.waw.pl 25.01.07, 16:27
                czy abolicja Giertycha jest lepsza od samorządowej abolicji PO
                • Gość: Ubogacony Idzi Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch IP: *.net-serwis.pl 25.01.07, 16:48
                  Gość portalu: wlodek napisał(a):

> czy abolicja Giertycha jest lepsza od samorządowej abolicji PO

LPR = PiS = Samoobrona = kiła
                  • gienia.gienia Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch 25.01.07, 21:10
                    Gość portalu: Ubogacony Idzi napisał(a):

> Gość portalu: wlodek napisał(a):
                    >
                    > > czy abolicja Giertycha jest lepsza od samorządowej abolicji PO
                    >
                    > LPR = PiS = Samoobrona = kiła
                    Ale PiS to największy syf.
                    • Gość: wlodek Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch IP: *.itl.waw.pl 26.01.07, 09:33
                      czy ta zmiana ordynacji wyborczej to nie był pomysł PO?
                      • w_v_w Mieli kilka "trafionych" projektów... 26.01.07, 09:51
                        choćby Ustawa Warszawska :))))

BTW skompromitowała się HGW,teraz kolej na Radę Warszawy,prawo serii.

pozdrawiam
                        Wawerka
                        • v_w_v bo ja jestem zakochana w Jarku 26.01.07, 09:58
                          przepraszam że ja tylko o bufetowej umiem PiSać, jeszcze niedawno wcale tych
                          moherów nie lubiłam i wiele tematów mnie interesowało, ale fakt że Jarek wciąż
                          jest wolny nie daje mi spokoju. Mam nadzieję, że będzie przeglądał to forum,
                          doceni moje oddanie dla sprawy i inaczej wszystko będzie wyglądało.
                          • w_v_w Mylisz sie, kocham Pawła... 26.01.07, 10:02
                            nieudolny "klon", miłośniku bufetowej :)))

Wawerka
                            • v_w_v gdzie można tanio zresetować mózg? 26.01.07, 10:23
                              > nieudolny "klon"

ty jesionie!

ktoś wie gdzie można w Międzylesiu tanio zresetować mózg? Dałam się
                              zaprogramować Ojcu Dyrektorowi i teraz trzeba to odkręcić. Wczoraj zobaczyłam
                              na rondzie śmieć i aż się zatrzęsłam: bufetowa!! :))) obiecałaś porządek i
                              co? :))))
                          • Gość: gość Re: bo ja jestem zakochana w Jarku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 10:24
                            Posądzasz kolegę Wawerka o homoseksualizm ?
                            • v_w_v ten Rząd i Koalicja aż kipią seksem 26.01.07, 10:44
                              wbrew temu co się niektórym wydaje.

z jednej strony Jarek i Ziobero. Edgar też emituje czytelne aluzje, wczoraj
                              o "spoconych zawodnikach".

z drugiej frakcja hetero, choć niekoniecznie mono: żelazny Ludwik o wielkim
                              apetycie, wice Andrzej o jeszcze większym...
                              • Gość: Ubogacony Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch IP: *.net-serwis.pl 26.01.07, 18:34
                                Nie ma nic gorszego od pisdziochów. Nawet posrane elperaki są chociaż śmieszne.
                                • Gość: wlodek Re: Wszystko najgorsze - jest lepsze od pisdzioch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:02
                                  brakuje na forum takich powaznych (ubogaconych) analiz
    • Gość: www Re: Pożegnanie pani Hani ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:44
      Prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz (PO): Warszawiakom, moim wyborcom,
      należą się przede wszystkim przeprosiny za ten cały bałagan, którego stajemy
      się ofiarą. Przepraszam Was za całe to zamieszanie, którego mimowolnie stałam
      się przyczyną. Za cały ten zgiełk, którego powody chyba dla nikogo nie są do
      końca zrozumiałe (...) Sprawiedliwość jest po mojej stronie! A jeśli jej
      poczucie kłóci się z prawem, to znaczy, że prawo to jest niedobre. I trzeba je
      zmienić.
      • w_v_w Re: Pożegnanie pani Hani ???? 27.01.07, 11:55
        To z lekka trąci paranoją,bo żenujące już jest

Wawerka
        • pytajnik444 Re: Pożegnanie pani Hani ???? 27.01.07, 15:29
          a w bufecie były na wstępie (po objęciu urzędu) po dwie lornety a teraz to
          dostają galarety :) byleby tylko taśmy w "Dablju C" starczyło :))))

Szkoda gadać - żałosna bufetowa, żałosne tłumaczenie, żałosne przeprosiny,
          żałosny prezydent Warszawy - prawnik, profesiur nad-zwyczajny...

Gdzie Ci profesjonaliści z PO? Chyba na emigracji ...

A mi jest tylko szkoda pieniędzy wydanych na nowe wybory, które przez
          bezmyślność i błąd bufetowej oraz cudowną twórczość posłów (ustawodawców) -
          zapłacimy my podatnicy.

Ech...
          • w_v_w Re: Pożegnanie pani Hani ???? 27.01.07, 15:46
            Mnie bardzo podoba sie koncepcja, zrobienia z niej komisarza :)
            Na etacie u Premiera ze stosownie niższą pensją :)))

Wprawę ma, już była komisarzem w PO, "robiła" porządek z piskorczykami,o mały
            włos pogrązyła by wtedy PO, ale co się odwlecze, to nie uciecze :)))

Wybitna osobowość,dobrze,że w Wawrze poległa,przynajmniej mamy czyste sumienie.

Wypada chyba współczuć tym co oddali na nią głos.

Wszystkie wpadki kaczorów nie przebiją skuchy bufetowej, nie wystarczy uważać
            się za 'wykształciucha"

Pozdrawiam
            Wawerka
            • prof.penduszko PiS to jak sepsa ! 27.01.07, 16:18
              Porządni ludzie trzymają się od tego ... jak najdalej.
              • pytajnik444 niby profesor 27.01.07, 16:55
                a pisze od rzeczy ;)
                zrób dobrze wszystkim i rozpocznij nowy wątek skoro nic nie masz do napisania nt.
                • w_v_w Re: niby profesor, niczym HGW :))) 27.01.07, 17:07
                  współczuć nalezy studentom, takiego wykładowcy :)

Wawerka
            • v_w_v pisząc o HGW odczuwam podniecenie 27.01.07, 18:11
              niestety tylko wtedy...

ale co sobie użyję to moje. Nikt inny nie budzi takich namiętności, Tusk? Kto
              to? Rokita? No on teraz kochany. Ale ta bufetowa bufetowa bufetowa BUFETOWA
              BUFETOWA!!!!

Nie działa mi dekoder telewizji TRWAM

kabel się urwał i nie ma sygnału
              jak mi nie naprawią dostanę SZAŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
              • prof.penduszko PiS jest jednak gorszy od sepsy. 27.01.07, 18:33
                Tak twierdzi młodzież. Ja byłbym bardziej wyrozumiały dla tych odrażających
                farfocli i wypierdków.
                Jak mawiają Niemcy: Niemand ist doch vollkomen.
                • Gość: Radościanin Babcia klozetowa, a nie bufetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 15:31
                  Nie potrafi trzech zdań sklecić.
                  Ciągle sepleni przy pomocy kartki. Z bufetu by ją wywalili po dwóch dniach.
                  • matatek Re: Babcia klozetowa, a nie bufetowa 28.01.07, 21:55
                    eee tam... główną zaletą bufetowej jest chyba miejsce do dania klapsa, w tym
                    wypadku wypadałoby celować znacznie wyżej..., mimo warunków :)))...
                    • w_v_w Re: Babcia klozetowa, a nie bufetowa 28.01.07, 22:06
                      Matatek, narażasz mnie na koszty i pracę, oplułam LCD :)))

Pozdrawiam
                      Wawerka
                      • Gość: wlodek Re: Babcia klozetowa, a nie bufetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:15
                        Rządząca Warszawą PO wzmaga czujność w obawie przed PiS-owskim komisarzem. Już
                        w ten weekend urzędnicy będą dyżurować w ratuszu, aby ochronić go przed
                        spodziewanym atakiem kancelarii premiera
                        - Znamy PiS. Komisarz może być w każdej chwili - ostrzega Małgorzata Kidawa-
                        Błońska, szefowa warszawskiej PO. - Opracowaliśmy już strategię. Szczegóły to
                        tajemnica.
                        • w_v_w Re: Babcia klozetowa, a nie bufetowa 28.01.07, 22:31
                          Włodku, oplułam po raz drugi :))))

Kidawa miała niezłą kwestię, odnośnie castingu na burmistrzów.
                          To wielki talent, czołowy strateg PO :)))

PO broni Ratusza, dla odwrócenia uwagi, Rokita ujawnia program, zaiste niezła
                          szopka :)))

A wystarczy tylko szlaban w Miedzylesiu zamknąć :))))

Pozdrawiam
                          Wawerka
                          • Gość: ciocia Józia wawerko ale się uśmiała cała moja rodzina IP: *.jjs.pl 28.01.07, 22:35
                            tak dobrego poczucia humoru (i po tak właściwej i zaangażowanej stronie) nie
                            znaliśmy dotąd. Babcia Hela mówi że koniecznie powinnaś mieć rubrykę na
                            ostatniej stronie "Naszego Dziennika". I to takie (jak to Ty piszesz)
                            ziomalskie :))))) od razu się wesoło robi.
                            • odpi taki sobie przykład ... profesjonalizmu 29.01.07, 09:40
                              ze strony internetowej UD-Wawer dowiadujemy się, że 29 stycznia_br. Wojewoda
                              Mazowiecki wydał zarządzenie, które wchodzi w życie z dniem 30 stycznia_2006 r.

www.wawer.warszawa.pl/wawer/index.php?site=aktualnosci&id=555
                              w sumie drobna pomyłka redaktora strony,
                              ale w czasach kiedy bagatelizowanie dat i terminów potrafiło zachwiać
                              najwyższym stołecznym fotelem,
                              takich błędów "profesjonaliści" reprezentujący partię opartą o bufet,
                              powinni się szczególnie wystrzegać ;)
                              • w_v_w Partia oparta o bufet, piekne :)))) 29.01.07, 09:51
                                Diabeł tkwi w szczegółach :))

albo w spiskach :)))

Przydał by się w dzielnicy jakiś Snow Officer, a może mamy nawet kilku, Snow...

Pozdrawiam
                                Wawerka
                                • Gość: Grochowiak PiSdziochy usiłują być dowcipne. IP: *.net-serwis.pl 29.01.07, 14:40
                                  Tylko, że to dowcip na poziomie wypierdka, zawsze dziewicy.
                                  • odpi Re: PiSdziochy usiłują być dowcipne. 29.01.07, 16:00
                                    uuu... Grochowiak,

to jeszcze kompleksy,
                                    czy już deprecha ?

wyluzuj, to nie są lektury obowiązkowe ;)

• w_v_w Re: PiSdziochy usiłują być dowcipne. 29.01.07, 17:33
                                      odpi napisał:

(...)to nie są lektury obowiązkowe ;)

Zawsze, to powtarzam, ale chęć zaistnienia w pozornie anonimowym Necie jest
                                      silniejsza, u niektórych uzytkowników.

Jakby na to nie patrzeć, nowe władze Stolicy zostały zaskoczone.

Wawerka
                                      • Gość: Radosny Ostatnie doniesienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:33
                                        Bufet i jego ekipa odjeżdża. Oby na zawsze.
                                        tinyurl.com/2v6jj3
                                        • pytajnik444 znaczy "sie"... 02.02.07, 20:34
                                          sztandar wyprowadzić...:)))
                                          szlaban zamknąć...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka