jdc 11.12.06, 01:10 Poszukuję solidnego, uczciwego i niedrogiego mechanika samochodowego na Tarchominie. Może ktoś polecić? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co sie stalo? Re: Naprawa samochodu IP: 195.205.152.* 11.12.06, 07:43 A co się stało i w jakim samochodzie? Naprawa mechaniczna, blacharska? Odpowiedz Link Zgłoś
jdc Re: Naprawa samochodu 11.12.06, 17:01 Mechaniczno-elektryczna być może. Jeden cylinder nie pracuje w Seat Ibiza 1.4SE. Świece ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdsoftware Re: Naprawa samochodu IP: *.acn.waw.pl 11.12.06, 21:53 Kopułkę wymienić, jeśli 3 pracują. A może kaplica silnik i nie ma kompresji na 1 cylindrze i temu na nim nie pali ?? Najprościej jednak podmienić kopułkę i sprawdzić czy będzie dalej to samo. A może jednak świeca do bani ?? była podmieniana ?? nie raz i nie dwa zdarzało mi się zakładać nową świecę na której silnik nie palił ... założenie starej skutkowało zupełnie inną pracą :) Pozdro !! Odpowiedz Link Zgłoś
jdc Re: Naprawa samochodu 15.12.06, 23:17 Gość portalu: cdsoftware napisał(a): > Kopułkę wymienić, jeśli 3 pracują. > A może kaplica silnik i nie ma kompresji na 1 cylindrze i temu na nim nie pali > ?? > Najprościej jednak podmienić kopułkę i sprawdzić czy będzie dalej to samo. > A może jednak świeca do bani ?? była podmieniana ?? nie raz i nie dwa zdarzało > mi się zakładać nową świecę na której silnik nie palił ... założenie starej > skutkowało zupełnie inną pracą :) > > Pozdro !! Dzięki za rady. Niestety nie mam jak sprawdzić wszystkiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bettywaw Re: Naprawa samochodu 15.12.06, 12:42 Auto Expert, ul. Modlińska 177/179. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Naprawa samochodu 15.12.06, 13:58 Polecam warsztat na Czarodzieja róg Mehoffera. Odpowiedz Link Zgłoś
jdc Re: Naprawa samochodu 15.12.06, 23:18 Dzięki za adresy. Może jeszcze ktoś coś polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawar Re: Naprawa samochodu IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 19:58 Kotoński przy Aluzyjnej.Od paru lat tam robie swojego Citroena. Zrobili mi nawet to czego w autoryzowanym nie mogli (coś z hamulcem ręcznym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działa Re: Naprawa samochodu IP: 195.205.152.* 22.12.06, 09:02 I co samochód działa, co było uszkodzone, ja stawiam na kable (kabel) WN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Naprawa samochodu IP: *.uk.thecloud.net 26.12.06, 15:41 jest swietny mechanik na bialolece ul. ostrodzka 111 auto janwit naprawde polecam bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Naprawa samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:06 Tylko nie naprawiaj na Obrazkowej - Elektrotechnika. Kombinują, oszukują itd..... Odpowiedz Link Zgłoś