Dodaj do ulubionych

Cmentarz Bródnowski

IP: *.chello.pl 22.02.07, 18:40
Mam uprzejmą proźbę, jeżeli posiadacie Państwo jakieś informacje, sugestie,
przemyślenie związane z naszym Cmentarzem bardzo prosze o przesyłanie ich na
adres fituli@wp.pl. Potrzebne mi są one do pracy licencjackiej. Z góry
serdecznie dziękuje.
Obserwuj wątek
    • michal_74 Re: Cmentarz Bródnowski 23.02.07, 11:00
      Wystarczy zajrzeć na forum Bródna, gdzie jest odpowiedni link
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16112
      • Gość: Aleksandra Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.chello.pl 23.02.07, 13:08
        tak wiem, ale mi zależy na wnioskach, pomysłach, zastrzeżeniach, pytaniach
        mieszkańców naszej dzielnicy. Bardzo prosze o takowe
        • Gość: babcia Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:53
          niebezpiecznie,zdarzają się kradzieże torebek a także wiązanek z
          grobów.Zebrzący z maleńkimi dziećmi obcokrajowcy,w soboty i niedziele
          zaczepiają odwiedzających.wnioski - większa ochrona na terenie cmentarza
    • Gość: bietka Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.kosson.com 24.02.07, 14:12
      Jako wniosek proponuję zmianę zarządcy cmentarza. Obecny nie radzi sobie ze
      śmieciami i liśćmi zaśmiecającymi teren. Okoliczni mieszkańcy mają dosyć dymów
      zasnuwających i zatruwających okolicę, palonych co roku jesienią - a zwłaszcza w
      okresie świąt 1 listopada:(
      • Gość: babcia Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:12
        ostatnio obserwuje modę na spacery z psami po cmentarzu.Apeluje do właścicieli
        zastanówcie się czy naprawdę musicie tam wyprowadzać swoje psy.Jest tyle innych
        miejsc????.Jeszcze coś co zainteresuje być może autora postu.Od roku na jednym
        z grobów leży pies prawdopodobnie jest to owczarek nimiecki i leży całymi
        dniami na grobie właściciela.Jest dokarmiany przez dobrych ludzi,ale nie
        pozwala się nikomu do siebie zbliżyć.Jak przeżył mrozy?Nie ma budy ani nic co
        chroni przed zimnem poprostu leży...
        • Gość: Aleksandra Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.chello.pl 26.02.07, 10:52
          Państwa wnioski sa niezwykle interesujące,wszystkie je uwzględnie w swojej
          pracy. bardzo serdecznie dziękuje za pomoc i prosze o więcej. Ewentualnie adres
          fituli@wp.pl
    • margala Re: Cmentarz Bródnowski 26.02.07, 10:56
      niewiele jest ładnych, estetycznych grobowców na cmentarzu bródnowskim.
      • Gość: Marta Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.spray.net.pl 07.03.07, 19:32
        margala napisał:

> niewiele jest ładnych, estetycznych grobowców na cmentarzu bródnowskim.

Większej bzdury już dawno nie czytałam.Radzę odwiedzić ten Cmentarz zanim
        kolejny raz się wpiszesz.
    • Gość: Aleksandra Re: Cmentarz Bródnowski IP: *.chello.pl 05.03.07, 12:42
      Szanowni Państwo, bardzo prosze o dalsze cenne wskazówki na temat Cmentarza
      Bródnowskiego, napewno macie Państwie wiele ciekawych spostrzeżeń i przemyśleń
      z nim związanych, serdecznie zapraszam do podzielenia sie nimi ze mną. Dziękuje
      bardzo, studentka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka