to.ja.kas 01.07.06, 18:22 Czy jest ktos z Bródna z Targówka, kto lubi pedałowac i chetnie pozbedzie sie w lato zbednych kg i poprawi sylwetke? Wiek i plec nie ma znaczenia o ile wezmiecie pod uwage, ze ze mnie zaden rowerowy heros. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ja.kas Re: rower 02.07.06, 13:26 To kiedy i gdzie??? Dzis wieczór??? Do lasku??? Tak koło 17??? Odpowiedz Link Zgłoś
trawkaa Re: rower 02.07.06, 21:43 kurde.. dobrze by bylo poznac kogos kto ewentualnie moze pozyczyc papke do roweru :P ( hehehe )ja jezdze dosyc czesto. niestety ostatnio tylko w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.kas Re: rower 02.07.06, 21:53 N a ja dzis ....ech szkoda gadac. Samej mi sie nie chciało isc:-(((( W tygodniu tylko wieczory, zreszta teraz to i lepiej bo chłodniej Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: rower 02.07.06, 22:21 Dopiero wróciłem do domu, byłem na rowerku w tężni w Konstancinie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: rower 02.07.06, 22:21 to.ja.kas napisała: > N a ja dzis ....ech szkoda gadac. Samej mi sie nie chciało isc:-(((( W tygodniu > > tylko wieczory, zreszta teraz to i lepiej bo chłodniej Pchnij mailem kontakt do siebie np. nr. gg. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.kas Re: rower 02.07.06, 22:25 sloggi mam tylko skypa :-( Musze sciagnac. Jak mi sie to uda to dam Ci znac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: rower 03.07.06, 09:38 Jak się gdzieś konkretnie umówicie to dajcie znać. Chętnie się dołączę. Mieszkam przy lasku. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.kas Re: rower 03.07.06, 10:01 Jak jezdzisz wieczorami to Ty sie odezwij do mnie na gazetowego maila. POdam telefon i bedziemy sie zdzwaniac. Ja chetnie np jutro czy pojutrze gdzies popedałuje Odpowiedz Link Zgłoś